opc_loader

Wensenlijst

Je favoriete bloemen overhemd als eye-catcher

bloemen blouse als eye catcher

Je favoriete bloemen overhemd voor heren als eye-catcher? Niet alle overhemden lenen zich daarvoor, maar de overhemden uit de collectie van Menlook zijn bijna allemaal eye catchers om de show te stelen.
Van exotische jungleprints tot nostalgische madeliefjes. In het nieuwe jaar is er een diversiteit aan bloemen prints met felle accenten van lichte pastel kleuren tot de diepe kleuren van tropische exotische bloemen en bladeren. Palmbladeren, papegaaien, tropische vogels en slangen zijn ook volop te zien in de prints van een bloemen blouse voor heren. Er wordt met een bloemen dessin een greep in het verleden gedaan, maar wel met een moderne twist wat je van Menlook mag verwachten.
Ook worden zachte pasteltinten samengebracht met felle contrasten, zoals een rustige basis met knallende accenten in de bloemen print. Zo roept een bloemen overhemd met een korte spijkerbroek of linnen broek een heerlijk vakantiegevoel op.

Hoe combineer je een gebloemd heren overhemd?

Je bent natuurlijk het meest benieuwd naar deze vraag:
Een gebloemd heren overhemd kun je heel goed combineren met een modern pak of meer een casual outfit op een chino of jeans. Een overhemd met bloemen zorgt voor een grenzeloos combinatie plezier, zakelijk of smart casual, de kleuren en de prints zorgen altijd voor een succes.
Hoe kun je een bloemen blouse stijlvol in een outfit verwerken? 
Om jou goed op weg te helpen, vind je hier een paar inspirerende voorbeelden!

Bloemen overhemd BB Chum

De bloemen overhemden van BB Chum zijn allemaal vrolijke kleurrijke overhemden en passen zeer op een spijkerbroek. Je moet dan wel kiezen voor de juiste broek. Een foute keuze van broek kan de uitstraling van het mooie overhemd verminderen. Het kan soms voor komen dat twee stijlvolle trendy kledingstukken afzonderlijk heel mooi zijn, maar als je deze gaat combineren het er totaal niet uitziet en je met een grote stijlfout de deur uit gaat. Kijk daarom goed naar de kleur, materiaal, pasvorm maar ook de combinatie van chic en casual. De kleurrijke bloemen overhemden van BB Chum hebben bijna allemaal een vintage look wat refereert naar een stijl van jaren 50 tot begin jaren 80. De subtiele prints of de uitbundige kleurrijke bloemenprints van deze bloemen overhemden zijn naast de spijkerbroek ook heel mooi te combineren met gilet of driedelig pak.
Zo is bijvoorbeeld het hippe bloemen overhemd flourising heel mooi te combineren met een nette licht kleurige spijkerbroek. Het super donker blauwe overhemd (bijna zwart) komt zo mooi tot zijn recht.
De rode en roze bloemen op het overhemd krijgen een extra dimensie door het licht blauwe contrast. Wat ook weer terugkomt in de compositie van de blauwe en rode bloemen. Combineer dit outfit met de mooie rode leren heren veterschoenen Red Tomy of een van de andere kleurrijke herenschoenen met print voor een stijlvolle unieke outfit. Ook voor jou zal er zéker eentje tussen zitten, passend bij jouw stijl. Of, ga voor een speelse look en kies voor een contrast.
Het overhemd met mooie rood/roze en blauwe pioenrozen is een bloemen overhemd welke je heel goed kunt combineren met een verwassen spijkerbroek, eventueel met gaten of beschadigingen door het intensieve gebruik. Het bloemen overhemd voor heren krijgt zo een hippe uitstraling.
Bij beide outfits met bloemenprint overhemden van BB Chum draait het natuurlijk ook om het totaal plaatje van de outfit. Details zoals een stoere armband van Bad Ass Bracelets bij de hippe outfit met leuke sneakers en een mooi wit shirt met v-hals onder de blouse, waardoor je de bovenste knopen niet hoeft dicht te maken. Een stoere hippe outfit met een trendy look voor festivalgangers.
 


 

Bloemen overhemd Wolff Blitz

Met een bloemen overhemd van Wolff Blitz ga je voor de outfit casual chic. Deze overhemden met bloemenprint kan je dragen op je werk, naar een feest en combineren in een casual outfit met een chic detail.
Combineer het bloemen overhemd met lieflijke madeliefjes met een nette katoenen jeans of chino. Dat kan zowel in een donkere kleur in de koudere maanden als in een lichte kleur voor de wat warmere dagen. Menlook heeft accessoires om het helemaal compleet te maken, zoals een nette blauwe phyton riem  met daarbij passende blauwe phyton veterschoenen. Een outfit om casual, knipoog chic op je werk naar de vrijdagborrel te gaan of naar en feestje waar je als gast net gekleed moet zijn.
Een shirt van Wolff Blitz met een bloemenprint zoals bloemen overhemd Blue Heaven is voor de man mooi Urban te dragen. Combineer deze blouse met bloemen met een skinny of baggy jeans en je hebt een stoere urban outfit met een hippe touch. Accessoires zoals de armbanden van Terra Genova zijn nodig om je urban outfit af te maken. Draag je graag sieraden? Houd deze dan rustig. Draag ook niet 'alles in één', maar kies voor één eye-cather.
Wil je een speelse look die toch elegant is? Ga bij de casual met een knipoog naar chique outfit voor een donker blauwe skinny jeans in combi met een speelse blouse, zoals het heren overhemd tuinen van Monet.
Breng deze casual chic dress samen met net kleurrijke herenschoenen, een klassieke blazer of colbert en als accessoires een bijpassende blauwe Lapis Lazuli stoere armband van Bad Ass Bracelets 


 

Bloemen overhemd heren van Haupt

Bloemen overhemd voor heren van Haupt, het hippe overhemd met hele kleine bloemetjes, Little Flower Power is een leuk overhemd voor een festival look. Gecombineerd met een korte spijkerbroek en sneakers is dit het ultieme festival look. In deze hippie look zijn armbanden van Bad Ass Bracelets meer dan welkom om het helemaal hip af te kleden. Met deze bloemen blouse voor heren is je stijl nonchalant en relaxt.
Deze hippie look is snel te veranderen naar een chique look met mooie details zoals een vintage colbert en nette leren puntschoenen in een mooie laklaag onder een skinny vaal, verwassen spijkerbroek.
Rest nog een mooie hoed om je outfit net dat beetje meer chique uitstraling te geven.
Toch mooi dat je met hetzelfde bloemen overhemd zowel in een hippe look als in een chique look kunt lopen. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen