opc_loader

Wensenlijst

Nieuwe sokken nodig? Koop nu Happy Socks met 30% korting!

korting happy socks

Toe aan wat kleur én plezier in je garderobekast? Dan zijn Happy Socks precies wat je zoekt! Het ongekend populaire sokkenmerk werd bedacht met één visie: verander een alledaags accessoire in een kleurrijk design-item dat ook nog eens geluk verspreidt. Of dat gelukt is? Eén kijkje in een willekeurig kantoor laat je meteen zien hoe klaar we eigenlijk soms zijn met saaie witte, zwarte of grijze sokken. Wil jij ook genieten van de meest vrolijke sokken die er zijn? Dan hebben we goed nieuws: momenteel hebben we op vrijwel al onze happy socks een flinke korting van maar liefst 30%!

Daarom Happy Socks!

Een Happy Sock is een hoge kwaliteit sok met een uniek ontwerp. Mocht je bekend zijn met Menlook.nl, dan weet je dat we hier groot fan zijn van unieke ontwerpen! Een snelle kijk door onze webshop levert je bijvoorbeeld prachtige print overhemden, bijzondere shirts en zelfs de meest kleurrijke herenschoenen op. Een beetje fashionable man combineert zo’n kleurrijke blouse natuurlijk niet met een witte sportsok. Nee, als je een beetje mee wilt met de tijd, dan kies je natuurlijk voor Happy Socks. Deze felgekleurde sokken met de gekste printjes zijn vandaag de dag een echt fashion-item te noemen. 

Net zo stijlvol als Justin Trudeau

En mocht je denken dat je met deze sokken totaal niet serieus genomen wordt, dan heb je het helemaal mis. Happy Socks zijn sokken die gezien mogen worden, zelfs onder een chique pak! Wist je bijvoorbeeld dat Justin Trudeau, de stijlvolle minister-president van Canada, zelf ook met de meest kleurrijke print-sokken rondloopt? Ja, zelfs tijdens zijn ontmoetingen met de grootste wereldleiders. Kortom: je hoeft met deze bijzondere sokken echt niet bang te zijn dat je buiten de boot valt. Integendeel: op deze vrolijke sokken zul je uitsluitend leuke reacties krijgen! 

Deze inmiddels beroemde Happy Socks werden in 2008 opgericht in Zweden, maar de speciale sokken worden anno 2019 verkocht in meer dan 90 landen. Dat is pas booming business! En dat is niet gek, want iedereen kan, mag en wil gezien worden in deze Happy Socks. In het assortiment van Menlook.nl kun je bijvoorbeeld terecht voor grappige Beatles sokken en Andy Warhol sokken, maar ook voor ‘eenvoudigere’ vrolijke sokken met stippenpatroon of juist een speciale ‘I Love You’ sokken-giftpack

Koop Happy Socks met 30% korting!

En het mooiste van allemaal? Vrijwel al onze Happy Socks hebben momenteel 30% korting! Dat betekent bijvoorbeeld dat je een Happy Socks Giftbox die normaal gesproken €29,95 kost, bij Menlook.nl nu voor €20,95 koopt. Snel shoppen geblazen dus!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen