opc_loader

Wensenlijst

Draag jij één van deze heren overhemden met korte mouw dit voorjaar?

Draag jij één van deze heren overhemden met korte mouw dit voorjaar?

Gekleed voor de dag komen met heren overhemd korte mouw

 

Nederland, zomertijd en voorjaar is begonnen. Voor wie met het warme voorjaarsweer of zomer nog een leuk en toch gekleed voor de dag wil komen, lijkt het overhemd met korte mouwen de oplossing. Maar in Nederland heerst nog altijd een taboe op een heren blouse met korte mouw. Een overhemd met korte mouw wordt vaak gezien als niet stijlvol. Mannen, dit is echt onterecht!  
Ga voor all-over-print met een design van flamingo’s, bloemen, fietsen of pauwenveren. Een overhemd met een korte mouw en kleurrijke print kan prima voor een feestje, op het terras en het is lekker fris bij hogere temperaturen. Wilt u een zomerse strandlook? Ga dan met een prachtig en kleurrijk bloemen design op je shirt een lange wandeling maken of pik gewoon onder genot van en drankje een terrasje.
Liever een stoerdere look? Dan is een print overhemd met korte mouw echt iets voor jou. Samen met een leren of jeans jack voor de koele avonduren met een paar sneakers creëert u een fantastische look. 

Ben je klaar voor de eerste zonnestralen? Zorg dan dat je minstens één hippe kleurrijke print overhemd met korte mouwen in de kast hebt liggen. 
Met zo'n overhemd ben je altijd verzekerd van een leuke trendy outfit. En moet je net voor de dag komen, dan is een gilet of colbert alles wat je nodig hebt om je outfit om te toveren. Neem snel een kijkje in onze nieuwe collectie overhemden met korte mouw. En natuurlijk allemaal met een aparte en/of zomerse print zoals je van Menlook gewend bent.

 

 

Overhemd korte mouw heren

Heren kijk goed naar dit overhemd korte mouw met boekenprint. 
Het is een unieke overhemd met boeken als print voor de warme dagen van het jaar. De leuke print is digitaal gedrukt volgens het boekje uit de Praagse bibliotheek. Deze blouse voor heren spreekt boekdelen als je kijkt naar de print en de fijne modern-fit pasvorm en het zachte katoen voelt niet alleen zacht aan, het zit daarbij als gegoten om je lichaam.

De korte mouwen van het shirt geven een heerlijke verkoeling tijdens het lezen op warme zonnige dagen in de zomer.

 

Korte mouwen overhemd met print

Een opvallend korte mouwen overhemd met Escher print kan zowel casual als naar kantoor gedragen worden. Vooral als het wat warmer is, is het fijn om een overhemd met korte mouwen te dragen. Voor de wat koudere dagen kan je deze unieke en aparte Escher print blouse dragen onder een trui of jasje. Combineer hem met een jeans en sneakers. De modern-fitte pasvorm zit comfortabel en geeft je alle bewegingsvrijheid en nog steeds zie je er met dit overhemd netjes uit.
Ga je naar kantoor of naar vergadering, draag dan over het overhemd met Escher print een blauwe colbert. 
In onze webshop vind je een zeer uitgebreide collectie overhemden met print, met zowel korte als lange mouw voor de stijlvolle zakelijk geklede klant.

 

 

 

Zomerse blouse heren met korte mouw.  

Deze zomerse blouse voor heren met korte mouw heeft een fleurige print van de zonnebloemen van Vincent van Gogh. Netjes en toch casual en erg veelzijdig voor je outfits. We hebben het over hét zomerse overhemd met korte mouw met veel combinatieplezier door de zonnige bloemenprint die perfect is voor te loungen of aan het zwembad.
Drag je de zonnebloemen op een vale en verwassen jeans met sandalen, dan heb je een hippe outfit uit de jaren zestig.

 

Amandelbloesem overhemd met korte mouw

Amandelbloesem overhemd met korte mouw

Hippe overhemden heren met korte mouw

Altijd al een hippe blouse willen hebben? Dan is deze bloemen en vlinder overhemd met korte mouw echt iets voor jou. Een wit overhemd met kleurrijke zomerse bloemen en vlinders die je lekker los kunt dragen over een t-shirt en verwassen jeans. Maar ook onder een colbert als u een formele afspraak heeft. 
Een ander opvallend en hip overhemd is de amandelbloesem overhemd korte mouw van Vincent van Gogh. 
Het prachtige schilderij van de amandelbloesem heeft op het overhemd een turquoise kleur en is voorzien van een prachtige bloemenprint van de amandelboom welke in bloei staat, welke Vincent van Gogh veelvuldig heeft geschilderd in Arles. Daarnaast is het overhemd voorzien van korte mouwen, een klassieke boord en ecru gekleurde knopen, wat het overhemd een trendy/hippe touch geeft.

 

overhemd korte mouw met Japanse Waves print

overhemd korte mouw met Japanse Waves print

 

Overhemd korte mouw print

Dit oogstrelend overhemd korte mouw met Japanse waves print van de grote golf bij Kanagawa is een zomerse blouse met grote blauwe golven als print op fijn geweven 100% katoen. De print van strakke golven zorgt voor eindeloos combinatieplezier in je outfit, zowel in de lente als zomer. Het overhemd geeft een stijlvolle en trendy look, het zal zeker staan bij een op een chino en/of korte broek. Maak het af met witte sneakers om de kleur wit van de blouse terug te laten komen. Dit heren overhemd met korte mouw is fris en cool.

Een topper voor dit jaar en online te bestellen.

 

Comfortabel in een overhemd met korte mouwen. 

Na het fietsen met vrienden in het weekend is het heerlijk om comfortabel na te genieten in een overhemd met korte mouw met fietsenprint Tour de France met daarin natuurlijk ook een gele fiets tussen de kleurrijke fietsen.

Of geniet je liever na in een prachtige heren blouse met korte mouwen met fietsenprint van Giro d’Italia.

Beide heren shirts in een all-over fietsen dessin om meteen vrolijk van te worden. Door de vele verschillende kleuren fietsen die gebruikt zijn combineert dit overhemd met korte mouwen eindeloos met blauw, wit, bruin, oker en camel. Zomers overhemd met een klassieke kraag en de 100% katoenen stof is easy care en samen met de modern fit pasvorm daardoor ideaal in gebruik. Neem snel een kijkje in onze online collectie overhemden met fietsen print.

 

Kortom, overhemden met korte mouw is zoals je kunt zien in onze collectie een hot item dit voorjaar.
Leuke overhemden met een unieke, opvallende of te gekke print voor alle gelegenheden. Met deze overhemden ben je altijd verzekerd van een leuke trendy, hippe, casual en zelf een zakelijke outfit.

Dus een ideale keuze voor de lente of de zomer. Bij Menlook heeft u een ruime keuze.

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen