opc_loader

Wensenlijst

Bloemrijk, kleurrijk, hip, retro, trendy en casual?

bloemrijk kleurrijk retro trendy en casual

Onze overhemden zijn bloemrijk, kleurrijk, hip, retro, trendy en casual. Eigenlijk alles wat een overhemd voor heren volgens sommigen niet mag zijn. Oké, een overhemd mag trendy zijn. En een blouse voor heren mag casual zijn. En zelfs voor kleurrijk willen sommigen met hun hand over hun hart strijken. En er zal heus echte mannen bestaan met precies de goede spijkerbroek en het juiste schoenen en een overdosis allure die met een bloemen of kleurrijk print overhemd kan wegkomen. Maar bloemrijk, kleurrijk, print, hip en retro: dat mag van mij allemaal tegelijk samenkomen in één heren overhemd.

Overhemd Gustav Klimt print

Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh

Hoe gekker hoe beter

Deze overhemden koop je niet alleen omdat ze praktisch zijn, goede kwaliteit katoen en fijne pasvorm en daardoor heerlijk om je lichaam vallen, maar vooral omdat ze apart zijn, opvallen en daardoor exclusief zijn. Deze kleurrijke overhemden met print koop je omdat ze lekker gek zijn en dat is een hele goede reden als niet als een grijze muis tussen al die anderen mannen wil staan.

Kleurrijk overhemd met Mondriaan print Hippe overhemden heren Polka Chase

Terug van weggeweest

In de vorige eeuw werd de blouse met een opvallende print door Celebs als Elvis en Brad Pitt gedragen. Zij lieten zich graag zien en fotograferen in een casual chic of bohemian look. Maar zoals geldt voor alle overhemden die ooit hip waren, komen ze op een dag weer terug met de designs en dessin van heden.
De kleurrijke print overhemd is dit jaar al menig maal gespot bij bekende Nederlanders. We kunnen wel stellen dat 2020 het jaar is van de verschillende trendy printjes. Dat is echt zo gek nog niet, want wie houdt er nu niet van fleurige bloemenprints of een overhemd vol met gezellige polkadots?
Het zal je hoogstwaarschijnlijk niet ontgaan zijn en het ziet er dus naar uit dat we er niet meer omheen kunnen om deze opvallende aparte overhemden te dragen. Het kan zo maar zijn dat deze trend al luid en duidelijk aanwezig is in je garderobe, maar dat je er niet genoeg van kan krijgen!
Palmbomen, bloemen, golven, schilderijen, instrumenten, je mag het zo gek maken als je wilt. Hoe meer kleuren, hoe beter.
Zorg er wel voor dat je stijl in balans is. Stel je haar zit prima, je hebt een mooie aparte overhemd met print aan, keurig colbert en goed bijpassende broek. Alles zit goed totdat je blik naar beneden afdwaalt en daar ineens twee saaie bruine schoenen staan te gillen om negatieve aandacht. Dit zorgt voor een disbalans. Dat is niet Ying Yang en het vraagt om iets anders.
Maak dan je style af met kleurrijke herenschoenen met een krokodillen of slangen print. Die passen heel goed in combinatie met een bloemrijk, kleurrijk, print, hip, retro, trendy of casual overhemd. Speel je een muziekinstrument of vind je muziek gewoon geweldig. Match en combineer dan een print overhemd met instrumenten met een riem en leren veterschoenen met een print van muziek-instrumenten.
Met deze overhemden en schoenen is eindeloos te combineren. Draag de overhemden met print met een T-shirtje en een jeans voor een casual look of combineer het overhemd juist met een witte broek voor een chique look. Of gooi aparte kleurrijke overhemd over een zomerse korte broek: ideaal voor als het 's avonds afkoelt. Genoeg redenen dus om een hip, te gek, overhemd aan je garderobe toe te voegen.  

Vintage overhemd vinyl  Overhemd met retro print, de Rocking Rotery 

Bloemrijk, kleurrijk, hip, retro, trendy en casual voor de warme dagen

Als het erg warm is en wanneer je de deur uit moet, zul je toch een andere sweat-proof overhemd nodig hebben. En als je er dan - ondanks de hitte - toch at your best uit wilt zien, is een blouse met korte mouw voor heren je beste vriend. Naast dat een blouse er stoer en gekleed uitziet, zijn overhemden met korte mouw een stuk luchtiger dan bijvoorbeeld een overhemd met lange mouw.

Speciaal voor jou heeft Menlook dan ook alvast een paar leuke items op een rijtje gezet.
Shoppen maar!

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven  Bloemen blouse korte mouw met vogels

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen