opc_loader

Wensenlijst

Ook toe aan een overhemden met gekke print?

overhemden met gekke print

Het overhemd is natuurlijk al jaren een klassieker in de kast van de man. 
Een overhemd met gekke print of een oogstrelend aparte print gaan dat worden. Net als de bloemen print overhemd wordt een een overhemd met te gekke print een klassieker.
Decennialang is het antwoord op de bovenstaande vraag dan ook geweest "zo klassiek mogelijk". Tijden veranderen gelukkig en met de tijden ook de mannenmode. Vandaag de dag mag het allemaal wat creatiever, vlotter, kleurrijker en experimenteler dan vroeger het geval was. Zo ook met overhemden de overhemden van Menlook. We zien regelmatig nieuwe trends verschijnen met felle aparte en te gekke printjes. Dit zorgt ervoor dat uw overhemd met gekke bloemen print een echte eye-catcher wordt en toont gelijk aan dat u niet bang bent een beetje rebels te zijn. Dat gezegd zijnde spreekt het voor zich dat u best weet wie uw publiek is voor u dat draagt.

In een formele setting denkt men vaak dat dergelijk type hemd minder tot uiting zal komen. Maar het tegendeel is waar. Ga eens in een apart of grappig overhemd uit de collectie van Menlook in een mooi strak pak of kostuum naar een formele bijeenkomst en je zult zien hoeveel positieve aandacht en complimenten je krijgt met deze fashion outfit.
Hoe combineer je deze zomerse kleurexplosie?

Overhemden met te gekke en opvallendere prints zijn vaak ook kleurrijke en vallen zowel door de print als kleur op.
Je kan een overhemd met aparte leuke print goed combineren op een korte broek. Je opvallend drukke overhemd staat leuk op een denim korte en lange broek en ook zeker op een broek met een onopvallende streepje zodat het niet te druk word. Als je helemaal wil opvallen op bijvoorbeeld een festival dan kan ook een
bo-ho of bohémien look dragen.

Tijdens de herfst of wintermaanden kunnen de prints ook weer verschillen je ziet dan meer warme printen in donkere kleuren printen. Ook een opvallend gekke bloemen print kan goed in de winter alleen met wat donkerdere kleuren gecombineerd. Denk maar eens aan de collectie overhemden met schilderij print van Vincent van Gogh, Monet, Vermeer, Rembrandt en vele anderen.Super casual en trendy

Overhemden met print  zijn nog meer bedoeld voor een casual outfit. De print die de aparte gekke overhemden hebben zijn ook meer casual gericht en zijn op en top trendy. Het shirt met print wordt door zijn te gekke print vooral in de lente of zomer gedragen. Om de outfit niet te druk te maken is het belangrijk om het overhemd te combineren met rustige items en andere materialen. Een denim broek past bijvoorbeeld bijna altijd bij een print overhemd. Ga voor een lichte wassing om een stoere look te creëren of kies voor een donkere denim om je look wat netter te houden.
Bloemen, en dierenprints zijn zeker leuk voor een festival of BBQ als casual look het staat erg vrolijk en je kan het combineren met een toffe denim jeans. Ook een broek met een kleurtje zodat je look extra opvalt. Om je outfit luchtig en extra casual te dragen kan je de blouse met print ook open dragen. Draag het overhemd bijvoorbeeld over je witte T-shirt, of kies voor een T-shirt in een van de kleuren die in de print van je overhemd zitten. Zo oogt je outfit extra fris!
Genoeg keuze dus bij Menlook!
Retro, grafische, designer en schilderij prints overhemden zijn zeker ook in een casual look te dragen maar ook in een luxe of extravagante of exclusieve look.


 

Groen circuit kaart heren overhemd  Heren overhemd High Tech Circuit Board


 

Kan een overhemd met print te druk zijn.

Een aparte te gekke print op je overhemd is nooit te druk. Is de print op zich heel druk in zijn dessin, fan is dat niet erg. Het kan zelfs juist leuk zijn. Het kan uw dag leuk maken. Uw familieleden of collega’s dag leuk maken. Een overhemd met print, kleurrijk of niet maakt mensen blij. Dus als u het niet voor uzelf doet, doe het dan voor uw omgeving. Want een leuk opvallend overhemd kan op de juiste broek altijd trendy en stijlvol zijn. Of het nou een donkerblauw printje is op een donkere spijkerbroek, of dat het een zwart of geel kleurig printje in een zwart pak is, het kan allemaal.

Vol met leuke figuren, een leuk bloemetje of voor vaderdag een leuke print met auto’s, dieren, bloemen of met een strak belijnde grafische print. Denk bijvoorbeeld ook aan gewaagde prints, aparte kleuren of allebei. Ook met deze kunt u weinig fout doen. U bent net zo snel als anders aangekleed, maar u ziet er alleen een stuk beter uit met overhemden met vrolijke kleuren en patronen. Simpelweg omdat u een overhemd aan heeft die staat als een huis en laat zien dat u van design houdt. Wat u er verder bij aan doet maakt niet zo heel veel uit, zo lang als u in het juiste kleurenschema blijft, kunt u weinig fout doen. In contrasten gaan is dan nog mooier en fashionable, mannelijker en stijlvoller.
Trendy en comfy

Als we lekker thuis zitten van een dag werken of in het weekend, hoeven we er voor niemand mooi uit te zien toch? We duiken dan maar al te graag in lekker makkelijk zittende heerlijke comfy kleding! Wij van Menlook weten hier wel raad mee! Een overhemd uit de collectie van Menlook. Of het nou een overhemden zijn met gekke print of met bloemen print. Deze zijn altijd fijn voor thuis als je wil chillen.
Het uitproberen van enkele overhemden met gekke print kan een welkome afleiding bieden in deze nieuwe Corona realiteit, die bij tijd en wijle ronduit overweldigend kan zijn. Studies hebben aangetoond dat kleding en de stijl waarin je je kleed je humeur, zelfvertrouwen en productiviteit stimuleert. Gelukkig kun je in de nieuwste collectie overhemden met print van Menlook ook thuis trendy en comfy voor de dag komen. Daarom hieronder een aantal van de laatste trends overhemden die altijd comfortabel genoeg zijn om vanuit je luie stoel te dragen. 


 

Overhemd grijze vinyl print Overhemd met vinyl printGeen man zonder overhemden met een te gekke print dit jaar.

Dus kijk snel in de shop van Menlook voor de overhemden met gekke print, en misschien vind u er nog wat anders leuks bij om uw outfit helemaal af te maken. Zoals een paar sokken met leuke print van Sock My Feet die er qua kleur en print helemaal bij passen. Alle bestellingen worden snel, gratis en veilig thuisbezorgd. Menlook hanteert een klantvriendelijke werkwijze voor retourzendingen.Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen