opc_loader

Wensenlijst

Luxe overhemden met print

luxe heren overhemden Menlook

Een luxe overhemd met print in verschillende kleuren valt op. Het geeft je een vrolijke uitstraling en daarbij zal u ook zeker opgemerkt worden door uw omgeving. Het leuke van alle overhemden uit de collectie van Menlook is, dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden, van jong tot oud en van een hippe uitstraling tot een klassiek exclusieve outfit.

Dit jaar zien we in de collectie van veel heren winkels overhemden met een print of dessin. Sommige van deze prints zijn opvallend en aanwezig in kleur en dessin terwijl andere rustig en subtiel zijn. Voor mannen die wel houden van een opvallend shirt met bloemen, schilderijen, muziek, retro, vintage, vogels, kleurrijke insecten, afbeeldingen van auto's of dieren is Menlook toch wel het juiste adres om te kijken. De luxe overhemden met print zijn exclusief en speciaal voor stijlvolle mannen. Onze overhemden zijn er voor de man die genoeg heeft van het standaard overhemd. Voor de man die waarde hecht aan details, stoffen, afwerking, kleur en voorstelling in de vorm van een unieke print op zijn shirt. Een overhemd dat echt kan stralen en een aanvulling is op zijn casual, trendy of zakelijke outfit. In al deze situaties biedt Menlook stijlvolle, retro en/of vintage look, trendy heren overhemden aan in verschillende prints in hoogwaardig design.

De luxe overhemden met print zijn uiterste geschikt om de dresscode, die bedoeld zijn voor formele gelegenheden en business bijeenkomsten, te doorbreken. Ook een overhemd met print heeft een professionele uitstraling en kan gedragen worden onder een goed kostuum. Je bent dan een man met stijl en lef. Je doorbreekt een code, denkt out of de box en laat zien dat er meer is dan een grijze muis.

Menlook heeft een zeer uitgebreide collectie luxe overhemden met print die heel goed te combineren zijn met een colbert of pantalon of voor onder een kostuum. Bekijk ons assortiment print overhemden van Wolff Blitz. De luxe print overhemden van Wolff Blitz staan bekend om de shirts gemaakt van luxe stoffen en prachtige afwerkingen. De exclusieve designs en patronen worden in een constante topkwaliteit geprint en door een vooraf opgezet kwaliteitsschema worden alle overhemden op een 20-tal punten gekeurd.


Luxe overhemd met print voor uit de broek te dragen


Het luxe overhemd met print Rembrandt's Nachtwacht komt het mooiste tot zijn recht als je deze uit de broek draagt. Daarmee voorkom je de twijfel, draag ik mijn overhemd in of uit de broek. Deze stijlvolle overhemden van Wolff Blitz zijn gemaakt om uit de broek te dragen, de zoom is strak en recht en daarbij niet te lang. Het schilderij de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn is té mooi en té bezienswaardig om in de broek te stoppen. Het zijn exclusieve luxe overhemden met een pracht design van een van Hollands grootste meesters. Het overhemd is afgewerkt met knopen die gemaakt zijn van kokosnootschil voor een mooie kleurbalans met de Nachtwacht. Dit overhemd is wel het mooiste en meest exclusieve shirt voor een casual of trendy feestje. Naast het luxe dessin is het overhemd afgewerkt met lange mouwen, enkele manchetten en een mooie klassieke boord.

Het luxe overhemd met een winterlandschap van Hendrick Avercamp is een levendig schilderij met schaatsende mensen als print. Het landschap op het strak gebroken wit  poplin geweven stof heeft veel perspectief door het kleurgebruik en grote voorwerpen zoals een boom op de voorgrond. Het overhemd is gemaakt van de hoogste kwaliteit voor een hoogwaardige uitstraling en draagcomfort. De mooie knopen, gemaakt van kokosschillen sluit het schilderij met schaatsende mensen. Een luxe overhemd voor feestdagen en speciale gelegenheden. Het is een exclusief overhemd met een uniek dessin van Wolff Blitz voor niet alleen mensen met een voorliefde van schaatstochten.
 

Meer luxe overhemden met print online bij Menlook
 
 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen