opc_loader

Wensenlijst

Zetten mannen deze zomer de bloemetjes buiten?

Zetten mannen deze zomer de bloemetjes buiten?

Neem vaker een bloemetje mee... uit de kledingwinkel! Laat de zomer maar komen en vier de vrijheid van de lockdown in een van de vele oogstrelend overhemden met bloemen print.

Wat gaan we dragen als het aan Menlook ligt?

Bloemen houden van mensen, haal ze in huis! Dat is deze zomer simpel zat, want ook dit jaar bloeiden de bloemen in volle glorie in de modebladen voor mannen. Catwalks is er dit jaar niet echt bij in verband met corona.
Nieuw en fris zijn de geabstraheerde, gedigitaliseerde prints enerzijds, en ware kunstwerken met een bloemenstilleven als print anderzijds. 
Een bloemen overhemd valt vaak bij veel mannen in de smaak.
Daartussenin valt er te genieten van bloemen, paisleys, neon rozen, jungle, bloemen met vlinders. Voor elk, kortom, wat wilds.

 

 

Hoe en waneer gaan wij de overhemden met bloemen print dragen?

Een heel bloemenpak, zoals Fendi en Kenzo lieten zien, is nogal een ding voor als je naar je werk gaat. Deze opvallende bloemige kleding doet het misschien beter op een fuif of terras dan op de zaak. De bloemetjes print overhemd trekt ons zo aan dat we de bloementjes echt buiten kunnen zetten!
Een mooie middenweg: een toefje bloemen op een verder neutrale ondergrond, zoals een jeans, chino en colbert.

Bloemenprint overhemd als Statement

Wie met een overhemd met bloemenprint uit de collectie van Menlook een vergaderkamer binnenloopt, maakte een onmiskenbaar statement. Boodschap: ‘Ik ga mijn eigen weg’, oftewel, in de woorden van Menlook: it’s something personal.

Durf jij het ook aan? Je bent natuurlijk creatief en zelfverzekerd. Menlook vindt dat het je outfit best kan op vrolijken met al die bloemenprints uit de zeer rijke collectie print overhemden. Als het seizoen naar de lente en zomer gaat kun je stijlvol en met vrolijkheid een overhemd dragen met een bloemenprint. Een bloemen overhemd valt vaak bij veel mannen in de smaak. Of je het nu zakelijk onder een pak draagt of dat je het wat meer casual draagt op een jeans of een chino. Een bloemen blouse voor mannen fleurt je helemaal op


 

 

Vlinder en bloemen overhemd heren van Wolff Blitz is een botanische mix van kleurrijke vlinders en bloemen. De ondergrond van het overhemd is wit. Hierdoor is het item gemakkelijk te combineren. Ga voor een chique look door het overhemd op een pantalon te dragen. Combineer je de vlinder en bloemen overhemd met een stoere jeans en witte sneakers? Dan creëer je een informele en hippe look! 

 

 

Bloemen overhemd “madeliefje"heeft ook een witte ondergrond van mooi zacht poplin geweven katoen. Het is een overhemd met geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een zonnige gele kern van meeldraadjes. Ook dit bloemen overhemd is formeel te dragen door het te combineren met een mooi donkerblauw pak. Maar ook de bloemetjes overhemd draag je super leuk met een spijkerbroek of zomerse, witte pantalon of korte broek. Instapper eronder en je bent helemaal klaar voor dat zomerse etentje op terras!

 

 

 

Een kleurrijke bloemenprint

Durf jij een heftig printje wel aan? Dan zijn bloemen blouse ‘Ambrosius’ of Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh misschien iets voor jou! Het eerste overhemd heeft een dessin van een bloemstilleven van Ambrosius Bosschaert van het beroemde schilderij “Vaas met bloemen in een venster”, ook te zien in het Mauritshuis in Den Haag. Een bloemenprint in allerlei vrolijke geschilderde kleuren. De ondergrond van het overhemd is wit, waardoor het gemakkelijk te combineren is. Wat dacht je van een gekleurde chino broek of een stoere jeans! Een gave witte sneaker eronder en jouw outfit is helemaal af! 
Kan het jou niet opvallend genoeg? Dan is het tweede overhemd iets voor jou! Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh heeft een grasgroene ondergrond die is bedrukt met prachtige zonnebloemen. Dit overhemd staat fantastisch op een witte korte of lange broek in de zomer. 
Maak een stijl statement met deze poplin bloemen overhemden van Wolff Blitz, waar het vakmanschap duidelijk naar voren komt. Het poplin shirts hebben allemaal een modern fit en een bloemenprint. Gemaakt van katoen is het overhemd voorzien van een klassieke kraag en knopen die niet loslaten en makkelijk sluiten.

 

 

Bloemen Trent voor de mannenmode in zomer 2021

Bloemen print overhemden met felle kleuren, denk aan zeeblauw in combinatie met frisgeel en fuchsiarood. Een kleurenpallet waarmee de garderobe een eigentijdse, frisse update kan krijgen. Niet alleen de kleuren van de kleurrijke bloemen print overhemden lijken rechtstreeks uit een zomers tafereel afkomstig, ook het katoenen stof van de overhemden doen zomers aan. 

 

Ontvang bloemige complimenten

Bij Menlook kijk je als je op zoek bent naar een overhemd met bloemen print die perfect bij jou past. Een overhemd met bloemen dat niet alleen lekker zit maar ook stijl heeft. Jouw stijl. Je vindt er gegarandeerd een in onze collectie bloemetjesprint overhemd met jouw ‘wouw’ effect.
De oogstrelende overhemden met bloemen geven jouw look een zeg het met bloemen-gevoel. Je zult geregeld complimenten ontvangen voor de overhemd met bloemenprint die je draagt. Als man zet je dan graag de bloemetjes buiten.
De flower prints uit de collectie van Menlook brengen je outfit weer helemaal terug naar deze tijd.

 

Zonnebloemen Vincent van Gogh

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen