opc_loader

Wensenlijst

Heren, haal de lente in huis met een bloemen blouse

gebloemd overhemd lente

Unieke overhemden met bloemen.

Bij de lente denk ik aan fris, vrolijk en een ontspannen sfeer. Een heerlijk seizoen dus, vooral buiten in het zonnetje en met fluitende vogeltjes om je heen. Helaas zitten we dit jaar even in de lente periode aan huis gekluisterd.
Niemand belet ons om de lente in huis te halen met een vrolijk gebloemd overhemd. Afgelopen zaterdagnacht is de klok een uur voorruit gezet en meteen hebben we kunnen genieten van de eerste warme zonnestralen afgelopen week. Als je niet naar buiten kunt, haal dan de lente naar binnen met een overhemd voorzien van een frisse, vrolijke bloemenprint.
Een fleurige bloemen blouse bestel je makkelijk online bij Menlook en worden door de pakketdienst bij u thuis afgeleverd. U hoeft de deur niet uit om het ultieme voorjaarsgevoel met een bloementjes overhemd te voelen. Makkelijk toch! 

Voor elke man een printje

Om optimaal voorbereid te zijn op de lente en zomer seizoen is het goed om nu alvast op de hoogte te zijn van de trendy overhemden met bloemenmotief van het komende seizoen.
Wat we deze lente veel gaan zien zijn bloemenprintjes en vrolijke kleuren , dus het wordt een vrolijk en fleurig voorjaar en zomer. Laat Menlook nou net helemaal dol zijn op vrolijke en bloemige overhemden. Ook zien we weer veel dieren zoals vogels of vlinders gecombineerd met bloemenprints. Of je gaat voor een bloemen overhemd met een subtiele schilderachtige print zoals de amandelbloesem van Vincent van Gogh. Dit hemd ziet er vrolijk en fris uit met de kleuren turquoise, groen en wit staat het symbool voor een nieuw leven in de lente.
Blauwe blouse met gouden vlinders is een elegante katoenen blouse met een blauwe print met witte en donkerblauwe bloemen. De vlinders en vooral de citroen vlinder komen uit hun winterslaap en hebben door het mooie weer ook net als jij de lente in je bol. Het overhemd geeft een trendy, maar ook een modische hippe imago af en past zowel bij de casual als geklede man. Een topper voor de overgang van winter naar lente!
Kies voor de grote bloemen als aandachtspunt van de look als je voor chique gaat en combineer deze bloemenprint met een colbert. Een shirt met een print van veel kleine bloemetjes is erg leuk te combineren met een leren jas of een jack van jeans en daardoor kan deze outfit zowel voor trendy stoer als boho hip.
Houd jij van gebloemde overhemden? En heb je nog een leuke bloemen overhemd nodig dit seizoen? Begin dan je dag vrolijk met de bloemen overhemd cool Flush van BB Chum. Dit bloemenprint overhemd heeft een trendy uitstraling en geeft je outfit een warme vrolijke touch die je graag in de lente wilt ontvangen. Combineer het hippe bloemen overhemd met sandalen en een goed doorwassen jeans in de zomer voor een trendy of hippe look. Want zeg nu eerlijk, een flowerprint blijft altijd een must have voor een festival look.
Bloemen overhemd Madeliefjes is een zomers en kleurrijk overhemd die ideaal is als zomer/lente outfits voor jonge mannen! Het pastel blauw en geel gebloemde overhemd is van hoogwaardig katoen waardoor het comfortabel is om te dragen in het warme weer. Een shirt die mooi om je lichaam vormt door de modern fit pasvorm. Het bloemetjes overhemd is een opvallende verschijning door de zomerse pastel kleuren. Draagtip: Combineer het met witte of lichte sneakers en skinny jeans voor een stoere look en voor een avondje uit combineer het met Kleurrijke herenschoenen, chino en colbert voor een chique look.
Bloemen blouse voor heren met vogels is een geweldige blouse om smart casual te dragen met een licht linnen pak. Door het contrast van de kleurrijke bloemen en tropische vogels zorgt deze tegenstelling met licht linnen dat het super goed matcht  voor een lente look.

Menlooks favoriete overhemden met bloemen

De overhemden met bloemen print zijn allemaal van katoen, ideaal wanneer het warmer wordt. Het poplin geweven katoen ademt goed en zorgt ervoor dat het je zomers koel houdt. In de lente houdt een katoenen overhemd met lange mouwen je juist warm als het even te fris wordt.
Wil je graag is de spotlights staan of opvallen op je werk? Dn neemt Menlook je mee naar de plantentuin van van zowel Nederland als exotische landen. Overhemden met diverse bloemendessins, van natuurgetrouwe bloemen op je shirt tot met een abstracte bloemenprint blouse voor een meer high fashion uitstraling. 
De botanische prints van felgekleurde, exotische bloemenprints geeft een prachtig effect. Het voordeel van deze prints is dat het ontzettend tijdloos is. Bloemenprints zien we ieder seizoen weer terug in allerlei varianten en is daarom altijd weer een succes!
Van bloemen wordt vrijwel iedereen blij, dus wat dat betreft een bloemen blouse altijd een goed idee.

Combineer gebloemd overhemd met stoere armbanden

Je wilt je nieuwe lente outfit natuurlijk ook goed kunnen combineren met hippe en stoere accessoires. Dit betekent natuurlijk niet dat je je oude armbanden maar moet weggooien. Paracord armbanden zijn weer helemaal, en de statement stenen kralen armband heeft toch wel een grote plaats in het modebeeld voor mannen  veroverd. 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen