opc_loader

Wensenlijst

BB Chum overhemden

bb chum overhemden

BB Chum overhemden

BB Chum overhemden zijn overhemden waar ik al jaren een liefhebber van ben. Vele kleurrijke overhemden van BB Chum heb ik in mijn kast hangen. Tijdens het dragen van deze print overhemden op mijn werk (onderwijs) krijg ik veel complimenten van collega's maar ook van leerlingen (pubers).
Ik verheugde me erop als ik weer een mail van BB Chump in mijn mailbox zag verschijnen, weinige minuten later was ik weer 1 of 2 bijzondere heren overhemden rijker. Bijna alle styles van de afgelopen jaren zijn in mijn bezit. Van een bloemen overhemd heren met opvallende kleuren en aparte bloemen tot hippe overhemden heren waar ik van te voren soms wel twijfelde of ik het bij die gelegendheid wel kon dragen.
Je kunt zeggen wat je wilt van BB Chum overhemden, je hebt altijd een kleurrijk overhemd. Daarbij ook nog een uniek oftewel bijzondere heren overhemden in een oplage van 149 shirts. Tehnisch gezien kom je niemand tegen met hetzelfde bloemetjes overhemd of overhemd met print. Nu ik zo overhemd met pint opschrijf, reliseer ik mij meteen, welke prints ik alleaal op mijn BB Chum overhemden heb. Echt heel veel, ik zal een paar voor mij opvallende overhemden met print opsommen.
Overhemd met brillen, flamingo shirt, verschillende bloemen overhemden, print met kleurrijke papegaaien of een vlinder print overhemd, overhemd met sneakers of nummerborden. Allemaal hippe overhemden die man kleurrijk maken.

Jungle Fever

Flappy Birds
 

Liberty Kite
 

vrijheid, freedom of liberty!!!!

Met een shirt van bb chum kun je je echt vrij voelen, want wie heeft er nu nog meer een shirt zoals jij die hebt. Technisch gezien niemand, want jij bent de enige met jouw persoonlijke nummer. Er zijn  maar 148 andere mannen die een zelfde shirt hebben.  
Om jouw outfit nog kleurrijker te maken hebben wij vanaf heden gevlochten elastische riemen. Deze riemen vormen zich ook makkelijk om je middel en zijn van een kwaliteit wat je van ons gewend bent. Samen met de t-shirts en een blazer van bb chum kun je heel makkelijk geweldig voor de dag komen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.