opc_loader

Wensenlijst

Overhemden met print koop je online bij Menlook

overhemden met print koop je online

Overhemden met print koop je makkelijk online. Menlook is gespecialiseerd in overhemden met print voor heren die van stijl houden. Je vindt gegarandeerd een overhemd in onze collectie die bij jou stijl of outfit past. Of het nu om een casual outfit gaat of om een extravagante aparte stijl voor de gedurfde drager.
Menlook maakt een echte onderscheid in de ‘overhemden wereld’ op dit moment.

Menlook kan het u bieden!

Menlook brengt de overhemden met print helemaal terug in het modebeeld. Onder invloed van Menlook en de collectie print overhemden van Wolff Blitz  en de kleurrijke print overhemden van BB-Chum komt er meer aandacht voor deze kledingstijl voor mannen. Deze modetrend is niet tijdgebonden en door de globalisering van de wereldhandel en het toegenomen internationale verkeer zijn er veel  exotische elementen in de print, maar ook in kleur zie je dat duidelijk terug. Denk maar eens aan de migratiestromen en de kleurrijke printen. Menlook gaat daar in mee en deze invloeden worden verweven in de print om eindeloos met deze hippe overhemden te combineren mixen en te matchen, zoals de bohemian look.
Elementen van vroeger komen soms ook terug in hedendaagse ontwerpen, in gang gezet door de hippies in de jaren ’60 . Een overhemd met bloemenprint geeft ook nu nog een frisse impuls aan je garderobe. Door de digitale wereld worden de dieren-en bloemenprints en de klassiekers zoals polkadots veel meer opgeblazen en/of vervormd weergegeven op overhemden met print.
Blader door de bloementjes overhemden voor heren als je op zoek bent naar een vrolijk zomergevoel. Het zijn fijne overhemden als je een terrasje wilt pakken, maar ook voor naar je werk. Een overhemd met bloemenprint is fleurig en eigelijk voor elke gelegenheid geschikt.
Ga je liever voor gedurfd, kies dan een overhemd met dieren-prints of shirts met kleurrijke digitale vormen die zich blijven herhalen en helemaal hip zijn.

In de collectie print overhemden voor heren bij Menlook zit een groot aantal overhemden met bijzondere en aparte prints en overhemden met mooie opvallende contrastverwerkingen in kleur.

Verschillende overhemden met printjes.

De retro print met vintage-look geluidsdragers of een overhemd met een patroon van lp’s. Prints met letters en cijfers zoals de “Reporter van Wolff Blitz en “ print overhemd science battle.  Ben jij iemand die van kunst houdt en graag in een print overhemd van Vincent van Gogh met een mooie bloeiende amandel bloesem,  Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh, Bloemen overhemd Rode Bloesem geïnspireerd op de Amandelbloessem van Vincent van Gogh of Johannes Vermeer met het melkmeisje. En als topper met een luxe overhemd met print wil lopen met de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, dan bent u bij Menlook aan het juiste adres.
Geniet van onze comfortabele overhemden met print, die uitsluitend worden gemaakt van kwaliteitsmaterialen en vakkundig verwerkt zijn. Houdt u van opvallende en aparte prints of hippe retro patronen? Kijk dan in alle rust door ons assortiment heren overhemden met print van Wolff Blitz.

Print heren overhemden voor de gedurfde drager

Wil je onvergelijkbaar en onvervangbaar zijn in je stijl met een print overhemd, ga dan voor de eigenwijze en kleurrijke  overhemden van bb chum met  prints om echt onderscheidt te maken. De overhemden met bloemenprint zijn fleurige overhemden en daarbij ook nog in een genummerde en gelimiteerde oplage gemaakt! Bijvoorbeeld de bloemige blikvanger bloemen overhemd Cool Flush. Die per stuk genummerd zijn zodat jij een bijzondere overhemd mag dragen. Niet meer dan 148 andere mannen hebben hetzelfde overhemd.
Kenmerkend voor een print overhemd van bb chum is de oranje tag van garen op de linkerschouder. Met deze aparte overhemden sla je zeker de plank niet mis. Vrolijke, kleurrijke prints zijn kenmerkend voor deze speciale overhemden in een kleine oplage. Kijk maar eens naar het subtiele print overhemd  voor heren met kleurrijke vlinders, dan ervaar je meteen de flair, finesse en kwaliteit van de shirts van bb chum.

Haupt overhemden met bijzondere prints

Wil je een bijzonder heren overhemd met print, deze zijn nu ook verkrijgbaar in Arnhem, kies dan voor een overhemd van Haupt. Haupt heeft in zijn collectie print overhemden bijzondere opvallende prints zoals een print van allemaal camera beelden. Dit bijzondere heren overhemd Peeping cam is zo uniek door de opvallende contrastverwerkingen van de print. Wil je liever een overhemd met een meer tijdloze print? Kies dan voor een klassieke rustige overhemd met bloemen print van Haupt en draag het overhemd trendy op een stoere spijkerbroek of katoenen chino.
Al deze overhemden met print zijn geschikt voor vele draagmomenten en met de modern fit pasvorm zitten heerlijk comfortabel. De shirts met prints dragen we meestal in een trendy en casual outfit. Overhemden met een aparte print staan ook heel mooi onder een kostuum als wat meer lef hebt en graag in de spotlights wil staan en waar ons hart sneller van gaat kloppen
Al deze overhemden met print kunt u online bestellen in onze webshop en geef je garderobe een boost. Kies uit een van de vele overhemden met print hier in de webshop en Menlook zorgt voor een snelle verzending!
Kom je liever kijken en passen. Dan ben je welkom in ons verkooppunt in het Modekwartier in Arnhem.

Adres is:

Menlook

Sonsbeeksingel 106

6822BJ Arnhem

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen