opc_loader

Wensenlijst

Overhemd met print voor heren bij Menlook

Overhemd met print voor heren bij Menlook

Overhemden voor jong en oud, van klassieke bloemen en retro tot super moderne overhemden met print vind je bij Menlook.
De verscheidenheid aan overhemden met print in de webshop is enorm. Daardoor is er altijd wel een overhemd te vinden dat voldoet aan jouw wensen. Op zoek naar een klassiek overhemd, bekijk dan onze bloemenprint overhemden. Dit zijn de reguliere modellen met een fijne modern fit pasvorm die je voorbij ziet komen. 
Creëer een professionele en luxe uitstraling met het juiste overhemd bij een colbert of ga voor een smartcasual look door een gilet over je overhemd met print te dragen. Ga jij voor hip overhemd met retro print of misschien wel voor een casual overhemd met muziek instrumenten voor heren?

Draag er een wit t-shirt of een merino wollen hemd onder je overhemd met print tegen de kou en voor de hygiëne.

 

 

 

 

Zakelijk overhemd met print

Een zakelijk overhemd is een onmisbaar item in de garderobe van iedere man. Vaak wordt er voor een effen overhemd gekozen in de kleur wit of licht blauw. Overhemden met print die niet al te veel aandacht vraagt zoals print overhemd science battle met een rustig patroon met rekensommen en wiskundige formules zijn ook geschikt om zakelijk te dragen. Bij Menlook vind je het meer overhemden met pint welke je ook zakelijk kunt dragen. 

 

 

 

 

 

Verschillende luxe heren overhemden met print

Menlook heeft een breed aanbod in kleurrijke print overhemden voor heren. De hemden zijn verkrijgbaar in verschillende prints, stoffen en pasvormen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een trendy en hip overhemd met print, een klassieke of spread boord, lange mouwen of juist zomerse korte mouwen? Wij hebben een ruim assortiment overhemden met print. 

Voor extra luxe hebben wij de luxe overhemden met schilderij print collectie. Deze collectie overhemden van grootmeesters zoals Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh of Vermeer is uitmate goed digitaal geprint in volle kleuren en gemaakt met de hoogste kwaliteit katoen. Deze luxe heren overhemden met print voorziet jou zowel van een stijlvolle uitstraling als een hoog draagcomfort. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print blouse: kies jouw patroon of design

Een print blouse met een bepaald patroon en design biedt de mogelijkheid om iets van je smaak en je persoonlijkheid uit te dragen.
Ben je een creatief persoon? Extravert? Maak je graag een statement? Misschien past jou dan wel een overhemd met opvallende, veelkleurige print.
Zoals de Gouden Paisley overhemd met een feestelijk paisley patroon in verschillende goud-gele en oranje tinten op een prachtig diep blauwe achtergrond van fijn katoen.
Wanneer je op zoek bent naar een zakelijk, neutraal overhemd zoek je waarschijnlijk juist naar een subtieler design en/of design. Overhemden met een verfijnd patroon met bloemen print zoals de bloemen overhemd Blue Heaven van Wolff Blitz blijven stijlvol en formeel maar geven je outfit net wat meer diepte.

 

 

 

 

De juiste stijl print voor jou

Menlook heeft de grootste collectie overhemden met print voor heren in veel verschillende stijlen, designs en opvallende gekke prints. Van grove dessins met grote bloemen tot een design overhemd van Vincent van Gogh of een retro look overhemd  met muziek instrumenten of andere onderwerpen waar mensen hun passie in vinden. 

 

 

 

Vind een passend exemplaar in de collectie design overhemden met print  online, met diverse merken zoals:

Wolff Blitz

BB Chum

Haupt

 

Bij Menlook kijk je als je op zoek bent naar een unieke stijl die perfect bij jou past. Een overhemd met print dat niet alleen lekker zit maar ook stijl heeft. Jouw stijl. Je vindt er gegarandeerd een in onze collectie overhemden met print met jouw ‘wouw’ effect.

 

De oogstrelende overhemden met print geven jouw look een compliment-feel. De prints uit de collectie van Menlook brengen je outfit weer helemaal terug naar deze tijd. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen