opc_loader

Wensenlijst

Heren overhemden op de Sonsbeeksingel Arnhem

Heren overhemden op de Sonsbeeksingel Arnhem

De mooiste prints vind je bij Menlook in het Modekwartier.  

CLAU-D op de Sonsbeeksingel is een verkooppunt met heren overhemden van Menlook. Prachtige aparte heren overhemden, kleurrijk en allemaal met een te gekke opvallende print.
Menlook heeft een ruim aanbod aan overhemden met print en verkoopt deze overhemden online. Claudia Traümer van CLAU-D Handmade Fashion verkoopt deze overhemden in haar dameskleding winkel.

Bij ons vind je gegarandeerd de juiste heren blouse om jouw outfit compleet te maken. Naast prachtige hemden voor heren met hebben wij ook stoere en elegante accessoires zoals armbanden van Paracord en stoere leren armbanden 

 

 

 

Overhemden met kunstwerken 

Laten wij bij Menlook mode en kunst samenbrengen voor een kleurrijke subtiele cocktail. Overhemden met een prachtig schilderij print. Wellicht kennen jullie de kunstenaars Rembrandt van Rijn met de Nachtwacht, Johannes Vermeer met het Melkmeisje, Vincent van Gogh met de Amandelbloesem, danszaal van Arles en zonnebloemen, Jeroen Bosch met zijn levenslustige Tuin der Lusten, Gustav Klimt met de bijbelse vrouw Judith en Piet Mondriaan met zijn wereldberoemde abstracte beeldelementen van de  primaire kleuren rood, geel en blauw, en horizontale en verticale zwarte lijnen.

De prachtige schilderijen en kunstwerken van deze grootmeesters worden door Wolff Blitz uit Rotterdam verwerkt tot trendy overhemden door middel van digitale prints. Het samenbrengen van kunst-in-overhemd, gecombineerd met een modern-fit pasvorm en hoogwaardig katoen, geeft een extra dimensie. Art-Fashion-Arnhem.

 

 

Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom

 

 

 

 

 

Overhemd met print Danszaal van Arles

 

 

Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh

 

 

Witte heren overhemden

Witte overhemden voor heren zijn er niet te vinden, alleen maar wit is uit den boze, alle heren overhemden uit de collectie van Menlook hebben een kleurtje in de vorm van een print, patroon of dessin. Bijzonder heren overhemd insecten van Wolff Blitz voor heren is een wit heren  overhemd  met een kleurrijk en kriebelig patroon met insecten print.

 

Zwarte heren overhemden

Zwarte heren overhemden heeft Menlook zeker in zijn collectie. Deze zwarte overhemden zijn niet effen, maar hebben allemaal en patroon of print. Net als bij de witte heren overhemden hebben deze hemden een print met kleurtje of een patroon met cijfers zoals print overhemd Science Battle of een zwart overhemd met een kleurrijke print met droedels in vormen en kleuren van Keith Haring. Al de zwarte overhemden voor heren met print zijn zowel casual of chique met een colbert of pak  te dragen

 

Sonsbeeksingel Arnhem in het Modekwartier

Sonsbeeksingel in het Modekwartier Arnhem is de place to be, het is een winkelstraat waar het bruist met een grote aantrekkingskracht.
Een straat met een kloppend hart en een prettig winkelklimaat.
De kleine gezellige en bezienswaardige boetiekjes en ateliers van CLAU-D en Menlook, Froufrou, Marc&Mo is de plek waar mensen graag komen om te kijken naar de nieuwste collecties en vintage items.  
Modekwartier Arnhem en vooral de Sonsbeeksingel is een ‘Couleur locale’ waar onder andere hipster concepten kleur geven aan het geheel om te shoppen voor een product met een verhaal. 
Kortom, het Modekwartier is een klein gebied in Arnhem voor bijzondere mode- en designwinkels, ateliers, creatieve en ambachtelijke ondernemers.

 

 

Grootmeesters op doek en als print

In de winkel op de Sonsbeeksingel 106 te Arnhem hangen twee grootmeesters uit de schilderkunst, niet op doek, maar als print op een heren overhemd. De schilderijen van de van Rembrandt van Rijn en Piet Mondriaan zijn digitaal geprint op deze heren overhemden.

Met deze twee grootmeesters draag je een bijzonder heren overhemd als verlengstuk van deze beroemde schilders. Op het overhemd zijn deze lichtpunten en contrasen een echte Eye-catcher en maakt van dit stijlvolle heren overhemd een waar kunstwerk. Het is net als de Hollandse grootmeester Rembrandt, een blouse voor heren in een opvallend dessin,

 

 

 


 Luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht

 

 

 

 

Kleurrijk overhemd met Mondriaan print

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen