opc_loader

Wensenlijst

Waarom overhemden met print ons zo aantrekt

waarom-overhemden-met-print-ons-zo-aantrekt

Heb jij ook weleens dat je een winkel inloopt en ineens met twee of drie overhemden met leuke print in je hand staat? En dat terwijl je eigenlijk op zoek was naar een colbert?
Het is ons allemaal weleens overkomen. Maar waar komt die liefde voor kleurrijke printjes nou eigenlijk vandaan?
Wat blijkt? Leuke opvallende prints geven ons een veilig gevoel. Je hersenen krijgen bij cirkels en lijnen al snel het seintje dat er gevaar op de loer ligt, terwijl zij bij een leuke print Dessin juist een positief en veilig gevoel krijgen. Zo ook bij overhemden met print. Bedank je hersenen dus maar voor het feit dat je zoveel geld uitgeeft aan producten aparte en te gekke prints, want dit gedeelte van je brein ervaart en verwerkt emoties én stuurt ze aan. Zin gekregen om te shoppen na al dit gepraat over overhemden met print? Bekijk straks hierboven onze favoriete shirts met print. Een leuke print.
Een grote stip, kleurrijke bloem of zelfs een oceaan tafereel, overhemd met vissen en koralen print; onze Menlook collectie bevat allerlei overhemden met unieke prints. Snel zul je al kiezen voor een effen overhemd in een basiskleur, of misschien een overhemd met een streepje of ruitje. Waarom toch? Schuif zo’n gedurfd printje van Wolff Blitz of BB Chum niet direct aan de kant. Deze shirts zijn ervoor gemaakt om indruk mee te maken!
In deze blog zetten we een aantal kenmerken van een print overhemd op een rij waarmee iedere man een stijlvolle, business casual outfit kan samenstellen.

De bloemetjes buiten zetten..

Een bloemetjesprint overhemd vrouwelijk? Absoluut niet! Een overhemd met bloemen is ontzettend stijlvol en een echte klassieker voor mannen. Een bloemetje kan natuurlijk is veel verschillende kleuren, groottes en stijlen. maar neem bijvoorbeeld ons bloemen overhemd Blue Heaven. Dit overhemd heeft een licht blauwe basis met een klassieke bordeaux rood en een paars/blauwe bloemenprint. Een echt klassiek stijl statement! Hetzelfde geldt voor ons Bloemen print overhemd Wolff Blitz een mooi klassiek overhemd waar je een statement mee maakt op iedere gelegenheid. 

 



Visje erbij? 

Wil je echt eens voor een uniek overhemd gaan? Dan is ons overhemd met vissen en koraal wat voor jou! Dit fantastische shirt is bedrukt met kleurrijke vissen en koraal uit onze oceaan. Hiermee maak je een echt fashion statement. Dus durf jij echt je eigen stijl te dragen? trek dan de stoute schoenen aan en ga voor dit vrolijke overhemd! 

Druk, drukker, drukst 

Of ga je liever voor een druk printje, past dat bij jou? Wanneer je van vrolijke en kleurrijke kleding houdt, waarschijnlijk wel! Een drukke print op je shirt kan daarnaast ook erg stijlvol zijn. Zoals ons overhemd met abstracte Escher print. Dit shirt met prachtige blauwe tinten in de traptreden maakt zeker weten indruk. Het geeft je een exclusieve uitstraling en laat zien dat jij jezelf durft te zijn! 
Veel hemden met een print zijn uitgesproken en kleurig. De bloemen overhemden  doen niet onder voor een bloemenwinkel maar het houdt zeker niet op bij alleen een bloemetjes. Voor de minder bloemige types zijn er ook shirts met bladeren of juist iets heel anders. Om in de flora en fauna te blijven is er ook een opvallende vlinder print die vrolijk en zomers oogt, of het dierentuin hemd met de kleine print met heel veel verschillende dieren zoals een giraffe op een donkere ondergrond. Heeft u iets minder met alles wat groeit en bloeit? Dan zien we ook nog een op het eerste gezicht keurig overhemd dat van dichtbij bezaaid blijkt te zijn met allemaal brilletjes of fietsen. Voor de stedentrip bezoekers en vakantiegangers zijn daar dan ook nog de overhemden met kaarten en plattegronden van Parijs, Berlijn en Londen. Een paar voorbeelden van overhemden met een duidelijke print die juist hierdoor iets nuttigs en bruikbaar uitstralen. Al deze overhemden met print voegen iets toe aan uw casual garderobe.
In de collectie van Menlook zien we opvallend veel overhemden met sprekende prints. Misschien niet geschikt voor iedereen maar toch heel fijn voor al die mannen die de lol wel inzien van een overhemd met een sprekend dessin of print. Naast abstracte dessins of subtiele kunststukken, ook prints waarbij duidelijk te zien is wat het thema van de dag is.


Leuk om overhemden met print te combineren 

Draag de sprekende overhemden met prints zoals u dat graag doet. Gecombineerd met een jeans of casual broek heeft een opvallende print verder weinig nodig. Op de frisse dagen goed te combineren met een gilet of colbert in een van de kleuren die terugkomt in de print. Met de print overhemden als basisstuk maak je bijzondere outfits en verschillende kledingcombinaties mogelijk, zodat je lekker vaak kunt afwisselen voor verschillende gelegenheden. 
Combineren is proberen! Je kunt de prachtigste kleurrijke outfit in je hoofd bedenken, maar de praktijk kan heel anders zijn. Trek het aan, probeer het gewoon, in het ergste geval trek je het snel weer uit omdat het echt niets is. Je zult er versteld van staan hoeveel leuke kledingcombinaties te maken zijn met de opvallende overhemden van Menlook als je het gewoon maar probeert.


 


Print overhemd met goede pasvorm 

Een overhemd met print is eigenlijk altijd een goede keuze. Omdat deze bij de business casual dresscode vaak wordt gedragen zonder jasje, is de pasvorm extra belangrijk. Blouses met print moet goed aansluiten, maar niet trekken bij de borst of buik. Daarnaast moet het niet te lang over de broek vallen. Dit oogt namelijk snel te nonchalant of slordig. Laat gerust het bovenste knoopje van het overhemd open, kies eens voor een andere opvallende print of ga je voor een subtiele print. Prints zijn dit seizoen weer helemaal terug. En hoe! De keuze is reuze wat dat betreft. Om jullie op weg te helpen hebben we de 5 grootste print trends er voor jullie uit gepikt. Dat maakt het een stuk makkelijker je favoriet te kiezen.

Om je op weg te helpen, zet ik de leukste overhemden met print voor je op een rijtje. 



Overhemd met print Danszaal van Arles

Overhemd met print Danszaal van Arles van Vincent van Gogh is een schilderij print overhemd van Wolff Blitz. Vincent schilderde het theater, The Dance Hall in Arles , dat nu in het Musée d'Orsay staat. Een kleurrijk en casual overhemd met een trendy touch door de vrolijke uitstraling van dansende en feestende mensen.
Het schilderij en de print op het overhemd heeft uniforme kleuren, aangebracht met dikke penseelstreken die zichtbaar in een vreemde, decoratieve voorgrond, gedomineerd door gebogen contourlijnen. Door de veelheid aan personages op de print, de verscheidenheid aan kledingstijlen en de manier waarop ze worden gedragen, bracht Vincent van Gogh vakkundig het gevoel van drukte en kleurrijke verzadiging over.
Het overhemd is afgewerkt met lange mouwen met enkele manchet en een klassieke boord en een fijn zittende modern-fit pasvorm.Op zoek naar een trendy en casual uitstraling? Dan wordt De Danszaal in Arles uit 1888 net als de Amandelbloesem en sterrenacht topper uit uw collectie. Overhemd met print “Danszaal van Arles” van Vincent van Gogh geeft altijd een schittering aan je outfit, het is een speelse kleur, energiek en uitgesproken. Maar ook symboliseert het leven in al zijn kleuren, vitaliteit in deze tijden en laten we dit nu meer nodig hebben dan ooit! 



Overhemd met koffie bonen print

Overhemd met koffie bonen print voor heren van Wolff Blitz is een print van gebrande koffie bonen fruit op poklin geweven katoen. Dit trendy heren overhemd met prachtige fotografisch koffie bonen design is voor jou ontworpen om samen de dag te beginnen met een heerlijk kop koffie. Dankzij de verfrissende look van de print en de modern fit pasvorm krijgt het shirt een warme uitstraling en voorziet jou outfit van een opvallende casual look.
Wil je echt eens voor een uniek overhemd gaan? Met deze exotische koffie bonen print breng sfeer en beleving van de natuur stijlvol in je outfit om heerlijk te resetten van je dagelijkse prikkels. Hiermee maak je een echt fashion statement. Dus durf jij echt je koffie-bonen stijl te dragen? trek dan de stoute schoenen aan en ga voor dit vrolijke en warm aanbevolen overhemd! 




Bloemen overhemd Madeliefje

Bloemen overhemd madeliefje is een overhemd van fijn geweven katoen met geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een gele kern van meeldraadjes. 
Het overhemd heeft een klassieke boord en mooie beige knoopjes. De modern-fit stijlvolle pasvorm gecombineerd met een bloemenprint dessin fleurt niet alleen op, je staat ook nog eens in de spotlights. Bloemen overhemd is goed te combineren met een modern pak, maar staat net zo goed op een jeans met een casuel look.
Madeliefjes op dit bloemen overhemd geeft u eeuwige schoonheid en is het hele jaar mooi. Als er één print is die we ieder seizoen in vele kleuren terug zien, dan is het wel de bloemen print. Deze print is al jaren een vast onderdeel bij Wolff Blitz die de bloemen overhemd Madeliefje in de collectie heeft.
Omdat er in de bloemen blouse altijd meerdere kleuren zitten in de opbouw, kun je de print vaak met heel veel items combineren. Een van de makkelijkste kleuren is blauw, geel en wit omdat deze in het overhemd verwerkt is. Combineer met een blauwe jeans met witte riem.




 

Overhemd met Brillen print

Overhemd met brillen print van BB Chum voor mannen is een hip overhemd voorzien van een grafische print van kleurrijke brillen. Het hemd is van een 97% katoen 3% Elastaan en van een poplin weving. Het overhemd heeft een spread boord en een slim fit pasvorm, dat wil zeggen dat het getailleerd is, maar met voldoende bewegingsvrijheid. Comic Specs shirt gaat een gewild item worden in uw kledingkast. Net als alle andere overhemden van BB Chum heeft dit brillen overhemd ook een onvoorspeare toevoeging aan het design.
Het design is een bijzondere tekencreatie in leuke vrolijke kleuren voor casual gelegenheden, zolang de situatie dit toelaat. Update je garderobe met deze blauwe stijlvolle print blouses met brillen. Onze print blouses zijn perfect om een fashion statement mee te maken. Kies voor een mooie print blouse in opvallende kleuren of heerlijk lichtgewicht katoen. Al onze print blouses zijn perfect om het hele jaar te dragen. Combineer met een jeans voor een eye-catching party-look, met een trendy chino gesneden pantalon naar werk of met distressed  jeans voor een sophisticated city ensemble. Bestel vandaag nog je favoriete print blouse online.


 


Kleurrijk overhemd met dieren print 

Kleurrijk overhemd met dieren print de 'Glorious Animals' voor heren van BB Chum is een blauw slim-fit shirt met goud kleurige glorieuze dieren als print. Een overhemd met een kleine stretch voor een fijne pasvorm voor een comfortabel draagplezier en een moderne spread-boord voor de trendy uitstraling.
Overhemden met een dieren print is en blijft een shirt voor in de spotlights, de met goud geprinte beestenboel tekent mooi af tegen een navy blauwe achtergrond.
Deze blouse met een brons/goudkleurige dieren print heeft flair, is hip en heeft kwaliteit. Je draagt iets bijzonders en mag daar naar verwachting veel complimenten voor ontvangen. 
De dierenprint overhemden en blouses horen weer helemaal bij de mode van nu. Het is een tijdje uit de mode geweest, maar de laatste seizoenen is een weer helemaal trendy! Maar, tijden veranderen! Menlook is weer aan de slag gegaan met een unieke dierenprint, een die tijdloos is. Een dierenprint shirt combineren in je dagelijkse outfit is zeker geen verkeerde keuze, vooral niet als jij op wilt vallen met een gedurfde en moderne look. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke dierenprint blouse op een Chino of lichte jeans? De hippe Glorious Animal print overhemd met een spijkerjasje en kleurrijke herenschoenen er onder. Top toch!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen