opc_loader

 

 

 

Het is als man leuk om op te vallen met de kleding die je draagt! Hoewel het natuurlijk van belang is om goede basics in je garderobe te hebben, hoef je niet altijd voor een standaard, lees grijze look te gaan. Pak van tijd tot tijd eens uit met een kleurrijke overhemd met print van Menlook. 

 

Kies voor een overhemd met kleur

Met kleur val je al gauw op in de kleding die je draagt. Combineer je basic kleuren zoals zwart, blauw en grijs met een knallende kleur in je overhemd. Denk daarbij aan de opvallende kleuren rood, groen, roze, geel of oranje.
Probeer erachter te komen welke kleuren jou het beste passen en waar je je ook prettig bij voelt. In het begin kan het wat onwennig aanvoelen om kleur te bekennen, zeker als je dat nooit voor opvallende kleuren hebt gekozen. Je moet daar gewoon even doorheen!

 

Lees ook: Heeft Menlook alleen maar gekleurde overhemden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overhemden met prints

Mannen hebben vaak de neiging om overhemden met effen kleuren te kiezen. En ook nog vaak de onopvallende vertrouwde basis kleuren. 
De overhemden met kleurrijke print uit de collectie van Menlook zorgt voor een unieke variatie en een toffe verandering in je outfit. Menlook heeft oogstrelende overhemden van bloemetjes tot een schilderij print van Vincent van GoghRembrandt of Jeroen Bosch met monster in de print. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of we hebben er een print van. Een shirt of overhemd met een print is goed te combineren met een colbert, maar zeker ook met een gilet.

 

Lees ook: Overhemd met print voor heren bij Menlook


 

 

 

 

Fit van je kleurrijke overhemd

Ook de fit van je shirt of overhemd doet veel voor de uitstraling. 
Sluitende kleding, maar niet te strak, denk aan een print overhemd van Wolff Blitz met de fijne pasvormen modern-fit en tailered-fit trekt samen met de kleur in je print de aandacht. Zo doe je mee met de nieuwste trends.

 

Lees ook: Modern fit overhemden met print voor heren

 

Ook mogelijkheden voor zakelijke overhemden 
Voor formele aangelegenheden is het soms ook een goed fashion idee om voor een overhemd met kleurrijke print te gaan. Ook hier kan het eens leuk en uniek zijn om een andere kleur te kiezen dan dat je normaal zou kiezen. 

Zelfs bloemen Splash of retro overhemden van Chenaski kunnen perfect in een zakelijke sfeer gedragen worden. Je kan ze dan het beste combineren met een zwarte broek en colbert.
Een shirt met print kan je eigenlijk voor alle aangelegenheden aandoen. Zowel in zakelijke context voor je werk als in informele sfeer met je familie of vrienden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een opvallend overhemd met print als cadeau

Een leuk en te gek overhemd kan bovendien ook een heel leuk geschenk zijn om te geven. Wanneer je weet dat iemand vaak een overhemd draagt, weet je dat het een cadeau is dat altijd van pas komt. Ideaal om iemand uit zijn comfortzone te trekken en om wat kleur en dessin in iemand zijn garderobe te brengen met een overhemd met print uit de collectie van Menlook. Daarnaast weet je ook dat een bijzonder overhemd van Menlook altijd een uniek cadeau is. Win-win situatie dus!

 

Lees ook: Een leuk overhemd met print als gift
 

 

 

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen