opc_loader

BB Chum overhemden in de collectie van Menlook

BB Chum overhemden zijn overhemden waar ik al jaren een liefhebber van ben. Vele kleurrijke overhemden van BB Chum heb ik in mijn kast hangen. Tijdens het dragen van deze print overhemden op mijn werk (onderwijs) krijg ik veel complimenten van collega's maar ook van leerlingen (pubers).
Ik verheugde me erop als ik weer een mail van BB Chum in mijn mailbox zag verschijnen, weinige minuten later was ik weer 1 of 2 bijzondere heren overhemden rijker. Bijna alle styles van de afgelopen jaren zijn in mijn bezit. Van een bloemenprint overhemd met opvallende kleuren en aparte bloemen tot hippe overhemden waar ik van te voren soms wel twijfelde of ik het bij die gelegenheid wel kon dragen.
Je kunt zeggen wat je wilt van  BB Chum overhemden, je hebt altijd een kleurrijk overhemd. Daarbij ook nog een uniek overhemd in een oplage van 149 shirts. Tehnisch gezien kom je niemand tegen met hetzelfde bloemetjes overhemd of overhemd met print. Nu ik zo overhemd met print opschrijf, realiseer ik mij meteen, welke prints ik allemaal op mijn BB Chum overhemden heb. Echt heel veel, ik zal een paar voor mij opvallende overhemden met print opsommen.
Overhemd met brillen, flamingo shirt, verschillende bloemen overhemden, print met kleurrijke papegaaien of een vlinder print overhemd, overhemd met sneakers of nummerborden. Allemaal hippe overhemden die man kleurrijk maken.

 


BB Chum leuke video's met leuke prints uit het verleden

 

 

 

 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen