opc_loader

Wensenlijst

Welk Wolff Blitz overhemd met korte mouw draag jij deze zomer?

overhemden korte mouw wolff blitz

Overhemden met korte mouw van Wolff Blitz zijn essentiële items om een tijdloze zomer garderobe te creëren.
Welk overhemd jij gaat dragen deze zomer zal afhangen van de unieke print die Wolff Blitz telkens weer weet te presenteren.
Prints fleuren je kast op! Zo kun je een hele klassieke look pit geven met de juiste print. Zo zijn er prints die je ieder seizoen weer ziet terug komen, maar ook prints die echte trends zijn.

Je kunt elk overhemd met korte overal op dragen, op een mooie jeans, onder een pak of kostuum of met een mooie Chino gecombineerd met een jack of vest. Als je dus je perfecte keuze van de blouse hebt gemaakt, heb je iedere dag een makkelijk basis stuk waar je je look omheen kunt bouwen. Het is tof voor zowel informele als formele gelegenheden. Wil je uit je comfortzone stappen en een keer iets totaal anders dragen? Misschien wil je je stijl aanpassen of ben je gewoon benieuwd naar wat stijltips waarmee je het drukke overhemd kan combineren.
In de collectie van Menlook, hebben we iedere zomer kleurrijke print overhemden met korte mouw. Aan de hand van deze blog zullen we een aantal van onze zomerse blouses showen, maar vooral uitleggen WAAROM dit de perfecte heren overhemden met print zijn.






 

Overhemd korte mouw met Fruit print

Overhemd korte mouw met fruit print voor heren van Wolff Blitz die we dit jaar weer in de collectie hebben. Een overhemd met een exotische fruit print op licht geel/groen katoen. Een trendy maar zo zomerse print voor een verkoelende uitstraling. Deze blouse met korte mouw is erg goed voor mannen met een buikje, de print met fruit camoufleert de buik. Zeker als u het overhemd uit de broek draagt. Deze toffe fruit print oftewel deze uitgesproken overhemden zijn voor een man die wat anders wil dan anderen. Zie jij jezelf al staan in zo’n kek shirt op een feestje deze zomer? 


Combineer de overhemd met korte mouw op een leuke denim korte broek met sneakers en een vest voor de avonden.
Combineer overhemd met korte mouw met fruitprint op een pantalon of Chino.
Combineer dit fruitig bloesje op een verwassen jeans.
 

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven

Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven met flora print is een unieke, kleurrijke bloemen print overhemd waar de vlinders subtiel fladderen in een hemels blauwe lucht. Als we met één blouse lang zijn bezig geweest deze te perfectioneren, dan is het wel de blue Heaven met korte mouw. Een bloemenblouse die ieder seizoen weer in recollectie zit en daarom moest deze ook uniek zijn. De bloemen blouse is een basis item, een blouse die echt bij alles kan. Nu kan je misschien denken dat dit een eenvoudige blouse is, maar dàt is het dan ook net…voordat je daar bent, heb je al een hele weg afgelegd met de Blue Heaven.

De Blue Heaven blouse met korte mouw heeft een fit die overal onder gedragen kan worden, zowel chique als casual als sportief. Daarnaast is de Blue Heaven poplin geweven en van 100% katoen, biedt deze je niet alleen een zachte touch maar ook een hoog draagcomfort.
Een gebloemd overhemd mag niet ontbreken in de herengarderobe deze zomer. 





 

Overhemd korte mouw met Japanse Waves print

Dit donker blauw overhemd korte mouw met Japanse Waves print voor heren is een musthave voor de fashionable man. Het stijlvolle overhemd met prachtige zeeblauwe golven heeft korte mouwen. Dit overhemd kan namelijk zeer modern worden gedragen en met name in de tropische landen is het overhemd met korte mouw eerder een regel dan een uitzondering. Door de klimaatverandering gaan wij daar ook aan geloven. Misschien wel een pluspunt van de klimaat verandering. Draag het short sleeve overhemd met waves print op zichzelf als eyecatcher of draag het open in combinatie met een effen wit T-shirt. Van dit shirt krijg je écht die summerfeeling.
Het overhemd met korte mouwen met Japanse Waves print is vooral geschikt voor een casual setting en looks. Een shirt met korte mouw die tijdloos is, heerlijk te dragen, maar ook veel complimenten opleveren.

Combineer de Japanse Waves met een rustige short of broek
Combineer met een outfit van spijkerstof en gympen, alhoewel stevige boots ook niet misstaan.
Combineer met een witte broek en bruine boots als trendy eyecatcher.





 

Overhemd korte mouw heren ‘Monet’

Overhemd korte mouw heren 'Monet'  is een overhemd met een print van het  schilderij de waterlelies van Claude Monet. Sinds een aantal seizoenen zijn de kleurrijke prints van kunstschilders of grootmeester ook helemaal hip. Wij hebben dit seizoen ook een hele kleurrijke print, namelijk deWaterlelies van Claude Monet.
Het overhemd met korte mouw is met alles te combineren. Zo kun je het overhemd stoer dragen op een jeans, maar staat hij ook heel rijk op een uni combi van jeans.
Deze schilderij print is ideaal te combineren bij uni kleding stukken omdat deze print dan als keypiece kan functioneren.
Gebruik de juiste styling en pas zo je stoere look aan naar een chique. Door alleen al je colbert en broek te veranderen, kun je je outfit een heel andere look geven. Shop de waterlelies van Claude Monet schilderij print overhemd met heerlijke korte mouwen voor de zomer en warme lente dagen online bij menlook.nl
 

Combineer de ‘Monet: overhemd met korte mouw met een rustige short of broek
Combineer een schilderij print overhemd op een jeans of geef je pak meer pit met een kleurrijk colbert.
Combineer deze print bij uni kleding stukken omdat deze print overhemd dan als keypiece kan functioneren.



 



 

Bloemen blouse met korte mouw ‘Madeliefjes’

Bloemen blouse met korte mouw heeft all over print van Madeliefjes op een fijn geweven 100% zacht katoen. De geschilderde madeliefjes als print in de kleuren blauw en wit met een gele kern van meeldraadjes geven je meteen een zomers gevoel. Van deze bloemenprint blouse word je toch ook gewoon spontaan vrolijk?
De print van Madeliefjes op deze blouse met korte mouw is juist in een nieuw jasje gestoken waardoor je volop kunt genieten van de lente bloei op je overhemd. Is jouw kledingkast wel weer eens toe aan een fashion up-date? Bekijk dan zeker de favoriete print overhemden van Wolff Blitz en kleurrijke BB Chum.
Een bloemenprint is eigenlijk altijd een goed idee.
Bij het zien van de bloemenprint voor heren krijg je meteen tropische eiland vibes. Prints die geïnspireerd zijn door de bloemen op de lente en zomer vormen één van de opvallendste trends voor heren.
Wil jij stijlvol de bloemetjes buiten zetten? Ga dan voor een blouse met madeliefjes als bloemenpatroon. Helemaal volgens de laatste modetrends en ook nog eens super fris. Een musthave item met bloemenprint gaat nooit vervelen. Je kunt even heerlijk weg staren in de details.
Een echt klassiek stijl statement! Hetzelfde geldt voor deze bloemenblouse van Wolff Blitz een mooi klassiek overhemd waar je een statement mee maakt op iedere gelegenheid. 
De print die dit overhemd met korte mouwen heeft is meer casual gericht. Bloemenprints zijn zeker leuk voor een festival of BBQ als casual look het staat erg vrolijk en je kan het combineren met een toffe denim jeans. Ook een broek met een kleurtje zodat je look extra opvalt. Genoeg keuze dus!
 

Combineer de bloemenblouse met madeliefjes patroon bijvoorbeeld met een doordragen jeans.
Combineer dit prachte bloemen overhemd onder een chique pak of kostuum om “daar staat die man” voor de dag te komen.
Combineer met een korte broek, sandalen of nog beter gympen of witte sneakers

Overhemd met korte mouwen voor alle settings en gelegenheden

Misschien heb je een overhemd met korte mouw al in je kast hangen, maar twijfel je telkens weer of je hem wel aan kunt doen: het overhemd met korte mouwen. Na het lezen van deze blog hoef jij je nergens meer druk om te maken en draag je het overhemd met volle overtuiging!
Het is belangrijk dat het overhemd met korte mouw goed en mooi aansluit op je lichaam. De overhemden van Wolff Blitz met korte mouw hebben allemaal een modern-fit pasvorm en sluiten mooi aan om het lichaam. De mouwen zijn niet te lang en niet te wijd, waardoor de mouwen mooi vallen op je armspieren. Zo ben jij stoer en gekleed in één.
Het overhemd met korte mouwen is geschikt voor alle settings en gelegenheden. Zakelijke overhemden met korte mouw is dan ook minder gebruikelijk, maar met een colbert misstaat het niet. Maar, dat betekent wel dat je een opvallende print kunt dragen tijdens jouw dagje naar de stad of naar het strand! Niets is te gek: unieke print met fietsen, vinyl, bloemen, schilderijen, plattegronden, muziekinstrumenten en nog heel veel opvallende prints meer.
Allemaal online verkrijgbaar bij menlook.nl
Combineer je overhemd met een rustige short of broek en geniet van de zon!

Alle overhemden uit de collectie van Menlook zijn met korte mouw leverbaar

Heren overhemden met korte mouw kunt u in alle maten en designs verkrijgen bij Menlook.

U besteld een overhemd met lange mouw naar keuze. Stuurt Menlook een mail met de opdracht hiervan een korte mouwen blouse te maken.

Wij laten dat netjes door en naaiatelier uitvoeren. Levertijd wordt dan wel ongeveer anderhalf tot twee weken maximaal.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen