opc_loader

Wensenlijst

Heeft Menlook alleen maar gekleurde overhemden?

gekleurde overhemden Menlook



 

De vraag of Menlook alleen maar gekleurde overhemden heeft? Kunnen we met een hele grote en vette JA beantwoorden. 
Bij gekleurde overhemden denk je misschien niet meteen aan een onwijs populaire gekleurd overhemd met vrolijke print, maar het straatbeeld bewijst het tegendeel. De gekleurde blouses met opvallende prints hebben namelijk een ongelofelijk goede en trendy make-over gekregen. Het zijn niet meer die oubollige java hemden  van vroeger. Dit jaar hebben de shirts namelijk de meest felle kleuren, opvallende en vrolijke aparte patronen en een uitstekende pasvorm.
Met de gekleurde overhemden uit de collectie van Menlook kan heel leuk gestyled worden met andere trends zoals de oversized colberts met strakke skinny jeans, leren broeken en natuurlijk stijlvolle kostuums. Met een gekleurd overhemd met print kan je genoeg stijlcombinaties maken. 
Naast de opvallende en gekleurde hemden met prints zijn de overhemden ook met bloemenprint te koop. De meest gangbare is de klassieker van Menlook, heren overhemd met bloemen en vlinders in prachtige herfstkleuren, die zie je ontzettend veel, maar er zijn ook genoeg andere overhemden met bloemen. Wanneer je kiest voor de kleurrijke overhemd Floral Parrots, kan je de rest van je outfit simpel houden en er toch fashionable uitzien. Superfijn als je niet te veel tijd wilt besteden aan je outfit, maar er toch graag trendy bijloopt. Zelfs op je slechtste dag wil je natuurlijk je outfit rocken want style confidence = self confidence. Gekleurde  overhemden met print en you’re ready to go! Wil jij wel wat meer en mag je outfit lekker opvallen? Stijl de printed blouses dan met een leuke broek. Mooie armbanden van Bad Ass Bracelets en opvallende kleurrijke herenschoenen met opvallende print eronder zullen ervoor zorgen dat jij als een echte fashionmen door het leven gaat. Alles wat je wil toch? 




 


















 

Klassiek versus aparte print

Wil je wat meer dan de gekleurde klassieke look? Dan zijn de gekleurde print overhemden voor heren mat de opvallende aparte prints misschien wel wat voor jou. Hierdoor zal je outfit wat meer gaan opvallen en het is natuurlijk leuk voor de afwisseling. Je hebt de gekleurde overhemden met print in allerlei dessins, thema’s en onderwerpen, dus er is genoeg keuze. Auto’s, dieren zoals vogels, muziekinstrumenten, gitaar, vinyl, cassettebandjes maar ook grafische retro prints met strakke kleurrijke vormen en lijnen, alles kan! Ook kan je de kleur van je broek afwisselen met deze te gekke print overhemden. Onder een jeans kan je bijvoorbeeld ook een gangbare print dragen in plaats van een aparte of opvallende zoals de koffie bonen print overhemd. Nog steeds trendy, maar je creëert hier een meer casual look mee die minder chique is. Perfect voor een mooie herfstdag of een doodgewone werkdag. Bij een kleurrijk overhemd met cassette print staat een zwart of grijze broek het mooist, deze kleuren doen het samen erg goed. Het afwisselen van gekleurde overhemden en blouses zorgen voor nieuwe, trendy stijlcombinaties. Fashionable en toch even wat anders. Voor welke kleur en print ga jij?


 


 

Gekleurde overhemden worden meer en meer gedragen als onderdeel van een complete outfit. Mannen hebben ontzettend veel keuze op het gebied van deze overhemden, zodat ze echt hun persoonlijkheid kunnen uiten met een mooie print of een unieke pasvorm. Shirts zijn bedoeld als bovenkleding en als de blikvanger van je outfit. Kijk maar eens naar het zwarte overhemd met gekleurde veren. Kleurrijk overhemd veren van Wolff Blitz heeft een all over print van kleurrijke veren op een strak donker blauwe geweven katoen. De patrijs veren in de kleur hemels blauw en paars doen herfstachtig aan. Dit trendy overhemd is met namen geschikt voor casual en hippe gelegenheden, maar ook voor andere gelegenheden samen met een colbert en chino.



 

Groen circuit kaart heren overhemdHeren overhemd High Tech Circuit Board 

Gekleurd overhemd en je outfit!

Een hemd is namelijk een erg comfortabel onderdeel van iedere outfit. In de winter kiezen steeds meer mannen voor de warmte die een ondershirt biedt. Onder een gekleurd overhemd zijn deze t-shirts ontzettend comfortabel. Ga je voor een wollen shirt dan kan je heel de winter een gekleurd overhemd met print dragen. Bovendien zijn er verschillende manieren waarop u kunt spelen met het uiterlijk van uw outfit door te kiezen voor gekleurde overhemden. 
De keuze voor de kleur en print van je overhemd of andere kleding is voor iedereen persoonlijk, maar kleur en zeker ook de print roept wel een emotie op. Zo is het ook met gekleurde overhemden met een opvallende print van de amandelbloesem van Vincent van Gogh. Dit bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. De almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel. Er zijn meer overhemden uit de collectie van Menlook die populair zijn als het om mannen kleding gaat, maar het is leuker en boeiender wanneer je kan variëren met kleuren.
Het is goed om te weten welke indruk je achterlaat bij de keuze van je overhemd. In sommige gevallen kan de keuze van de kleur  en print zelfs heel belangrijk zijn. Wanneer je gaat solliciteren kan de keuze van de print van je overhemd de eerste, belangrijke indruk bepalen. Ten eerste wil je dat je kleding past bij je functie of de gelegenheid. Het is niet altijd nodig om een pak te dragen, want een overhemd met een nette broek straalt ook een mate van professionaliteit uit. Maar tijden veranderen en er is veel meer mogelijk dan alleen deze kleuren. Experimenteer met gekleurde overhemden met aparte, klassieke bloemen of gangbare print en zorg voor een unieke en stijlvolle uitstraling. 
Het meest duurzame gekleurde shirt met print is het shirt welke je draagt tot die op is. En als we heel eerlijk zijn, doe je dit niet niet zo snel met wit shirt. Dit doe je daarentegen wel met een gekleurd overhemd met print waar je echt voor gaat.
Als voorbeeld laten we de Bloemen overhemd Blue Heaven met flora print zien. Het is een unieke, kleurrijke bloemen print overhemd waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht. Fairtade gemaakt van duurzaam katoen.
Het hoge kwaliteit katoen poplin voelt zacht en erg comfortabel aan op de huid. Dankzij de verfrissende look en modern fit pasvorm van deze kleurrijke bloemen overhemden voor heren zult u gegarandeerd opvallen " Colorful shirts for colorful people " .
Het hippe overhemd is goed te combineren met een verwassen jeans. 










 

Waar let ik op bij het kopen van een gekleurd overhemd?

Van kleur en leuke printjes ga je stralen en het maakt een basic jeans of basis pantalon meteen stijlvol en trendy. Ontdek de gekleurde overhemden hieronder! Eerst moet je weten waar je op moet letten wanneer je een nieuw gekleurd overhemd koopt. Stel jezelf de vraag wanneer je het gaat dragen en wat je erbij gaat dragen. Met of zonder of zonder hippe print, zeg maar. Als je je overhemd onder een colbert draagt, kies je een kleur en print welke past bij de colbert, schoenen en broek, kan een klassieke bloemen print overhemd zijn, maar ook een te gekke retro old school print overhemd. En in een casual outfit zonder iets eroverheen, kun je ook kiezen voor een overhemd met de kaart van Londen als print. Heb je het snel warm? Dan zijn korte mouwen misschien iets voor jou.
Alle overhemden uit de collectie van Menlook zijn te bestellen als overhemd met korte mouw. Wij laten de overhemden in een naaiatelier netjes korter maken.
Let in alle gevallen goed op de lengte. Draag je het overhemd in je broek, dan moet het achterpand over je billen vallen zodat het netjes blijft zitten, ook als je bukt.



 




Gekleurde overhemden uit de collectie van Menlook

Menlook heeft voor u een kleine selectie gemaakt van gekleurde overhemden van de merken Wolff Blitz en BB Chum.

 




 

Overhemd met Jugendstil print van Alfons Mucha is een prachtige print van de bekende dames van Alfons Muncha in collage digitaal geprint. Een uniek print overhemd voor heren met een kleurexplosie met een eerbetoon aan de Jugendstil-kunststroming aan het begin van de twintigste eeuw. Het kan een obsessie worden om dit unieke overhemd met print van een schilderachtig dessin te dragen tijdens alle gelegenheden die je maar kunt bedenken. De jugendstil print op het hemd ademt een sfeer van tijdloosheid en artistieke design op een overhemd voor heren. Laat je als drager van dit unieke schilderij print overhemd inspireren en onderdompelen met actrice Sarah Bernhardt in een decor van kostuums, decor, en reclame-posters (Affiches) met prachtige Jugendstil design. De details van dit overhemd zitten in de bruine kokosnoot schil knoopjes en sluiten dit overhemd met schilderij print mooi dicht.
Dit multicolour overhemd met kleurrijke print past goed bij mannen die echt even iets anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook boho chic imago af en past goed bij zowel een geklede als een casual look.
Jugendstil shirt is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL, XXL+ en de pasvorm van dit overhemd is modern fit met een vlotte klassieke boord, lange mouwen met enkele manchetten. Het overhemd is duurzaam en fair trade geproduceerd van een zacht 100% katoen.


 


 

Kleurrijk print overhemd met droedels in een patroon op poplin zwart geweven katoen. Het zijn eenvoudige tekeningen op een heren overhemd, deze krabbels zijn uitgegroeid tot een mooi patroon en geeft een unieke Wolff Blitz van Popart of Moderne kunst met een beetje graffiti of de stijl van doodles. Zomaar wat droedels tekenen en dan inkleuren en er een kunstwerk (lees overhemd) van maken.
Droedelen (doodles) wordt overal gedaan en worden vaak gemaakt vanuit het onbewuste zonder een duidelijk doel. Het zijn kleine tekeningetjes die je maakt in bijvoorbeeld je agenda, schriften, een bierviltje of waarop dan ook.
Print overhemd met doodels laat leuke tekeningetjes zien van fiets, overhemd, stoel, gitaar, fles, glas en kleurrijke poppetjes, Keith Haring is wereldwijd herkenbaar. Dit shirt past goed bij mannen die net even wat anders willen en willen stralen van blijdschap. Het overhemd geeft een kleurrijk, maar ook opvallend imago af en past goed bij een casual look.

 

Overhemd fiets print Dutch BicyclesOverhemd fiets print Grand Tours



 

Overhemd fiets print Dutch Bicycles is een overhemd uit de collectie van Wolff Blitz met een kleurrijk fiets print patroon. De Nederlandse fiets cultuur heeft hangt zijn fiets nog niet aan de haak. Dit bijzondere overhemd met fietsen print laat duidelijk zien wat je aan je fiets hebt hangen, een stijlvol en uniek grappig overhemd vol met kleurrijke fietsen staat symbool voor een nieuw leven vol beweging en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen.
Met dit bijzondere modern fit fietsen print overhemd heren verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen in een tour in de spotlights!
Bestel vandaag nog dit grappige overhemd met fietsen print en ga binnenkort als een fietsfanaat door het leven. De fietsen print overhemd met de kleuren zwart, blauw, geel in combinatie met accenten in rood en geel maken dit print overhemd erg grappig. De details van dit print overhemd zitten in de wit knoopsgaten en wit knoopjes met wit garen. Het overhemd sluit met gladde witte knoopjes aan de voorkant.
Dit overhemd met print past goed bij mannen die net even wat anders willen en daarbij graag op de fiets zitten en laten zien dat de fiets hun passie is. Het overhemd geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.
Overhemd fiets print Grand Tours is een overhemd met een patroon van kleurrijke fietsen. Heren overhemd met fietsen komt voort uit de drie grote wielerrondes zoals de Tour de France, Giro d'Itlia en de Vuelta a España. Deze rondes vormen de basis en inspiratiebron voor dit design waar menig tourfietser van gaat watertanden.
Het comfortabel zittende modern fit overhemd van zacht katoen is trendy en kan bij veel gelegenheden gedragen worden.  Fietsen print overhemd met de kleuren zwart, blauw, geel, groen, paars in combinatie met zwarte accenten maken dit print overhemd erg grappig en onmisbaar voor de fanatieke fietser die graag met fietsvrienden in de weekenden een grote tour maken.
Er is niets leukers dan een van deze twee fiets overhemden als cadeau te krijgen met je verjaardag, jubileum, kerst of wat voor belangrijke dag voor de wielrenner, mountainbiker of de tourfietser. 








 

Kleurrijk overhemd met dieren print de 'Glorious Animals' voor heren van BB Chum is een blauw slim-fit shirt met goud kleurige glorieuze dieren als print. Een overhemd met een kleine stretch voor een fijne pasvorm voor een comfortabel draagplezier en een moderne spread-boord voor de trendy uitstraling.
Overhemden met een dieren print is en blijft een shirt voor in de spotlights, de met goud geprinte beestenboel tekent mooi af tegen een navy blauwe achtergrond.
Deze blouse met een brons/goukleurige dieren en wilde print heeft flair, is hip en heeft kwaliteit. Je draagt iets bijzonders en mag daar naar verwachting veel complimenten voor ontvangen. 
De gouden dieren zijn statig en glorieus van kleur en in combinatie met het blauw maakt dit kleurrijke overhemd erg apart en bijzonder.
De details van dit print overhemd zitten in de zwarte knoopsgaten en witte knoopjes met zwart kleurig garen.
Shirt met dieren print past goed bij mannen die net even wat anders willen en kleurrijk door het leven gaan. Het overhemd geeft een vintage, maar ook authentiek imago af en past goed bij een hippe look om mee te shinen in het weekend. Kleurrijk overhemd met dieren print is verkrijgbaar in maat M, L, XL, XXL en de pasvorm van dit unieke overhemd is slim fit met een vlotte kleine semi-spread boord. Het shirt is gemaakt van katoen met een kleine stretch (97% katoen en 3% elastaan) voor een optimale pasvorm. Natuurlijk is ook dit shirt voorzien van zijn eigen unieke nummer uit een oplagen van 149 stuks van BB Chum.

 






 

Overhemd met kwallen print van BB Chum is een stretch overhemd met een sierlijk witte print van kwallen op staal blauw poplin geweven katoen. Wel met een kleine stretch toegevoegd an het katoen wat bijdraagt dat jouw blouse met kwallen print net zo soepel als de kwallen bewegen. Dit zorgt ervoor dat het casual shirt een trendy uitstraling krijgt. Naast het modische dessin is het overhemd met print afgewerkt met lange mouwen, donkergekleurde knopen en een semi-spread boord.
Overhemd met leuke print waar je lang plezier aan kunt beleven gelet op het opvallende kwallen dessin. Als je op zoek bent naar een leuk overhemd met een trendy twist, is dit overhemd met kwallen print precies wat je zoekt. Overhemd met Kwallen print van BB Chum heeft sierlijk zwemmende kwallen als print op het strak geweven staal blauw katoen. De kwallen in sierlijke witte schijven in combinatie met de staal blauwe diepte van de zee geeft een prachtig contrast in de print. De details van dit overhemd zitten in de lichte witte print, licht blauwe knoopsgaten en licht witte knoopjes met staal blauw garen.
Deze blouse met kwallen print heeft en hippe look en past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het heren overhemd heeft een modische uitstraling waardoor je zowel trendy als verzorgd bij loopt in elk seizoen. Met dit overhemd van BB-Chum haal je een stijlvol product met een leuke twist in huis. Het stijlvolle katoenen overhemd heeft een slanke Slim-Fit pasvorm, die redelijk getailleerd om je bovenlichaam valt en je zo voorziet van een verzorgde uitstraling zonder dat dit ten koste gaat van je draagcomfort.

 



Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen