opc_loader

Wensenlijst

Welk bloemenprint overhemd kies jij deze herfst?

welk bloemenprint overhemd kies jij deze herfst

Hello…Autumn has arrived!

Wie zegt dat je in de herfst geen overhemd met bloemen kunt dragen? In onze nieuwe najaarscollectie hebben we veel verschillende bloemenprints. Wij van Menlook zijn dan ook benieuwd welke bloemenprint jij deze herfst gaat kiezen.
Deze overhemden zullen al je koude, natte en donkere dagen opvrolijken. Bij bloemen denkt u waarschijnlijk meteen aan de lente. Daar gaan wij verandering in brengen, want ook in het de wat koudere jaargetijde zijn bloemen vrolijke eyecatchers voor je outfit. Al worden ze nu gecombineerd met herfstkleuren in plaats van met voorjaarstinten. Vooral op een donkere ondergrond komen bloemendessins heel goed tot hun recht.
 

Vrolijke bloemenprint overhemden voor de herfst

Ik ben gek op kleurrijke overhemden met print en dan vooral een bloemenprint. Het hele jaar door eigenlijk draag ik overhemden met een print. In de zomer uiteraard met korte mouwen. In de herfst gaan we weer overhemden met lange mouwen uit de kast halen. Overhemden met een fleurige print staan altijd leuk op een jeans of juist op een skinny jeans. Ze zijn goed te dragen als kantooroutfit, maar ook gewoon in je vrije tijd. Is het at kouder, dan kun je er een colbertje, jack  of vest over aantrekken. Kortom, je hebt wel duizend excuses om een vrolijk overhemd aan te trekken.
De kleurrijke overhemden met bloemenprint van BB Chum en de bloemenprint overhemden van Wolff Blitz zijn allemaal sprankelende en stijlvolle creaties die er niet voor terugdeinzen om authentieke items in de print te laten zien. Hierdoor zijn de ontwerpen op en top mannelijk en halen ze in elke man het beste naar boven.    Deze twee vrolijke, kleurrijke en moderne merken maken naar eigen zeggen overhemden voor de zelfverzekerde man, die leeft volgens zijn eigen verbeelding. Uiteraard doen zij dat ook in geheel eigen stijl, vrij van conventies of regels en dit komt duidelijk terug in een verrassende collectie van Wolff Blitz en BB-Chum, gekenmerkt door expressieve ontwerpen en kleuren, die stuk voor stuk een positief gevoel belichamen. Denk dan aan unieke items in geweldige aparte hedendaagse prints, maar ook casual stukken als een allover bloemenprint met kleine bloemetjes. Allemaal voorzien van een moderne twist, waardoor elk kledingstuk een modestatement op zich is.

 

Kleurrijke heren overhemden met bloemen print

Ik heb het als eens eerder gezegd “je overhemd, kan van een slechte dag een goede maken!”. Het gebruik van overhemden met print kan je dag en eigen gevoel beïnvloeden. Als je een sollicitatie hebt, dan kies je voor een bepaalde outfit, als je een eerste date hebt kleed je je daarvoor gepast aan en als je een slechte dag hebt, kun je met het gebruik van de juiste bloemenprint overhemd je emotie zo omturnen, dat je zomaar toch ineens met een glimlach op je gezicht gaat rondlopen.
De overhemden uit de collectie van Menlook zijn voor mannen die van het leven houden, maar het regelmatig met een knipoog nemen. Voor heren die sterk in hun schoenen staan en gezien willen en mogen worden. Ze wil zich onderscheiden van de massa en gaat voor kwaliteit ipv kwantiteit. Combineer de overhemden met bloemen op een jeans, wit, blauw of grijs en een paar vlotte sneakers met een leren biker jack of een spijker jack en je bent de ster van de dag!

12 Bloemenprint overhemden uit de collectie van Menlook voor de herfst

Wie zegt dat je in de herfst geen bloemen overhemd kunt dragen? In onze collectie van Menlook hebben we veel verschillende bloemenprints. Deze items zullen al je koude, donkere natte dagen opvrolijken.
12 leuke overhemden met een bloemen print voor het herfstweer.

 

 Jan Davidsz fruit en bloemen overhemd voor heren van Wolff Blitz heeft een guirlande van fruit en bloemen als print op het strak poplin geweven multicolored katoen. De slinger van vruchten op het overhemd van appels, abrikozen en perziken in combinatie met de kleurrijke bloemen, anjers, oranjebloesem, sneeuwklokje die tussen de vruchten zijn gestoken als decoratie. Het hoogwaardige poplin geweven katoen en de modern-fit pasvorm zorgt samen met het schilderij print overhemd zorgt voor een zachte touch en een hoog draagcomfort.

 

 Bloemen pint overhemd van Linnaeus voor heren van Wolff Blitz is een botanische print overhemd geïnspireerd op de geschilderde plantensoorten van de Zweedse plantkundige Carl Linnaeus. Overhemd met een botanische print gemaakt als collage van bloemen uit zijn invloedrijke boek ‘Spieces Plantarum’.
Deze bloemenprint blouse kan op veel verschillende manieren gedragen worden. Casual op een jeans, maar ook bij een chino of nette pantalon voelt dit bloemendessin zich thuis. Als het nog te fris is om alleen in een overhemd te lopen dan combineert u het met een trui of vest in een van de kleuren van de print en fleurt het uw hele outfit op.
 

Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh.
De bloemen overhemd met de kleuren groen, wit en roze in combinatie met zwarte lijnen maken dit kleurrijk overhemd erg exclusief. 
Dit bloemen overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd met een almond blossoms print geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.

 

 Botanisch print overhemd Wolff Blitz voor heren is een print overhemd van Wolff Blitz met botanische tekeningen en schilderingen van planten op strak geweven fijn katoen. Het stijlvolle overhemd heeft een slanke modern fit pasvorm, die getailleerd om je bovenlichaam valt en je zo voorziet van een verzorgde uitstraling zonder dat dit ten koste gaat van je draagcomfort. Doordat het herenshirt gemaakt is van 100%  katoen, voelt deze zacht en comfortabel aan. De print overhemden van Wolff Blitz sluiten perfect aan op de mode trends voor mannen van dit moment.


Bloemen overhemd Blue Heaven met flora print is een unieke, kleurrijke bloemen print overhemd waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht. 
Dit bloemen blouse past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het hippe overhemd geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.


Bloemen overhemd Rijksmuseum voor heren van Wolff Blitz is een blouse met prachtige print van kleurrijke geschilderde bloemen op een strak donker blauw geweven katoen. een prachtige schilderij print van een bloemen schilderij van Jan Davidsz op poplin geweven katoen. Een bloemen blouse met prachtige geschilderde bloemen in de kleuren rood, rose, wit en blauw. Doordat het kleurrijke bloemetjes overhemd gemaakt is van 100% katoen, biedt deze je een bijzonder hoog draagcomfort, ademend vermogen, een goed geklede look en tegelijkertijd voldoende ruimte om vrij te bewegen. Het voorziet je outfit  van een trendy en mannelijke moderne uitstraling.



Heren overhemd bloemen en vlinders is een unieke, kleurrijke vlinder print overhemd waarin de vlinders centraal staan op dit overhemd en fladderen tussen de bloemen Het hoge kwaliteit katoen voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid. Dit kleurrijke overhemd voor heren van Wolff Blitz past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.



Kleurrijk overhemd heren Floral Parrots heeft prachtige print met bloemen en kleurrijke papagaaien. Met dit shirt kun je samen met de papagaaien de bloemetjes buiten zetten en sta je beide in de spotlights als "colorful shirts for colorful people". De bloemen en papegaaien print overhemd met de kleuren rood, paars, roze in combinatie met geel maken dit kleurrijk bloemen print overhemd erg uniek. De details van dit kleurrijk overhemd zitten in de zwarte knoopsgaten en zwarte knoopjes met zwart garen. Het overhemd sluit met gladde zwarte knoopjes aan de voorkant.



Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh van Wolff Blitz is een casual herenshirt met een print van de wereldberoemde zonnebloemen van Vincent van Gogh.
Draag dit  overhemd van Wolff Blitz en je voorziet jouw outfit van een trendy touch. Het hippe maar casual overhemd is voorzien van een kleurig zomers dessin van zonnebloemen, wat voor een unieke warme uitstraling zorgt. Daarnaast is het overhemd afgewerkt met lange mouwen met enkele manchet en een klassieke boord.
Op zoek naar een hippe uitstraling? Dan is dit overhemd met korte mouwen met zonnebloemen van Vincent van Gogh absoluut iets voor jou!


Bloemen print overhemd Wolff Blitz Birds in Paradise laat de tropische paradijs zien in een bloemenprint met verborgen papagaaien. Dit kleurrijke bloemen blouse heren past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het fairtrade overhemd geeft een trendy, maar ook hippe imago af en past goed bij een casual look.



Vlinder en bloemen overhemd heren van Wolff Blitz is een botanische mix van vlinders en bloemen en staat centraal op dit unieke papillon design. Vlinder overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een modische imago af en past zowel bij de casual als geklede zakelijke look. 
De modern-fit pasvorm zorgt ervoor dat het shirt getailleerd om het lichaam valt en het hoogwaardige poplin geweven katoen biedt een hoog draagcomfort, wat zacht aanvoeld en een hoog ademend vermogen heeft.



Bloemen print overhemd Floral seasons is een blauw modern fit overhemd met kleurrijke bloemen en bladeren. Het hoge kwaliteit katoen en fijne pasvorm voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid. Het bloemenprint overhemd is er voor iedereen die graag in de spotlights wil staan. De bloemenprint overhemd met de kleuren blauw, groen, geel in combinatie met bladeren maken dit print overhemd erg trendy. 
Dit bloemenprint overhemd past goed bij mannen die net even wat anders willen. Het overhemd geeft een hip, maar ook stoer imago af en past goed bij een casual look.

 

Onderhoud  bloemenprint overhemd voor een lang leven

Je nieuwe blouse met bloemen kan je lang plezier geven en snel één van uw lievelingsoverhemden worden. Vooral omdat de shirts zich zo heerlijk bij verschillende stijlen laat combineren. Let daarom op een paar eenvoudige tips bij het onderhoud, zo blijft het print overhemd altijd in vorm, verliest het niets van zijn kleurenpracht en het ziet er niet gekreukt of vervormd uit. Het belangrijkste principe, blouses met kleur altijd enkel samen met blouses met bonte kleuren in de wasmachine. Zo wordt een gelijkmatige wateropname gegarandeerd en het droog centrifugeren veroorzaakt dan geen hardnekkige kreukels. In principe nooit op meer dan 30 graden wassen en het toerental bij het drogen zo laag mogelijk houden. De overhemden moet bij het wassen volledig worden dichtgeknoopt en binnenste buiten worden gewassen. Hang de gewassen overhemden onmiddellijk op een kleerhanger om te drogen. Bijkomende tip: Vlekken en eventuele zweetranden voor het wassen met Osse galzeep of shampoo behandelen .

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen