opc_loader

Wensenlijst

Stijl je bloemen overhemd van BB Chum op de juiste manier.

bloemen overhemd


Bloemen overhemden van BB Chum zijn de laatste tijd mateloos populair. En dat is niet zo gek ook. Want de zelfverzekerde stijl van deze vrolijke overhemden is onmiskenbaar. Deze overhemden hebben een mooie slim fit pasvorm, zijn smaakvol, modieus met een prachtige kwaliteit. Deze blouses kunnen daardoor heel goed gedragen worden als vrijetijdskleding maar ook als zakelijke of nette kleding. Dat is natuurlijk erg handig, want op die manier heb je altijd het geschikte overhemd in je kledingkast voor elke situatie. De stijlvolle bloemen overhemd herken je aan het opvallende design van kleurrijke bloemen, blaadjes en soms nog een verwarde insect of vlinder. Ze hebben semi-spread boorden, enkele manchetten en het typische stukje oranje stiksel op de linker schouder. Deze overhemden met bloemenprint zijn voor mannen een absolute must-have.

Een bloemen overhemd een ideale manier om een goede retro-look te bekomen. Ik draag mijn bloemen hemd van BB Chum soms met een zwarte pantalon en ze doen dan aan de stijl van de jaren ’50 denken. Draag ik deze shirts met kleurrijke bloemetjes met een versleten jeans, dan doet me dat meteen aan een hippe bloemen overhemd uit de jaren 60’ denken.

Wij van Menlook zijn er van overtuigd dat overhemden met bloemen voor altijd deel uitmaken van de mannelijke garderobe. Ze zijn voor de mannen interessant om te dragen omdat je er enorm mee kunt variëren. Ook met een blauw of zwart pak en een bloemen overhemd heb je meteen een modieuze en stijlvolle outfit te pakken.

Ik probeer altijd voor een coole of trendy look meestal een kleurrijke riem en schoenen te nemen met dezelfde kleur als in mijn overhemd. Daarbij probeer ik wel de kleur te kiezen die subtiel aanwezig is in de bloemenprint.

Wil je graag weten welk bloemen overhemd het beste combineert met een bepaalde kleur pak of broek die je al hebt? Aarzel dan niet om je vraag hier te stellen, Menlook helpt je graag verder.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen