opc_loader

Wensenlijst

Deze klassieke retro print overhemd maakt dit seizoen zijn comeback

Deze klassieke retro print overhemd maakt dit seizoen zijn comeback

Hoewel wij dol zijn op overhemden met print, kan een retro print je fashion look net iets interessanter maken.

Dit seizoen zien we naast een overhemd met tulpen, nóg een klassieker een comeback maken, retro overhemd Boogie Nights is namelijk de print van dit moment. Retro kleding is de kledingstijl van nu, maar met een ouderwetse uitstraling zoals het oneindig symbool in de boogie Nights print.

 

 

Retro print

Retro print, oftewel een overhemd met een oneindig symbool print uit de jaren ’60 en ‘70, kennen we allemaal nog wel van onze middelbareschooltijd. De swingende boogie nights. Je weet wel, toen we in een spijkerbroek en oud colbert  stropdas van onze vader naar school droegen. Nou, deze klassieker is terug van even weggeweest. 
Anno 2022 steken we het klassieke printje echter wel in een ander kleurig jasje. Denk bijvoorbeeld aan verschillende kleuren. Menlook heeft al een aantal jaren het fantastische Retro overhemd Boogie Nights in zijn collectie. Het is een old school print met een nachtelijk patroon waar de rust van de jaren 70 je tegemoet komt. 
Boogie Nights is een uniek feest voor iedereen die weer terug verlangt naar de muziek uit de 70's, 80's en early 90's.
 Hoe uniek is dat!!

 

Lees ook: Ga terug in de tijd met een prachtig retro overhemd

 

Boogie Nights Blue & Purple

Hoewel ook retro stijlen nog steeds populair zijn, mag het dit seizoen wel iets opvallender. Twee prachtige overhemden maar dan in de opvallende kleuren blauw en paars. 
De retro overhemd Boogie Nights Purple  is een retro geïnspireerd overhemd om avonden en nachten lang te swingen op muziek uit de jaren ’60 en ’70. Het unieke en opvallende print overhemd in de kleur paars, met oneindig symbolen in de kleuren geel en blauw. Ook Retro overhemd Boogie Nights Blue is net als de purple een echt seventies! Een katoenen shirt in de kleur blauw en met de bekende oneindige retro vormen in de kleuren paars, geel en wit.
Dit zijn retro overhemden waar je vrolijk van wordt. En zeker een oppepper voor je te gekke en opvallende look.
Boogie Nights Purple en Blue zijn de meest geweldige print en retro overhemden!! 
Het grijpt terug op producten en ontwerpen uit het verleden. Tijdens het laatste decennium is retro in toenemende mate populair geworden.

 

Lees ook: Wat zijn retro overhemden

 

 

 

Retro Kleding

Houd jij je fashion look liever simpel? Ook dan kun je deze klassieke retro print met oneindig symbool nog prima dragen. Retro kleding die dus helemaal past bij de stijl uit die tijd. 
De boogie Nights staan ook heel goed onder een colbert met een gino, maar ook met een gilet en een jeans. Je maakt de authentieke 70-ties stijl compleet als je het overhemd combineert met de prachtige witte veterschoenen met muziek instrumenten en de bijpassende riem met muziek instrumenten uit de collectie van Menlook. Maak het echt compleet met een stoere armband van Bad-ass Bracelets of een uit de collectie leren armbanden van Terra Genova
Wij houden ervan!!
 

Menlook heeft altijd veel retro of vintage geïnspireerde overhemden op voorraad in de winkel en webshop. Dan kun jij je lol op met onze retro kledingcollectie. In ons assortiment vind je voor beide een ruim en passend assortiment retro overhemden.
Als je dus de kans hebt naar de winkel te komen op de Sonsbeeksingel 106 te Arnhem, moet je dat zeker doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen