opc_loader

Wensenlijst

Deze 6 bloemen overhemden wil je meteen toevoegen aan je voorjaarsgarderobe

Deze 6 bloemen overhemden wil je meteen toevoegen aan je voorjaarsgarderobe

Op zoek naar een bloemen overhemd waar je lentekriebels van krijgt. Zoek dan niet verder naar de ultieme heren overhemd die zowel comfortabel als kleurrijk is. Menlook heeft overhemden met bloemen die je in je kledingkast wilt hebben voor de eerste warme zonnestralen in de lente, maar ook voor in de zomer. Wij zijn er klaar voor een frisse update van je garderobe. Haal de lente naar binnen met een overhemd voorzien van een vrolijke bloemenprint.

 

1.

Blouse met bloemen en vlinders

We beginnen met een bloemenmotief onder het kopje ‘altijd goed voor het voorjaar’. Een bloemenmotief is opvallend, feestelijk en zorgt voor een ultiem voorjaarsgevoel. Daarnaast is een katoenen blouse ideaal wanneer het warmer weer wordt. Een blouse met bloemenmotief voor heren uit de collectie van Menlook zijn allemaal van katoen. Het ademt goed en zorgt er daarom voor dat je overdag het hoofd koel houdt.
De eerste topper van dit voorjaar voor je outfit is wel het vlinder en bloemen overhemd heren. Deze klassieker zal ook dit jaar weer voor een verfrissende trend zorgen en heeft bewezen dat-ie nooit uit de mode raakt, dus met deze duurzame blouse zit je meer dan goed . De blouse met bloemmotief met vlinders past bij een donker of ongewassen model jeans.

 

Lees ook: Heren haal de lente in huis met een bloemen blouse

Lees ook: Menlook verklapt alvast: dit wordt de print van deze lente

 

2.

Bloemen overhemd met kunst

Een bloemen overhemd als kunstwerk is deze lente de eyecather. Durf jij het bloemen overhemd Arjan van Arendonk ook aan? Je bent wel creatief en zelfverzekerd. Wij vinden dat het je outfit best kan op vrolijken met een kunstwerk als het bloemen overhemd. 
Prints van prachtige kleurrijke bloemen zien we ieder seizoen weer terug in allerlei varianten en is daarom altijd weer een succes! 
Het  fraaie overhemd met geschilderde bloemen is extra flatterend door het contrast in de kleuren. Van bloemen wordt vrijwel iedereen blij, dus wat dat betreft een bloemen overhemd altijd een goed idee.

 

3.

Klaprozen op je overhemd als blikvanger

Wij zijn heel blij dat de lente ook tot de herenmode is doorgedrongen en haar bloemenpracht er achterlaat in de vorm van allover bloemen prints op overhemden.
Overhemd bloemen heren zijn soms zo speels dat we de bonte kleurenpracht van de bloemen bijna ruiken. Al zwierend ga je de lente door in deze prachtige bloemen overhemd met Vincent van Gogh klaprozen print. Het dompelt je letterlijk in een zee van kleuren deze lente. Een overhemd voor een festival of BBQ als hippe outfit en het staat erg hip en je kan het combineren met een toffe denim jeans. Wij vinden dat het je outfit opvrolijkt en stijlvol de lente in gaat.

 

Lees ook: Met een bloemen overhemd naar je werk
Lees ook: Bloemen blouse heren

 

4.

Bloemen blouse heren voor een festival of feestje

Menlook heeft een grootassortiment heren overhemden zo ook de bloemen blouse heren met opvallende en leuke prints. Het prachtige heren bloemen blouse ‘Ambrosius’ van Wolff Blitz heeft zowel een lange als korte mouw. De bloemen blouse korte mouw ‘Ambrosius’ staat op onze wishlist. Kom in de flower power mood met deze bloemen blouse heren voor een feestje of festival. In het voorjaar trek je als man deze bloemen blouse uit de kast en maak je je look af met met een jeans en sneakers.

 

 

5.

Kleine bloemetjes blouse voor echte mannen

De tuin van Eden is een bloemetjes blouse heren die we gegarandeerd heel vaak gaan dragen dit voorjaar. Voeg een vleugje kleur toe aan uw voorjaarsgarderobe met onze must-haves blouses voor mannen met kleurrijke bloemetjes. De kleuren welke verwerkt zitten in het katoenen overhemd zijn blauw, roze, bordeaux rood geel en groen. Deze romantische overhemd met bloemetjes helpt jou tijdens een eerste date. In combinatie met een paar sneakers en een leuke skinny jeans is jouw outfit helemaal top. Vergeet daarbij geen armband toe te voegen aan jouw outfit.

 

6.

Bloemen overhemden met een print van Vincent van Gogh

Vincent van Gogh is een grote inspiratiebron voor bloemen overhemden. De Wolff Blitz overhemden lijn, strikt geïnspireerd op de prachtige werken van Van Gogh, alles heeft een thema en brengt op een unieke manier de kleuren, objecten en figuren gecreëerd door het genie van de schilder terug op het overhemd. 
De geschilderde amandelbloesem is een van Vincent van Gogh’s favorieten en een grote inspiratie bron voor de bloemen hemden.
De Bloemen overhemd Dutch artist blossoms is het eerste uit een collectie van velen. Het overhemd is er zowel in lange en korte mouw. Een prachtig overhemd of shirt voor de lente en zomer. Zelfs in de winter met een warm colbert is het een ware eye-catcher voor de stijlvolle man.

Het Bloemenprint overhemd blue almond blossom  is één van de eerste tekenen van een nieuwe lente en fleurt alle looks helemaal op.

Warme rode luchten in een amandelboomgaard in Frankrijk met het Bloemen overhemd rode bloesem In een outfit met dit rode overhemd steel je gegarandeerd de show, zowel in eigen land als op de Franse boulevard. Dat betekend dus ook dat u met de rode bloesem goed voorbereid bent op aankomende lente. Of natuurlijk de warme zonnige dagen, die tussen nu en de zomer op komen dagen. Uw garderobe kan dit overhemd dan ook echt niet missen.

Bloemen blouse heren de ‘nachtbloesem’ is een uitschieter in kleur. De prachtige amandelbloesem steekt heel mooi af op het donkere katoen. De nachtbloesem van Vincent van Gogh kan eigenlijk wel altijd, het is de combinatie die voor de uitstraling zorgt. Niet alleen de bloemen die in het overhemd zelf zijn gemaakt tellen. Het is natuurlijk belangrijk dat de kleuren van de amandelbloesem een goede combinatie is om te combineren met een net pak of colbert tijdens de lente of zomer avonden.

Een topper dit voorjaar is weer overhemd met zonnebloemen van Vincent van Gogh met lange mouwen. Menlook heeft ook deze prachtige zonnebloemen print ook met korte mouw. Overhemd korte mouw Zonnebloem van Gogh was in 2022 een topper in Arnhem. Dit jaar hopen we dit zomerse shirt ook online een topper gaat worden. De zomerse dagen worden door het klimaat verandering immers warmer.

De overhemden zijn allemaal geproduceerd van 100% katoen en heeft een regular pasvorm die mooi langs het lichaam valt. Hierdoor bieden de overhemden een hoog draagcomfort als voldoende ruimte om te bewegen tijdens warme dagen.
 


Lees ook: Waarom overhemden met een Vincent van Gogh print zo gewild zijn?

Lees ook: Vincent van Menlook Arnhem: ‘Je mag mensen inspireren met je verschijning’

Lees ook: Draag altijd een grootmeester bij je met deze geweldige kunst overhemden

Lees ook: Internet start massale zoektocht naar het amandelbloesem overhemd van Vincent van Gogh

 


 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen