opc_loader

Wensenlijst

Waarom zijn BB Chum overhemden zo in trek?

waarom zijn overhemden bb chum zo in trek.

Waarom zijn BB Chum overhemden zo in trek bij jongeren als mannen van middelbare leeftijd! Zodra je het woord BB Chum zegt dan denk je al snel aan: stijlvol, uniek, kleurrijk, klasse, modieus, hoge kwaliteit, exclusief en soms apart.
Als er één overhemd is die stijlvol en functioneel tegelijk is, dan zijn het wel de kleurrijke overhemden van BB Chum. De slim fit overhemden geven een fijne pasvorm en contrast voor onder een colbert of nette spijkerbroek. Zo zie jij er altijd stijlvol uit zonder overdressed over te komen. 
Wat maakt deze shirts dan nog meer zo speciaal? Het zit hem in de details van de mooie prints. De prachtige contrasterende kleuren die in de print verwerkt zijn. Het subtiele oranje stiksel op de linker schouder die superieur is aan de overhemden van BB Chum. Dit allemaal voor dé perfecte look en een prettig draagcomfort en loop jij er altijd bij volgens de laatste mode! 

Laat je zien in een apart overhemd

Met een overhemd van BB Chum laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Of het nu voor je werk of vrije tijd is en de formele situaties niet te vergeten, een BB Chum overhemd maakt het waar. De overhemden met een redelijke slanke pasvorm zijn perfect voor onder een colbert. Je neemt er een nette chino of pantalon bij en jij gaat stijlvol en gekleed de deur uit. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de casual look en het kleurrijke shirt dragen op een spijkerbroek of gekleurde jeans. Een all-over print blouse van BB Chum zal je een heel andere look geven. Voor veel mannen onder ons zal een overhemd een dagelijks kledingstuk zijn. Dan wil je ook graag dat deze perfect zit en je deze zo min mogelijk hoeft te strijken. Door de poplin katoen zijn de overhemden redelijk kreukvrij, mits je ze behoorlijk nat op een hoger laat drogen. Daarnaast is katoen enorm sterk en voelt het zacht aan als een tweede huid. Het is ademend en kan veel vocht absorberen.

Rijk uitgewerkte print

De aparte of ook wel trendy overhemden van BB Chum kun je zowel casual als business dragen. De trend van de laatste tijd is toch wel meer overhemden met een rijk uitgewerkte print. Met name op een mooie zomerse dag, dragen wij mannen sneller een overhemd met een opvallende print. Je kunt dan denken aan een vrolijke kleurrijke bloemenprint of een uitgewerkt patroon met grafische print zoals de liberty-kite.
Overhemden die ons net dat zetje geven in de hippe richting!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen