opc_loader

Wensenlijst

Met een Dutch Design overhemd naar de Dutch Design Week in Eindhoven

dutch design week eindhoven


Met een Dutch Design overhemd van Menlook naar de Dutch Design Week in Eindhoven! 
Leuker kunnen we het niet maken!
Een bezoek brengen aan het Fashion Café en daar in mijn Dutch Design overhemd van Pieter Zandvliet een workshop en lezing volgen over duurzame materialen binnen de fashion wereld. 
Ik kan laten zien dat de overhemden van Wolff Blitz van duurzaam katoen zijn gemaakt en door hemzelf Fairtrade wordt gemaakt. Ook maak ik nog even gebruik om naar de expositie van Zeynep Dag te kijken met haar collectie “More than a Shoe”.

De 2e dag ga ik weer in een Dutch Design shirt naar de DDW in Eindhoven, maar ditmaal in een Dutch design shirt van Eward Teeuw. Ik wil er weer kleurrijk opstaan en opvallen met mijn overhemd tijdens de modeshow RECO Young Designer wat heel de week te een is bij Dynamo in Eindhoven. 
Ik moet zeggen dat ik inderdaad opval in het publiek, niet alleen door het kleurrijke print overhemd wat ik draag, maar ook omdat ik een van de weinige mannelijke toeschouwers ben in de zaal.
De mooie ontwerpen van jonge talentvolle ontwerpers voor de RECO-competitie zijn gemaakt van minimaal 60% gerecycled PET en Polyester. De ontwerpers gaan aan de slag om van afval geavanceerde oogstrelende ontwerpen te maken welke de normale verwachting van mensen verstoren. Er passeren vele nieuwe vaardigheden de revue in mooie creatieve ontwerpen. Geweldig om deze ontwerp te mogen aanschouwen die bijdragen aan een duurzamer en schoner milieu.

Op dag 3 van de DDW in Eindhoven loop ik met de Design overhemd sterrennacht van Vincent van Gogh de Bio Design route.
Allereerst begin ik bij Unseam dat is opgericht door Bas en Karin. Zij ontwikkelen nieuwe technologie om textiele producten te produceren. Unseam heeft een technologie ontwikkelt waarbij driedimensionale vormen worden door lokale krimp op een lap textiel wordt geprogrammeerd. Ik kom hier in een andere blog op terug.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen