opc_loader

Wensenlijst

Tijgeroog armband

tijgeroog-steen-armband

Tijgeroog steel & stones armband

Tijgeroog armband van Bad Ass Bracelets is een prachtig goudbruine steen met zijdeglans vermengd met kwarten en veel ijzerverbindingen. Door deze structuur in de kraal ontstaat een lichtreflectie in de vorm van een speelt. Het goudgele kleur en het spleetvormige lichteffect doet ons denken aan het oog van een tijger.
Wanneer de steen in een bol wordt geslepen, is het kattenoogeffect het beste zichtbaar. Daarnaast geeft de kleur van de steen zijn naam. De rode soort heet Kattenoog en de blauwe Valkenoog en de gele (goudgeel, goudbruin) kralen van deze Tijgeroog armband.

Deze edelsteen wordt gevonden in Afrika, India, Mexico, Californië en Australië.
De tijgeroog is een gesteente dat spleten opvult. Het vertoont dan ook geen duidelijk kristallen, maar is een dichte massa. Door de ijzerverbindingen in de kwarts wordt de structuur van de tijgeroog veroorzaakt. Het ijzer is geoxideerd en geeft de mooie goudgele kleur.
 

Werking Tijgeroog armband

De tijgeroog van deze armband is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.
De steen helpt om afstand te nemen, overzicht te bewaren, informatie te integreren en doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan het kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.
Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij te veel prikkels van het zenuwstelsel en kan hyperventilatie tegen gaan.
De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en spanningen.
Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.
Tijgeroog helpt je om het vuur van je passie op te stoken en geeft motivatie om je doelen waar te maken. Ook helpt de steen je in je carrière als je zoekend bent naar inspiratie of doelgerichter wilt werken.

Tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens (rij)examens.
Het is een fijne steen om bij je te hebben als je examens moet maken of andere zware mentale inspanningen moet leveren. Tijgeroog vergroot het analytisch vermogen en sterkt je in het maken van beslissingen. Tijgeroog is ook echt een steen die je daadkrachtiger maakt. 

Sterrenbeeld

De tijgeroog hoort bij Schorpioen, Maagd, Tweelingen en Leeuw. 

Bovenstaande is allemaal niet bewezen door wetenschappelijk onderzoek en de werking verschilt dus ook van persoon tot persoon natuurlijk.
De tijgeroog heeft zeker geen negatieve effecten op je gezondheid. Het beste is dus om zelf uit te vinden of tijgeroog voor jou werkt.

Tijgeroog armband combineren met een print overhemd

Draag je een casual heren overhemd met bloemen en vlinders, dan past daar de tijgeroog armband heel goed bij. Het brengt rust in je outfit. Ga je liever voor Bohemian look met een kleurrijke bloemen print overhemd met bloemen, vogels of andere grafische prints, dan kun je meerdere armbanden om je pols dragen. Een tijgeroog kralen armband kan je heel goed combineren met de paracord armband Viper light brown of de Conan brown armband van Terra Genova.
De kleuren en het materiaal van een tijgeroog armband is gemakkelijk te matchen bij vrijwel elke outfit.De conan brown van Terra Genova combineerd heel goed met de Tijgeroog armband van Bad Ass Bracelets

Lapis Lazuli van Bad-Ass Bracelets is een eigentijdse stoere armband heren met een mooie blauw-goude structuur natuursteen van eerste kwalititeit.
Ook deze armband heeft net als de Tijgeroog een spirituele werking.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen