opc_loader

Wensenlijst

5 kledingtips voor een kleurrijke zomer!

menlook bracelets

Een kijkje naar buiten bewijst dat de zomer in ons normaal zo koude landje helemaal in volle gang is. De temperaturen tikken deze week zelfs de 39 graden aan in sommige gebieden! Dat betekent dat de felle zomerkleuren uit de kast getrokken kunnen worden en je in je speelse zomer-outfit naar buiten kunt. Menlook.nl ken je als kleurrijk, bijzonder én trendy. Met andere woorden: de perfecte mix voor de zomer! In dit artikel geven we je vijf tips om er tijdens deze prachtige dagen als een stralend zonnetje bij te lopen. 

Een kleurrijk overhemd

Ga je voor kleurrijk, dan kan een print overhemd deze zomer niet in je kledingkast ontbreken. In een eerdere blogpost vertelden we je al waarom een kleurrijk print overhemd een must-have is dit seizoen, dus het is waarschijnlijk geen verrassing dat dit lijstje begint met deze bijzondere items. Kleurrijke overhemden zijn namelijk helemaal hot en de kans is groot dat die hippe vriend of familielid van je er al minstens één in zijn garderobe heeft hangen. Kleurrijke overhemden zijn er in alle soorten en maten, met prints de je zo gek niet kunt bedenken! Van abstracte vormen tot vogels, schelpen, bloemen, vlinders, boten en ga zo maar door. Bij Menlook.nl verkopen we overhemden van zowel BB Chum als Wolff Blitz. Genoeg keuze dus!

Een stoer armband

Stroop de mouwen van je kleurrijke overhemd op en show je polsen voorzien van een prachtige heren armband van Bad Ass Bracelets of Terra Genova Armbanden. Deze twee merken zijn specifiek uitgezocht door Menlook vanwege de geweldige mix van kwaliteit en looks. De krachtig ogende armbanden zijn tijdloos, hip en trendy en stralen stuk voor stuk kracht uit. Toch zitten er ook zat verschillen in de armbanden die we hier in onze mannen webshop verkopen. Zo zijn er armbanden met paracord, maar ook heren armbanden voorzien van kralen, kettingen en karabijnhaken. Eén ding is zeker: met deze armbanden kun je alle kanten op, en ze zijn ook nog eens perfect te combineren. 

Een kleurrijke riem

Wanneer je rondloopt in een kleurrijk overhemd en je er ook nog eens representatief bij moet lopen, dan stop je het overhemd waarschijnlijk in je pantalon of toffe jeans. Een onmisbaar item is in dat geval natuurlijk een stijlvolle riem. Bij Menlook.nl verkopen wij hele bijzondere en kleurrijke riemen van Men of Global. De printjes zijn - net als bij onze overhemden - eindeloos. Je hebt riemen met slangenprint, krokodillenprint, bloemenprint, muziekinstrumenten, zebraprint en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus. Het mooie van deze bijzondere riemen is dat ze allemaal met de hand worden gemaakt en de kwaliteit van een uitmuntend niveau is. 

Happy Socks!

We werken langzaam van het bovenlichaam via de armen en middel nóg verder naar beneden. Nu kunnen we ons voorstellen dat je met deze warme temperaturen misschien liever helemaal geen sokken draagt, maar mocht je er toch nog representatief uit moeten zien op je werk, dan sla je met Happy Socks absoluut de juiste slag. De populaire sokken van Happy Socks zijn uniek, speels en toch professioneel. De sokken zijn er in allerlei soorten: van simpele printjes tot grappige afbeeldingen - maar vrolijk zijn ze allemaal! De Happy Socks zijn geweldig te combineren met een kleurrijk overhemd en ze zijn stuk voor stuk kledingstukken die je ook echt wilt dragen. Wie wilt er nou tegen saaie witte of zwarte sokken aan kijken? Met deze Happy Socks ga je stijlvol de zomer in!

Kleurrijke schoenen

Hippe schoenen maken een outfit helemaal af. En laten de kleurrijke schoenen van Menlook.nl nou perfect matchen met de kleurrijke riemen én overhemden! Ook onze bijzondere schoenen zijn afkomstig van het merk Men of Global en worden gemaakt van de beste kwaliteit leer. De prints op deze schoenen matchen geweldig met de riemen - iets wat iedereen met een beetje gevoel voor smaak direct op zal vallen! De handgemaakte schoenen vallen perfect op en springen direct in het oog. Samen met de Happy Socks, de kleurrijke riem, een stoer armband én het kleurrijke overhemd hoef je er alleen nog mooie jeans bij te zoeken en je casual chic zomeroutfit is helemaal klaar! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen