opc_loader

Wensenlijst

Méér kleur in je garderobe als je meestal zwart draagt

Méér kleur in je garderobe als je meestal zwart draagt

We houden van donkere en zwarte outfits, we houden van een zwart of donker gekleurde mannen garderobe. Maar af en toe is het tijd om de boel even wat op te schudden met kleur. De komst van de lente en zomer is zo’n moment. 
Neem stap voor stap meer kleur op in je garderobe op de volgende manieren.

 

Durf de stap naar kleur te nemen

Met een rustig bloemen print overhemd draag je al meteen meer kleur zonder hier meteen overrompeld te raken. Ruil een donkere of zwarte blouse in voor de donker blauwe Neon rozen print heren overhemd. 
Draag het op een zwarte jeans of Chino en je ziet dat zwart en blauw het echt is. Een casual sjieken outfit voor de avonden. 

 

 

Ga voor klassiek: blauwe jeans en een hippe bloemen blouse

Met een klassieke jeans + hippe bloemen blouse  sla je de plank nooit mis. Je maakt en transitie naar de hippe jaren 60 met een tulpen overhemd en een verwassen jeans. Met deze prachtige wilde tulpen in de kleuren paars, geel en rood maakt het dragen van kleur in ht voorjaar gemakkelijker. Completeer deze hippe outfit met witte of appeltjes groene sneakers. Mooie zonnebril en armbanden. Met zo’n statement naar de jaren 60 kom jij goed voor de dag.

 

Lees ook: Kleuradvies voor een heren overhemd: deze kleuren passen het beste bij jou

 

 

Denk niet na en ga voor kleur 

Je kunt voor de geleidelijke aanpak naar kleur gaan, maar voor sommigen werkt een rigoreuzer aanpak veel beter en fijner. Kies dan voor prachtige kleur en in een overhemd met print, eentje die goed bij jouw huidkleur, haarkleur en persoonlijkheid en bouw daar omheen je outfit verder af.
Denk niet na en ga voor de wow kleur, en trek die outfit gewoon aan.

 

Lees ook: gekleurd overhemd en je persoonlijkheid

 


 

 

Veel zwart en een tikkeltje kleur

Eén kleur dragen is makkelijk en chic, en net zoals bij je geliefde all-black outfit, houd je het wel ingetogen. Schrik te veel kleur je nog af, ga dan voor een zwart overhemd met één zachte andere kleur. Dan heeft Menlook twee en misschien wel drie oplossingen: ga voor de Jazz instrumenten overhemd met zijn goud kleurige instrumenten als print. 
Of met de bijna niet opvallende print van Science Battle ga je met een zwart colbert en broek ook voor chic.

 

 

Tenslotte zullen we de kracht van een all-black outfit never nooit onderschatten. Ook wij van Menlook houden van zwart, maar ook van een kleurrijke touch in je kledingkast. Op modegebied is er veel mogelijk wanneer het om kleur en beleving gaat. Kijk daarvoor alleen maar naar het combineren van verschillende items in felle kleuren in één outfit om een zo'n gewaagd mogelijk contrast te creëren.
De overhemden met print, de ene print is uitbundiger kleurrijker dan de de ander en gaan goed samen met zwart. Mix en match dus met de kleurrijke overhemden en maakt je outfit chic en net zoals bij zwarte outfit houd je het wel ingetogen. Black and print, it is!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen