opc_loader

Een bloemen overhemd in het najaar.


Als je kiest voor een bloemen overhemd in het najaar blijf je het zomergevoel houden. Wie wil dat nou niet. Een rijkdom aan kleurige en geurende bloemetjes maken je vrolijk en levendig. Bloemen geven je energie en zingeving. 
Een heren overhemd met een vrolijke bloemen print zorgt voor een tropische touch. Je waant je ondanks het gure weer toch in een warme energie volle omgeving.
In een dress-shirt met bloemen kunnen elementen van elk seizoen terug komen in bloemen, kleur en bladeren. Dit zorgt ervoor dat het overhemd een fleurige moderne uitstraling krijgt en jou outfit voorziet van een opvallende , trendy en casual look. Een semi-speed boord en enkele manchetten complimenteren nog extra de modische trendy uitstraling van het overhemd.
Bloemen op een heren overhemd staan voor gezelligheid, geborgenheid en vooral genieten van de prachtige kleuren. Voor een ander kan een bloemetjes overhemd betekenen, vrolijkheid, geluk en een lach op iemands gezicht. Het geeft een fijn gevoel in de gure dagen van het najaar!

Doe een overhemd met bloemen cadeau!

“ Zeg het met bloemen “ is een mooie gezegde en is er niet voor niets.
Met bloemen is het mogelijk om een boodschap over te brengen. De kleur, vorm en de compositie van gebloemde overhemd en zeggen meer dan heel veel woorden.
Handig om te weten als je je partner of vriend een overhemd met bloemen cadeau wilt doen.

Overhemd met witte bloemen

Een overhemd met witte bloemen staan zoals je wel zou verwachten voor, puurheid, reinheid, frisheid zuiverheid en eenvoud. Andere betekenissen zijn onschuld, maagdelijkheid, volmaaktheid, natuurlijke liefde en vroomheid.
Een bloemen overhemd met witte bloemen zijn uitermate geschikt voor:  bruiloften en begrafenissen.

Overhemd met gele bloemen

Een overhemd met gele bloemen staan voor energie, kracht, groei, vrolijkheid en vreugde. Geel staat ook voor warmte, zon en een nieuw begin. Ook passen ze goed bij de start van de lente of het warme in de herfst blijven voelen. Een bloemen overhemd met veel gele bloemen is geschikt voor een verjaardag, felicitatie en voor de vreugde in andere seizoenen.

Bloemetjes overhemd met oranje bloemen

Bloemetjes overhemd met oranje bloemen staan symbool voor vrolijkheid, warmte, gezelligheid, optimisme, plezier, kracht, vitaliteit en energie. Overhemd met overwegend oranje bloemen kan je in alle jaargetijden dragen voor de uitstraling van kracht, vitaliteit en energie. Daarnaast geeft het shirt een vrolijke en trendy uitstraling.

Een bloemen overhemd voor heren met rode bloemen

Een bloemen overhemd voor heren met rode bloemen worden natuurlijk vaak geassocieerd met passie, verleiding, romantiek en tederheid. Het is dan ook een erg geschikte bloemkleur om cadeau te geven aan een geliefde. Het spreekt voor zich dat naast een trendy en hippe uitstraling een bloemen overhemd voor heren met rode bloemen geschikt is voor de “ romantiek” een mooi cadeau voor de heren.

Een overhemd met blauwe bloemen

Een overhemd met blauwe bloemen symboliseert goddelijkheid en eeuwigheid, maar ook de onschuld. Een heren overhemd met een bloemenprint bestaande uit alleen maar blauwe bloemen zal overkomen ls een mannelijk overhemd. Niet voor niets gebruiken wij bij de geboorte van een jongen “blauw”!

Een bloemetjes overhemd of een bloemen blouse met een kleurenspel aan bloemen laat niets heel van de symboliek. Het zijn mooie vrolijke overhemden met een trendy en casual look om te dragen. Deze bloemenprint overhemd is een echte klassieker aan het worden. Als je rondkijkt in het straatbeeld zie je steeds meer mannen in overhemden met bloemen lopen. Je ziet dan de mooiste prints, van all-over bloemenpint overhemden waarvan de print goed gevuld is met grote bloemen of kleine bloemetjes. Tot gewaagde kleurrijke bloemen overhemd met karakter zoals de overhemden van BB Chum.
Ga je meer voor de trendy en casual bloemen overhemd, kies dan een voor de karaktervolle en dynamische  overhemden van Wolff Blitz. Wij van Menlook vinden dat het je outfit op een stijlvolle en trendy manier kunt opvrolijken met gebloemende overhemden.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen