opc_loader

Wensenlijst

Trending: overhemd korte mouw is terug en hipper dan ooit

Trending: overhemd korte mouw is terug en hipper dan ooit

Als we de weergoden mogen geloven, of in ieder geval de  weerberichten, krijgen we eindelijk ’s zomers weer. Maar goed ook, want wij zijn klaar voor de vitamine boost van de zon. En laat dan meteen je armen meegenieten van de zonnestralen in een overhemd met korte mouw.
Inderdaad, de heren blouse korte mouw is back in fashion

 

Veelzijdig

Er was een tijd waarin we de blouse korte mouw voor heren alleen kenden als een kebaja voor mannen waar je je bovenlichaam in hulde voor een strandwandeling of een verfrissende duik in het zwembad tijdens je vakantie. Maar de overhemden korte mouw doorging een stijlevolutie, vooral de prints op deze blouses zijn hedendaags en aantrekkelijk voor vele outfits. Het item is inmiddels veel meer dan alleen voor het strand.

Als je je garderobe deze zomer wilt verrijken met nieuwe kledingstukken, mag de heren blouse korte mouw met print eigenlijk niet ontbreken. Het zomerse shirt is veelzijdig en je kunt er eigenlijk de plank niet mee misslaan. Gek op experimenteren? Ook dan is de korte mouwen blouse je partner in crime. Zo staat de blouse in combinatie met een dun linnen gilet chic boven een paar sneakers, maar ook je kleurrijke herenschoenen kun je prima combineren met een dergelijk zomerse overhemd.

 

 

Zomer chic

Een zomer blouse heren korte mouw met print is een ware summer staple waar je niet omheen kan, maar ook geschikt voor je herfst  garderobe. Op frisse dagen kun je er een gilet of colbert in een neutrale kleur over dragen. Een stoer  spijkerjas of leren jack zal ook zeker niet misstaan bij wat koeler weer.
Deze hippe overhemden geven ons meteen een smile van oor tot oor en laten ons verlangen naar de zomer.

 

Lees ook: 5 kledingtips voor een kleurrijke zomer!

 

De 5 hippe blouses trends met korte mouw

Deze overhemden korte mouw zijn momenteel een ware hit en hip. De blouse met print stappen uit hun schaduw en gaan de modewereld voor mannen met de mooiste trends in hun greep houden. Of je nou een blouses met print lover or hater bent, na het zien van deze overhemden korte mouw trends ben je binnen no-time overstag!
De 5 heren blouses trends zijn zo verschillend van elkaar maar toch enigszins hetzelfde, waardoor je niks van deze hippe overhemden trends hoeft te missen. 
Een ideale keuze voor de lente of de zomer. Bij Menlook heeft u een ruime keuze.

 

Bloemen blouse korte mouw ‘Ambrosius’

Prachtige zomerse bloemen

Blouses trend #1:  heren bloemen blouse 

Hello colour! De dagen van de klassieke witte  blouses zijn voorbij en deze maken plaats voor een kleurrijke explosie aan bloemen blouses voor heren. Bloemen blouse korte mouw ‘Ambrosius’ voor heren van Wolff Blitz staat voor: ‘hoe kleurrijker en opvallender hoe beter’. 
De meest eye-popping colour overhemden ga je terugvinden in de winkel van Menlook in Arnhem, op social media en natuurlijk in het straatbeeld. Deze happy overhemden met korte mouw geven ons meteen een smile van oor tot oor en laten ons verlangen naar de lente en zomer. Combineer deze blouses met een matchende pantalon of broek voor een mooi contrast en mannen, combineer de kleurrijke bloemen blouse op een verwassen jeans voor een hippe outfit.
Nieuwsgierig naar de overhemden met korte mouw met bloemen en andere hippe prints 

 

Overhemd korte mouw met boeken print

Opvallende boeken print

Print trend #2: opvallende prints

Overhemden met korte mouw en opvallende prints? Hell yes! Fashion season is in de ban van de prints, niet zo gek dus dat de overhemden met prints de trend ranglijsten domineren. Van retro overhemden met vinyl tot aan overhemden met korte mouw en boeken! Maar ook de blouses met bloemenprint of een combinatie van prints zijn helemaal hot. Het spectrum van de overhemden printjes breidt zich deze zomer weer uit.

 

Overhemd korte mouw met Escher print

geïnspireerd op de labyrinth & trappen tekening van MC. Escher

Blouse voor iedereen trend #3: blouses zijn tijdloos

Naast het klassieke overhemden met korte mouw exemplaar zijn er ontelbaar veel andere blouses in verschillende kleuren, printjes, materialen en pasvormen. Er is dus altijd wel een blouse die bij jou past! Denk aan de trappen illusie van de Escher print overhemd met korte mouw. Een tijdloze blauwe blouse om eindeloos mee te combineren. Blouse. Met blouses uit de collectie van Menlook kun je eindeloos combineren en de blouse met Escher print is het perfecte kledingstuk waar iedereen zijn look omheen kan bouwen.

 

Amandelbloesem overhemd met korte mouw

Amandel bloesems van Vincent van Gogh

Voorjaarstrend #4: amandelbloesem print overhemd

Zonneschijn en amandelbloesem van Vincent van Gogh zijn eigenlijk een match made in heaven! Geloof ons, deze voorjaarstrend zal je zeker doen stralen. We kunnen ons niets beters voorstellen dan flaneren over een boulevard in een prachtige amandelbloesem overhemd met korte mouw 
Draag de blouse van van Gogh in combinatie met een jeans of Chino short. Maak je outfit af met witte sneakers of een paar leren slippers.

 

Bloemen blouse met vlinders

Zomers overhemd met bloemetjes en vlinders

Zomerse overhemd trend #5: bloemetjes en vlinders

Mannen, terug van weggeweest, de hippe zomerse blouse met bloemetjes en vlinders zorgt ervoor dat je er altijd gekleed uitziet. Dit komt vooral door de stof en fit. De  blouses met korte mouw zijn gemaakt van zacht katoen en hebben mooie details zoals knoopjes en vallen op door de kleurrijke bloemen print. De klassieke kraag van de blouse zorgt ervoor dat je look net iets meer heeft dan wanneer je alleen een trui of shirt aan zou doen. Daarom is in de zomer een hippe blouse met korte mouw ook het perfecte kledingstuk om aan te trekken wanneer je het even niet meer weet.


 Lees ook: De mooiste en meest bijzondere overhemden voor deze zomer!

 

Kortom,  wanneer u op zoek bent naar de laatste trends op het gebied van heren overhemden met korte mouw volgens de laatste modetrends. Hier vind je overhemden met aparte, opvallende en hippe prints maar ook dé trend van het moment mag niet ontbreken, heerlijke comfortabele katoenen overhemden met korte mooi mouw voor het voorjaar en zomer. Bekijk ons modische aanbod in de winkel in Arnhem en webshop.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen