opc_loader

Wensenlijst

High tech overhemden, futuristische kleding en accessoires

overhemden print platen

Menlook gaat voor high tech overhemden, futuristische kleding en accessoires van circuit boards en kijkt even in de toekomst van de technologie.
Veel dessins en designs in de fashion hebben een link naar high tech mogelijkheden in de productie van materialen en productie procesessen van het maken van kleding en accessoires in de fashion. 
Menlook heeft twee nieuwe print overhemden van Wolff Blitz in zijn collectie die een knipoog geven aan de hedendaagse en toekomstige wereld van de high technologie. 
De microprocessor heeft de wereld in een heel ander daglicht doen belanden. Door de ontwikkeling van de microprocessors konden ze alles veel kleiner maken. De telefoon werd mobil, computers werden kleiner en zal in de toekomst nog kleiner en vernuftiger worden, ingenieus, intelligent en slim zijn dan de kernwoorden.
Om microprocessors en andere electronica met elkaar te verbinden heeft men circuit boards of printplaten nodig. De ciruit board is een dessin van gedrukte banen koper, zilver of goud op een isolatielaag. Een mooie inspiratiebron om te gebruiken voor een aparte print overhemd. Wolff Blitz heeft een tweetal heren overhemden digitaal laten drukken met verschillende circuit boards in twee verschillende kleuren. Dit als knipoog naar de toekomst en wie weet wel naar een futuristische toekomst. Een print overhemd met groene circuit kaarten en een heren overhemd met hig tech circuit boards in de kleur zwart met opvallende gekleurde accenten.
Circuitboard overhemd is voor de echte computer freak, programmeur, ict liefhebber of tech liefhebber, ze zijn zéér gedetailleerd en zullen zeker complimenten uitlokken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Andere ontwerpers in de design en kunstwereld gaan een stapje verder.

Kunstenaars gebruiken daadwerkelijk de print platen en gaan daar armbanden en andere sieraden ontwikkelen en vormgeven. ook voor mannen zijn aparte manchetknopen ontworpen van kleine circuit boards. Deze worden dan voorzien van een mooie transparante harslaag om de circuit board te beschermen. Niet één manchetknoop is hetzelfde, alle circuit boards zijn anders. Je mag het ook zien als het recyclen van chemish afval en metalen, zilver, goud en andere zware metalen. Want dat zijn printplaten toch wel. 
Recyclen van printplaten

Transformeren van electronische circuitboard in draagbare kleding, sieraden en kunstwerken.
De borden zouden eigenlijk weggegooid worden als afval. Enkele mensen weten daar een leuke draai aan te geven en maken prachtige voorwerpen en worden het prachtige futuristische beelden, sieraden of kleding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen