opc_loader


Een bloemen overhemd voor heren is een overhemd wat de laatste tijd vaak terugkomt in de modewereld. Dit kledingstuk is een item wat bijna niet kan ontbreken in een heren garderobe. Een bloemen overhemd is gemakkelijk te combineren en het is een shirt die je naar veel verschillende gelegenheden kan dragen.

Ondanks het feit dat een overhemd een eenvoudig kledingstuk is, kan een bloemenprint overhemd een stijlvolle indruk achterlaten. Door de keuze van de bloemen, kleur en design van de print. Maar dan moet je het wel goed doen! In deze blog zet Menlook een aantal outfit combinaties op een rij voor een bloemen overhemd.


Combineer met een jeans

Een combinatie van een bloemen overhemd met een spijkerbroek is niet alleen een mooie combinatie, maar ook het meet toegepaste combinatie. Je krijgt dan een stijlvolle casual uitstraling met soms een hippe of vlotte look. Om het geheel compleet te maken zijn details voor de keuze erg belangrijk. Dat hangt allemaal af voor de gelegenheid waar je het outfit wil dragen. Wil je een casual outfit, ga dan voor een uitbundige kleurrijke bloemen overhemd. Bijvoorbeeld het hippe bloemen overhemd Flourising van BB Chum of met een vrolijk en liefdevol bloemen overhemd met madeliefjes.
Wil je meer zakelijk gaan met een bloemen overhemd en colbert, ga dan met een donker colbert en het sjieke licht grijze overhemd met bloemen van Haupt. Deze drie combinaties stralen met een jeans en kunnen u de look geven waar u op dat moment voor wilt gaan.


Combineer een bloemen overhemd met een kostuum

Een combinatie van een bloemen overhemd met een kostuum of pak zal vaak voor speciale of business gelegenheden gebruikt worden. Kies dan wel voor een subtiel printje met bloemen of een all-over print met rustige bloemen. Om het allemaal wat chiquer te dragen zorg je ervoor dat de kleur in de bloemenprint ook terug komt in het pak. Je kunt je outfit specialer maken door een paar kleurrijke herenschoenen te dragen welke combineren bij het overhemd.

Combineer met een chino

Een bloemen overhemd is heel goed te combineren met een chino. Kies dan wel een Chino waarvan de kleur ook weer terug komt in het overhemd. Deze look good outfit kan zowel voor business als voor een casual outfit. Ook in deze combinatie kunnen de schoenen zorgen voor richting in de outfit. Kies je voor kleurrijke print herenschoenen welke passen bij het bloemen overhemd dan ga je chique. Ga je met een paar leuke sneakers, dan is de outfit veel meer een smart casual outfit.

Zomers met een korte broek

Een bloemen overhemd op een leuke korte broek is een vlotte zomerse outfit. Er zijn ontzettend veel variaties mogelijk in deze combinatie. Kie wel voor een overhemd met bloemen die niet al te ruim om je lichaam zit. Je draag het overhemd dan over de korte broek en desnoods geheel open met een leuke hemd of shirt.
Door de mouwen op te stropen geef je je outfit nog meer kracht en nonchalance. 
Waar je alleen op moet letten is de kleur combinatie van korte broek, bloemen print en eventueel de kleur van het hemd of shirt.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.

Tags

Populaire artikelen