opc_loader

Wensenlijst

Verras jouw man met een print overhemd

overhemd met print voor je man

Weet je nog niet zo goed wat je moet gaan geven voor een verjaardag? Dan is een overhemd met een print met zijn passie natuurlijk altijd een goed idee. Een overhemd met een opvallende leuke print komt tenslotte altijd wel van pas en kan je man of vriend voor verschillende gelegenheden dragen.
Wanneer je man gaat werken is een print overhemd een goede keuze, maar ook voor een lekker avondje uit eten of naar een dancefeest is een overhemd met print een prima idee. Maar wanneer je hebt besloten dat je een overhemd wilt geven voor je man zijn verjaardag, is de keuze welk overhemd het gaat worden nog niet zo makkelijk gemaakt. Maar de overhemden uit de collectie van Menlook heeft exclusieve dessins en patronen van individualiteit en passie, of het nou muziek, sport, kunst, flora of fauna is. Menlook heeft wel een overhemd met de juiste print voor uw man of vriend.

Comfortzone?

Wanneer je wilt gaan voor een effen overhemd, is het natuurlijk van belang om na te denken over de kleur van het overhemd. Je kunt er ook voor kiezen om iets aan te schaffen buiten de comfortzone van je man. Het is ook leuk om eens wat nieuws te proberen waar hij zelf waarschijnlijk niet zo snel voor zal kiezen. Te denken valt aan een overhemd met print waar je man/vriend zich kan conformeren omdat hij van het onderwerp helemaal gefascineerd is. Hierdoor kan hij zich comfortabeler voelen waardoor jouw cadeau in de smaak zal vallen en veel zal worden gebruikt. Je kunt hierbij denken aan fietsprint, dierenprint, bloemenprint of een overhemd met een schilderij print van een van Nederlands grootste meesters zoals Vincent van Gogh, Vermeer en Rembrandt.


 



 

Overhemd met print Danszaal van Arles van Vincent van Gogh is een prachtig schilderijprint overhemd van Wolff Blitz om uit de comfortzone te treden. Vincent schilderde het theater, The Dance Hall in Arles , dat nu in het Musée d'Orsay staat. Een kleurrijk en opvallend overhemd met een trendy touch door de vrolijke uitstraling van dansende en feestende mensen. Overhemd is ook casual te dragen en zal een van uw favorieten worden.




 

Luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht voor heren in onze webshop is van de hoogste kwaliteit zacht 100% katoen voor een hoogwaardige uitstraling en draagcomfort. Het beroemdste schilderij van de wereld de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn als panorama geprint. Het is een schuttersstuk van de Hollandse grootmeester dat in 1642 klaar kwam. 
De knoopjes van het overhemd sluiten het schilderij van Rembrand en u ziet dan het complete schilderij, zo ook aan de achterkant van het luxe overhemd.
Dit luxe overhemd met print van de nachtwacht is wel de mooiste en meest exclusieve shirt voor een casual of trendy feestje. Naast het luxe dessin is het overhemd afgewerkt met lange mouwen, enkele manchetten en een mooie klassieke boord.






 

De Neon Rozen print overhemd voor heren laat weer eens zien hoe feestelijk een print overhemd kan zijn. Bloemen overhemd met moderne neon lijnen in kleuren, paars, blauw, groen, oranje op een diep paars zwarte ondergrond vormen abstracte rozen.
De oogstrelende neon lijnen van de prachtige rozen en roos rozetten is een  hernieuwde aandacht voor figuratieve tekenkunst van bloemen. Met digitale print kan men tegenwoordig de fijnste details in een overhemd printen.
Het Neon Rozen print shirt is niet alleen een feestelijk overhemd met lange mouwen en klassieke kraag. Door de fijne modern fit pasvorm van Wolff Blitz en het fijne poplin geweven katoen is het een shirt voor zowel een casual als imponerende zakelijke look.





 

Out of the box en in comfortzone ben je helemaal in een Overhemd met muziek instrumenten print voor mannen van Wolff Blitz.
Overhemd met muziekprint heeft een unieke print van een Art Deco geïnspireerde dessin met  muziekinstrumenten. De muziek instrumenten print overhemd met een dessin van de gitaarpiano, trompet, trombone, saxofoon, contrabas, viool, drums en andere instrumenten in subtiele blauw en goud tinten. Een overhemd met een ware Art Deco uitstraling en staat voor luxe, glamour en de technologische vooruitgang.
Sta in de spotlights met dit prachtig blauwe overhemd met muzikale kunst gedrukte instrumenten en geniet van de fijne pasvorm en het zachte fijne katoen.
Hou je van muziek instrumenten? Met deze muziek print shirt in jaren twintig sfeer geef je je liefde voor muziek prijs.
Natuurlijk sta je in de spotlights en kom je echt uit de comfortzone.




PRINTJES?

Tegenwoordig zijn er enorm veel keuzes wat betreft printjes op overhemden en je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een printje van. Wil je bijvoorbeeld een overhemd met fietsen of juist met zeilboten? “Your passion is our inspiration”
Dat is allemaal mogelijk. Dit zijn natuurlijk de overhemden met te gekke opvallende prints die niet iedereen alledaags draagt, maar daarnaast heeft Menlook ook genoeg printjes die je wel naar kantoor kunt dragen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi overhemd met een chique bloemenprint van BB Chum. Ook deze bloemenprint is er weer in verschillende printjes en kleuren te vinden, waardoor er altijd wel een printje bij zit die past bij jouw man.





Gouden paisley overhemd van Wolff Blitz is een aparte heren overhemd met een all-over klassiek geïnspireerd paisley print in een feestelijk patroon van goud/geel en oranje. Een hip overhemd voor een trendy en moderne uitstraling. Daarnaast is het overhemd voorzien van een klassieke boord, enkele manchetten en blauwe knopen. De slanke modern-Fit pasvorm van het modische overhemd valt getailleerd om het bovenlichaam en zorgt hiermee voor een verzorgde en stijlvolle uitstraling. Dit gouden paisley voegt voegt wat humor toe aan je look op een stijlvolle manier. Een overhemd waarin je je direct thuisvoelt en gezien mag worden.




 

Bloemen blouse ‘Ambrosius’ voor heren van Wolff Blitz is een blouse met een oogstrelend bloemen dessin. Het overhemd heeft een print van het beroemde schilderij in het Mauritshuis van Ambrosius Bosschaert.
De bloemen op de blouse zijn met botanische precisie geschilderd in kleurrijke kleur nuances. Een overhemd met een bloemenpracht waar je in de lente en zomer volop van kunt genieten. De blouse is poplin geweven van  fijn katoen en voelt zeer comfortabel en zacht aan op de huid. Dankzij de verfrissende look en modern-fit pasvorm krijgt het overhemd een moderne uitstraling en voorziet jouw outfit van een opvallende casual outfit.







 

Delfs Blauw Paisley print overhemd heeft een all-over paisley print in de prachtige Delfsblauwe kleur en is prachtig afgewerkt met enkele stijlvolle details in de paisley die voor een subtiele twist zorgen. Het overhemd is afgewerkt met klassieke boord, enkele manchetten en contrasterende lichtgekleurde knopen.
Hoewel het ‘paisley’ patroon een hele lange en boeiende geschiedenis kent, blijft het een terugkomend element in heren mode. Paisley print wordt op allerlei manieren en in verschillende kleuren verwerkt. De basis van het oogstrelende patroon bestaat uit een vorm die het meest wegheeft van een komma.
Het trendy overhemd heeft een modern fit pasvorm welke heerlijk om je lichaam valt en is Fairtrade gemaakt van duurzaam 100% zacht katoen, het biedt zowel een hoog draagcomfort als een verzorgde look.
Het prachtige Delfs blauwe kleur van het Paisley overhemd is uitstekend te combineren met en blauwe jeans een bruine chino.

 

Verassing met print?

Er is genoeg keuze wat betreft overhemden voor een cadeau. Een overhemd is altijd een goed cadeau en voor iedere gelegenheid geschikt. Ga voor een chique bloemen overhemd of juist een kleurrijk retro look overhemd met een leuk printje.
Om te zorgen dat je voor iedere man het juiste print overhemd kiest hebben wij de verschillende leuke en opvallende prints voor je op een rijtje gezet.
Kom je er dan nog niet uit in het maken voor een geschikte keuze, dan is er nog altijd de Menlook cadeaubon.

Of je koopt een print overhemd die jij leuk vindt voor je man of vriend, later ruilen is bij Menlook geen enkel probleem. Zo blijft het print overhemd voor je man een echte verassing.



 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen