opc_loader

Wensenlijst

Klaar om de show te stelen? Een schilderij op je overhemd is dé print voor op de werkvloer.

Klaar om de show te stelen? Een schilderij op je overhemd is dé print voor op de werkvloer.

 

Vandaag de dag is het lang niet meer zo dat iedere man in een wit of blauw overhemd op kantoor verschijnt. Werk of kantoorkleding wordt in de meeste vakgebieden steeds meer casual. Speciaal daarom selecteerden wij stijlvolle overhemden met een schilderij print waarmee jij een onuitwisbare indruk achterlaat op de werkvloer.   

 

Nette outfit

Oké, werk jij op kantoor, dan zal je niet met een jeans met gaten rond lopen. Je ziet hier niet voor niets genoeg goedgeklede collega’s met kleurloze overhemden of net kostuum. Als je denkt aan de Zuidsas, met diverse super mooie kantoren en verschillende luxe restaurants, cocktailbars en grote internationale bedrijven straalt deze financiële wijk toch wel een bepaalde mate van luxe uit. Hier dien jij jouw outfits ook op af te stemmen en dat kan zeker met een overhemd met een prachtig schilderij print onder je colbert en Chino.      

Hoe je het ook wendt of keert, een overhemd is de basis voor iedere chique outfit. Of je nou een blazer erover draagt, een gilet of je het overhemd gewoon als buitenste laag draagt; met het juiste shirt ben je altijd representatief voor jouw job.

Wil je graag in het middelpunt staan met een chique look, draag dan het kleurrijke overhemd met Kandinsky print  onder een lichte kleur colbert en een donkere pantalon of nette jeans. Je bent dan representatief voor een creatieve job. De modern-fit pasvorm en de klassieke kraag van dit Wolff Blitz overhemd maken van dit de overhemd een ware fashion look. All day long.   

 

Lees ook: Casual overhemden met print

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De casual outfit met een schilderij print overhemd

Is de cultuur op jouw werkvloer toch net wat luchtiger oftewel nonchalanter, dan kan je die pantalon en nette colbert met schoenen gerust in de kast laten liggen. In dat geval rock je gewoon de mannelijkste broek die er maar is, dan hebben we het natuurlijk over jeans. Geen broek met gaten, maar een een nette jeans. Bij deze broek hoort een opvallend en te gek overhemd. De print speelt daarbij een doorslaggevende rol. Wij van Menlook uit het Modekwartier te Arnhem denken dan meteen aan het Overhemd Gustav Klimt. Dit overhemd geeft naast een relaxte look die perfect past bij een casual outfit je liefde voor kunst. Deze valt met al jouw jeans te combineren, ongeacht de kleur van de jeans. Toch gaan wij liever voor een donkere voor een mooier contrast met het veelal in goud en bruine/gele tinten in het shirt.    

Zeker in deze tijden van thuiswerken en een informele werksfeer kiezen veel mannen voor een wat meer casual look richting kantoor. Niks mis mee! Sterker nog, een casual kledingstijl biedt wat meer ruimte voor flexibiliteit en verrassende combinaties. Wat dacht je bijvoorbeeld van overhemd met print ‘Danszaal van Arles’ van Vincent van Gogh op een stoere jeans in combinatie met een gilet of colbert. Een typisch voorbeeld van een stijlvolle en kleurrijke outfit waar je overal in kan aankomen. Maak deze look af met een paar stijlvolle kleurrijke herenschoenen en riemen uit de collectie van Menlook en je kan jezelf bij elke gelegenheid presenteren.

 

Lees ook: overhemden met print in het Modekwartier Arnhem

 

 

 

 

 

 

 

De formele look: een Vincent van Gogh onder je pak

Het is heel goed mogelijk om een overhemd met een print van Vincent van Gogh te combineren met een formele fashion look. Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms van Vincent van Gogh kan je onder je kostuum dragen om je gehele outfit wat minder stijfjes te maken en mer in de belangstelling te staan. Wanneer je besluit om voor deze combinatie te gaan, is het van belang dat je de juiste kleur. Een kostuum of colbert in de kleur zwart gaat het beste samen met dit kleurrijke print van amandelbloesem. De bloemen overhemd met de kleuren groen, wit en roze in combinatie met zwarte lijnen maken dit kleurrijk overhemd erg exclusief onder een zwart colbert of gilet. 

Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh is een overhemd met de prachtige geschilderde amandel bloesems als print. Deze prachtige bloemen blouse valt te combineren met een zwarte pantalon. Een veelzijdig shirt voor talloze outfits. Of je ‘m nou onder je zwart pak draagt of ‘gewoon’ sportief zonder jasje een overhemd met een print van Vincent van Gogh in je garderobe is geen overbodige luxe.   

Heel graag introduceren we ook de rode Bloesem bloemen overhemd van van Gogh. Een print overhemd waarmee je de show steelt op de werkvloer  en daarbuiten. met rode shirt met amandelbloesem weet je gewoon dat je er altijd netjes bijloopt.
 

Lees ook: Waarom overhemden met Vincent van Gogh print zo gewild zijn?
 

 

 

 

Duurzaam en slowfashion

Al járen hebben deze overhemden met schilderij print van Wolff Blitz dezelfde goede modern of tailored fit. Ideaal. Want ben je eenmaal tevreden met je overhemd, dan kun altijd op het merk terugvallen als je weer een nieuwe nodig hebt.’ Ook met het oog op ‘slow fashion’ zijn deze overhemden met print een goede keuze en doorbreekt de barrière tussen formeel en casual. Waardoor je deze kwaliteits overhemden vervaardigd uit 100% lang vezelig katoen, nog langer gaat dragen.

 

Kortom: met al deze overhemden met schilderij print kan jij waanzinnig stijlvolle outfits of fashion looks samenstellen waarmee jij de show steelt op de werkvloer.     

 

 

 

 

 

 

 

 

Heren overhemd met de tuinen van Claude Monet met een prachtige print van kleurrijke waterlelies in een expressieve vormtaal. 
Voor inspiratie op de wekvloer

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen