opc_loader

Heb jij al nagedacht hoe jij je vader gaat verrassen met Vaderdag?

Verras je vader dit jaar met een hip overhemd met leuke print als cadeau op deze bijzondere Vaderdag. Wij hebben daar iets leuks op bedacht. Verras je vader met een prachtig print overhemd uit het assortiment van Menlook. Kies uit een van onze mooiste bloemen print overhemden of een overhemd  met schilderij print van Vincent van Gogh, Claude Monet, Vermeer of Rembrandt van Rijn, maar ook een overhemd met fietsen print zijn origineel als je vader een fiets liefhebber is. 
Met zo'n cadeau scoort u altijd op Vaderdag. Of uw vader nu een meesterchef is, workaholic, sportman of simpelweg alles tegelijk en nog veel meer, uw papa is de beste papa.
Zoek je een cadeau voor je papa, voor een moderne man, een boekenliefhebber, of een sportieve vader? Er is altijd wel een heren hip overhemd te vinden. Welke man is er niet dol op?
En daarom verdient hij de leukste en meest originele cadeaus met Vaderdag!  En dat zijn toch wel de hippe, trendy, kleurrijke overhemden met print. Menlook heeft een ruime keus aan overhemden met lange en korte mouw. En ja, alle overhemden hebben een aparte, unieke print.
Een print overhemd is geschikt voor bijna elke gelegenheid en kan gedragen worden tijdens een etentje, een werkgelegenheid maar kan ook prima tijdens een borrel op het terras in de stad. Hier gaat je vader erg blij mee zijn en zal met zo’n oogstrelend overhemd veel complimenten ontvangen. 

Print overhemd cadeau: tips!

Voor een vaderdag cadeau overhemd: 

De maat, neem de boordmaat even over van een goed passend overhemd.
Kijk goed naar de maatspecificaties op de site van Menlook.
Komt u daar niet goed uit, bestel dan een maat waarvan u denkt dat is de juiste maat. Mocht het tijdens het passen blijken dat het te groot of te klein is, dan kunt u het overhemd altijd ruilen voor een andere maat.

Amandel bloesem van Vincent van Gogh  Waterlelies van Claude Monet


 

Bloemen blouse Madeliefjes Waterlelies van Cloude MonetVoor vaders met een passie voor fietsen

Vaders met passie voor muziek

Overhemd met vinyl print overhemd met cassette bandjes print

Vintage overhemd met vinyl Overhemd met instrumenten print


 

Sinds wanneer bestaat vaderdag?

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, de invloed van vaders in onze samenleving wordt dan gevierd. Het wordt het gevierd op de derde zondag in juni.
Het was een Amerikaanse mevrouw (Sonora Smart Dodd) die aan het begin van de 20e eeuw veel moeite deed om één speciale dag voor vaders (en opa's) te reserveren en te eren voor hun inzet en werk. Dankzij Sonora’s inzet wordt Vaderdag tegenwoordig bijna overal ter wereld gevierd, dus ook in Nederland. Wel is vaderdag kort ontstaan na Moederdag - dus hier zal heus een relatie liggen.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen