opc_loader

Wensenlijst

Armbanden voor mannen

armband voor mannen

Armbanden voor mannen

Armbanden voor mannen zien we steeds vaker, gelukkig maar. Door het dragen van armbanden kun je jezelf onderscheiden van de ander. Tegenwoordig is er veel keus in armbanden voor mannen. Er zijn niet alleen armbanden te koop van bekende merken zoals Pig & Hen en Buddha to Buddha,maar ook mannen die als ambachtslieden een atelier opstarten om stoere mannen armbanden ontwerpen van verschillende materialen, vormen, kleur en maten. Voor iedere man is wel iets verkrijgbaar als je goed op zoek gaat. Hierdoor wordt het aanbod op de mannen sieraden steeds groter. Soms zijn de sieraden opvallend van vorm en materiaal dat ze bijna niet draagbaar worden maar als een kunstwerk om je pols zitten.
Ikzelf draag altijd strakke eenvoudige armbanden van stoere eigentijdse materialen. Vooral omdat mijn overhemden met print er ook al opvallend uitzien, wil ik met de stoere armbanden een contrast creëren met de print en kleur van het overhemd.
Menlook verkoopt mannen armbanden van Bad_Ass Braelets en Terra Genova. Beide merken stralen de eigentijdse stoerheid uit met vleugje elegantie. Zowel Bad-Ass Bracelets als Terra Genova werken met krachtige natuurlijke materialen samen met nikkelvrije soms verzilverde metalen elementen als doorbreking, sluiting of als contrast op het materiaal.

Heren armbanden voor de eigentijdse man.

Waarom zouden mannen geen armbanden kunnen dragen?  Het is een mooie aanvulling op je kledingstijl. Ook mannen zijn bezig met hun kledingstijl, kijk maar eens naar de mooie kleurrijke overhemden met unieke print en de leren herenschoenen met dierenprint van MOG. Bij deze kleding match horen sieraden en andere accessoires zoals bijvoorbeeld eigentijdse stoere leren tassen en dassen.
 

Heren armband naar keuze.

Bij Menlook vind je een kwalitatieve selectie heren armbanden van veel verschillende materialen. Je kan bij Menlook een mooie heren armband vinden die bij je persoonlijke stijl past. Iedereen heeft een andere voorkeur aan materialen, de een houdt van een leren heren armband, van dun gesneden leer een paar keer om je arm of een brede dik gesneden leren armband met een stoere robuuste verzilverde sluiting. Of ga je liever voor een beads armband voor mannen. Natuurlijke krachtige uitstraling van deze stenen geven de man moed en kracht. Combineren met al de heren armbanden van Menlook is een hele daadkrachtige optie, de materialen kunnen elkaar versterken en ergens voor staan. De beads armband dragen heel mooi om je pols samen met de zwarte of steel armband Het assortiment heren armbanden van Menlook maakt de keuze om een goede match te maken met de kleurrijke overhemden met print en leren print herenschoenen van MOG een stuk makkelijker.
                                                                                                                       

Een beetje historie van de heren armband.

Armbanden voor mannen hebben een lange  geschiedenis als sieraad. Deze gaat zeker tot de oude steentijd terug. U begrijpt al van welk materiaal de armbanden toen werden gemaakt, inderdaad van steen. Deze werden mooi geslepen in mooie vormen. Of er al beads heren armbanden in de stenen tijdperk werd gedragen is niet duidelijk.
Eeuwen later verschenen er mannen armbanden van gesmolten ertsen. In de Bronstijd droegen belangrijke personen en machthebbers armbanden en grote kettingen met hangers.
Vanaf 1800 ging de ontwikkeling van de heren armband snel. De technieken werd steeds verfijnder, de ambachtslieden konden kleinere details in de armband aanbrengen waardoor het meer een persoonlijker sieraad werd.
Allerlei technieken en materialen zorgen er voor dat wij heden ten dagen mooie herenarmbanden kunnen dragen. Er is zoveel keuze dat soms een keuze maken al moeilijk is. De een gaat voor super modern gemaakt met een 3d printer, de ander kan genieten van natuurlijke materialen en vormen. De armband voor de man is de laatste 10 jaar populairder en natuurlijker geworden om het te dragen. Dat deelt de armband met de horloge, deze is tegenwoordig niet alleen meer voor de tijd, maar ook een sieraad om te dragen.

In de 19e eeuw ontwikkelde de armband zich verder en werden deze steeds vaker op de pols gedragen. De armband is in alle culturen een populair sieraad en je zult veel plezier van een armband hebben. Men gebruikt armbanden tegenwoordig ook als toegangsbewijs, als je naar een festival of naar het zwembad gaat. De armband is werkelijk een populair sieraad, dat veel nuttige functies heeft. Het is voor veel mannen en vrouwen heel natuurlijk om een armband te dragen. Die kracht deelt de armband alleen met het horloge. Armbanden zijn een geweldige keuze als je graag een mooi, nieuw sieraad wilt hebben.

Leren heren armbanden

Leren heren armbanden zijn dé favoriet bij veel mannen en jonge mannen. Er zijn vele leren armbanden voor mannen te krijgen. Van lichte natuurlijke kleuren tot donkere. Geverfd in allerlei kleuren, gegraveerd of gesneden. Dun leren banden als een wrap om je pols of mooi gevlochten en een sierlijke sluiting van zilver. Een dikke robuuste leren armband met verzilverde elementen.
Bij Menlook vind je een selectie heren armbanden voor de moderne eigentijdse stoere man.
 

Leren armbanden en zijn stoere schoonheid

Vanwege hun stoere schoonheid staan leren armbanden bijna alle mannen goed, dus als je een armband zoekt voor bij je nieuwe kleurrijke overhemd met print is een leren armband een goede keuze. Een leren armband is een sieraad die je goed kunt combineren met verschillende kledingstijlen. Door de natuurlijke krachtige uitstraling is een leren armband een goede sieraad voor mannen. Eigenlijk  is dat altijd al zo geweest, door de eeuwen heen droegen de jagers en krijger uit de prehistorie leren armbanden die ze zelf maakte van hun prooi.
De natuurlijke kracht van leer geeft aan de armband een mannelijke look. Natuurlijk gelooid leer is een materiaal met hier en daar onvolkomenheden. Dit zorgt er echter juist voor dat een leren armband van Terra Genova verkrijgbaar bij Menlook meer uitstraling heeft dan de meeste andere leren armbanden.
Door de prachtige natuurlijke tekening in het leer, zal de leren armband ook na verloop van tijd door het dragen wat donkerder worden aan de randen. Door dit effect wordt de leren armband steeds mooier, het leeft met je mee.

              

De leren armband is een historisch sieraad
Leren armbanden hebben een betekenisvolle geschiedenis en is in de loop der eeuwen door veel mannen gedragen. Gouden en zilveren armbanden waren vooral voorbehouden aan de rijke en belangrijke personen, hierdoor droegen veel andere mannen leren armbanden in één of andere vorm.   
Leren heren armbanden hebben net als andere sieraden een grote ontwikkeling doorgemaakt. Je kunt er hip en trendy uitzien door een krachtige leren armband te dragen, maar ook stoer en eigentijds. Los van de geschiedenis is het dragen van een leren armband door de man een goede keuze waar je lang plezier van zult beleven.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen