opc_loader

Draag je Dutch Design een warm hart toe en zoek je een kleurrijk overhemd dat zeer tot de verbeelding spreekt? Zoek niet verder! Menlook.nl heeft namelijk een prachtige shirt met stripfiguren van multitalent Jan Willem Pieter Zandvliet in de collectie, gemaakt door Wolff Blitz. Je blijft kijken naar de mooi uitgewerkte figuren en de details die zijn afgebeeld op het blauwe katoen. Op dit herenoverhemd ben je absoluut niet snel uitgekeken.

Het straatleven van zijn jeugd, in de Rotterdamse multiculturele volksbuurt Delfshaven, vormde voor de artiest een grote inspiratiebron. Deze kunstenaar, geboren in 1969, maakt tekeningen, schilderijen, stripverhalen en andere kunstvormen waarbij thema’s als de straat, bijzondere personages, undergroundmuziek en contrastkleuren te zien zijn. 

Voor mannen met een artistieke spirit

Kan jij niet kiezen tussen een schilderij en een striptekening? Met dit veelkleurige printoverhemd van Pieter Zandvliet hoeft dat ook helemaal niet. Niet alleen de wereld van de comics, maar ook kunstwerken uit Amerika, Afrika, Mexico en Spanje hebben de stijl van Zandvliet beïnvloed. De kleurcombinatie blauw en rood, met gele, roze en witte accenten, maakt van dit shirt echt iets bijzonders. De zwarte knoopjes vormen een mooi geheel met de zwarte lijnen van de illustraties. 

Dit stripoverhemd is dan ook perfect geschikt voor de man die houdt van heldere kleuren en die het leuk vindt om zich een tikje excentriek te kleden. Als je het draagt, garanderen we je dat iedereen een kijkje wilt nemen bij de artistieke tekeningen op je shirt. Sta je graag in de spotlights, dan zit je met dit item dus helemaal goed. Dat is overigens niet alleen bij dit overhemd het geval, vrijwel elk overhemd dat we hier in onze overhemden shop verkopen is uniek en barst van de hoogtepunten op gebied van design. 

De kwaliteit van Wolff Blitz

Dit strak geweven overhemd met een moderne fit is gemaakt van 100% katoen en voelt heerlijk zacht aan. Wie bij zijn nieuwe mode-aankopen graag let op de omstandigheden waaronder kleding gemaakt is, hoeft zich bij Wolff Blitz overigens geen zorgen te maken: de productie van dit printoverhemd is geheel fair-trade. 

Het Rotterdamse merk Wolff Blitz maakt shirts met exclusieve prints en gebruikt hiervoor stoffen van een uitmuntende kwaliteit. Deze stoffen zijn ook nog eens met respect voor het milieu geproduceerd. De topkwaliteit waar Wolff Blitz voor staat heeft te maken met een kwaliteitscontrole op twintig punten waaraan een designoverhemd moet voldoen. Als je van plan bent om dit stripoverhemd cadeau te doen aan je geliefde, dan weet je zeker dat je met dit Nederlandse merk dus iets moois geeft waar je lang plezier van hebt.

Is dit mannenoverhemd met stripthema van Pieter Zandvliet niet helemaal wat je zoekt? Wolff Blitz heeft nog veel meer printoverhemden met leuke thema’s, van muziekinstrumenten tot dieren en van fietsen tot bloemen. Zoek iets moois uit en kleur je dag!

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen