opc_loader

Wensenlijst

Print overhemd in de lente

print overhemd in de lente

Print overhemd in de lente

Print overhemd in de lente als de temperaturen wat hoger worden, de planten, bomen en alles wat kan groeien is aan het vernieuwen of verfrissen. Het wordt allemaal weer wt groener en kleurrijker.
Wat zijn de trends dit jaar en hoe stel je je outfit met overhemden het beste samen?
Al kunnen de dagen in de lente heel mooi zijn, toch moet je bij het samenstellen van je outfit met een aantal dingen rekening houden. Dat het in de avond flink kan afkoelen en daarom is het beter om lagen te dragen in de lente. Overdag ga je als het warm is luchtig en kleurrijk gekleed. Je kunt kiezen voor een overhemd met lange of korte mouw. Een lange mouw kan je stoer opstropen. Hierdoor kan het overhemd met lange mouwen in de lente net iets fijner en praktischer dragen zijn. Maar het kan allebei.

Kleur en Pasvorm

De pasvorm van een overhemd is belangrijk, je moet je prettig voelen als je loopt, zit of beweegt in je overhemd. Je hebt verschillende pasvormen, regular, modern-fit, slim-fit. Welke vorm bij jou past hangt van jou smaak af en hoe jij je wilt bewegen in een overhemd. Lab wel altijd op dat je makkelijk kunt bewegen, dat de knopen makkelijk open en dicht gaan en als de mouwen nog goed aansluiten, ben je helemaal klaar.
Dit jaar en vooral in de lente gaan we volop kleur zien. In uni of zoals de overhemden van Menlook met veel kleurrijke printen. Het is mooi en om verschillende kleur nuances te zien binnen één kleur op je print overhemd.

 

Print overhemden.

Een blouse met print is helemaal back. Vooral de blouse met bloemen is een grote trend aan het worden en gaat terrein winnen van de oersaaie ruit.
Overhemden met kleurrijke prints en bloemen zijn in een trend in 2019 en zullen we veel gaan zien in de lente en zomer. 
Je kunt je kleurrijke en print overhemden van Menlook op veel verschillende manieren combineren. Bijvoorbeeld een spijkerbroek  die weer helemaal terug is, is de lichte spijkerbroek van de jaren ’80 weer helemaal in de mode. Een lichte broek geeft je een zomergevoel en daarbij staat een kleurrijk overhemd van BB Chum erg goed. Om het lente gevoel nog eens extra te benadrukken draag je “ Overhemd Spring Orchids “ van BB-Chum waar je het warme leven van orchideeën voelt groeien op je licht blauwe shirt. Deze bloemen blouse is een topper voor de lente.
Draag je een grijze of zwarte spijkerbroek of chino, dan is “ Extravagante overhemd Dutch Artist Blossoms” van Vincent van Gogh een echte lente knaller.

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen