opc_loader

Wensenlijst

Wil jij ook in deze bloemenprint gezien worden?

Wil jij ook in deze bloemenprint gezien worden?

Heren, in deze bloemen blouse wil je gezien worden dit voorjaar

Het blijft langer licht, de zon schijnt vaker en hier en daar zien we voorzichtig weer wat bloemen tevoorschijn komen. Natuurlijk passen we onze blouses met bloemenprint daar maar al te graag op aan. De echte voorjaarsbloeier, tulpen print overhemd is terug van weggeweest.
Een overhemd met prachtige bloemenprint staat altijd vrolijk en super fris. Kleurrijk en tegelijkertijd ook super uitgesproken! Stijl de blouse op bijvoorbeeld je favoriete jeans of chino en dan heb je meteen een andere look. 
Weet jij al wanneer je dit musthave bloemenprint gaat dragen?

 

 

 

Bloemen overhemd voor heren combineren

Eerlijk is eerlijk, bloemen op je overhemd valt hoe dan ook op en is daarom misschien lastiger te combineren. We laten zien welke items de bloemenprint prima kunnen hebben. Zo’n bloemige blouse is mooi te combineren met een slim-fit Chino, maar je favoriete jeans eronder staat ook smashing. Style je kleurrijke overhemd, Tuin van Eden bloemenprint outfit af met een stel leuke sneakers.
Wees niet bang een bloemenprint-item te combineren met een andere print. Het zorgt voor een spannend geheel en nou ja, het staat gewoon heel gezellig. Denk bijvoorbeeld aan minimalistische prints, zoals kleine of vale ruit. Maar een broek met krijtstrepen doet het ook goed in combinatie met een bloemenprint. 

Met de kleurrijke vlinder en bloemen overhemd heren, een paar leuke schoenen en stijlvolle accessoires kun je voor iedere dag de meest uiteenlopende outfits samenstellen. 

In onze collectie overhemden met print vind je echte eyecatchers, zoals de bloemen blouse Ambrosius, bloemenprint overhemd Wolff Blitz en de bloemen print overhemd Floral Season. Welke bloemenprint is jouw favoriet?

Neem de tijd en probeer wat combinaties uit. Je zult zien dat het werkt!

 

 

Bloemen blouse met ‘Madeliefjes’

Bij het zien van de oer Nederlandse madeliefjes bloemenprint voor heren krijg je meteen tropische eiland vibes. 

Bloemen overhemd met madeliefjes is hip. We zien deze prachtige bloem als print voorbijkomen op de catwalk van modehuizen als Dior en Stella McCartney. De schattige bloemetjes zijn prima te combineren met een goede witte of kleurrijke sneaker! Deze blouse laat zich helemaal fashionable combineren met een verwassen jeans of short. Maar wat misschien nog wel leuker is, combineer je broek en schoenen met de kleuren van je bloemen blouse. Durf je zelf te verrassen en wees lekker creatief.

 


 

Bloemen blouse heren korte mouw

De bloemenprint op je blouse zorgt ook dit jaar voor een op-en-top zomerse outfit. 
Een kop koffie drinken in de zon op het terras dat lonkt, de geur van zonnebrand op het strand, een koel drankje op de late namiddag…droom je even mee met dit zomerse gevoel? 
Met de warme dagen in het vooruitzicht veranderen onze overhemden fijn mee. Een prachtig en kleurrijke bloemen blouse met vogels is niet weg te denken uit onze modebeeld. Ook bij Menlook zien we ieder jaar variaties op de bloemen blouse voor heren met korte mouw. En waarom ook niet? Niets zo gezellig als een fleurig overhemd met korte mouw met de zonnebloemen van Vincent van Gogh

Amandelbloesem overhemd met korte mouw voor heren is een bloemenprint overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit bloemen overhemd staat symbool voor een nieuw leven en daar wil jij graag in gezien worden. De almond blossoms bloemen overhemd is een inspiratie voor de verwerking van het lentegevoel. Zo’n bloemige blouse is mooi te combineren met een bermuda of shorts, maar je favoriete jeans eronder staat ook smashing. Style je zomerse overhemd met korte mouw outfit af met een stel leuke sneakers. Grote zonnebril erbij en flaneren maar op het strand! 


 

 

Tot slot

Geen zomer is compleet zonder de meest bekende print onder de prints: de bloemenprint.
Met een bloemenprint heb je veel combinatiemogelijkheden. Je combineert hem met gemak op een jeans, Chino en colbert.

Een gebloemd overhemd mag niet ontbreken in de herengarderobe deze zomer.

Menlook hoopt dat je weer genoeg inspiratie hebt gekregen voor een bloemenprint, Kom gerust langs in onze winkel of kijk in de webshop.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen