opc_loader

Wensenlijst

Trending: deze zomerse overhemden gaan als warme broodjes over de toonbank

Trending: deze zomerse overhemden gaan als warme broodjes over de toonbank

Vorig jaar kwamen we voor het eerst met het heren overhemd zomer met korte mouwen ‘amandelbloesem’, het hemd dat toen in no-time was uitverkocht.

 

Amandelbloesem Vincent van Gogh

Zonnebloemen Vincent Van Gogh

 

In de vroege zomer krijgen we allemaal de kriebels om buiten te zijn en te dromen over fietsvakanties naar mooie bestemmingen. Wij van Menlook hebben voor u een zomer overhemd heren pagina gemaakt om nog sneller een mooie keuze te maken van de overhemden met zomerse prints en kleuren.

Ben jij die fietsliefhebber die droomt over mooie bestemmingen, heuvels en mooi weer.

Dan kan je droomvakantie op de fiets in Frankrijk niet meer stuk met een heren overhemd 'Tour de France' of neem je je tour of racefiets mee naar een fijne vakantie in Italië, dan mag deze blouse met fietsprint ‘Giro d’Italia écht niet ontbreken in je koffer en zomergarderobe.  Kijk even op de zomerpagina en geniet van de prints die je dit jaar echt niet mag missen.

 

Heren overhemd korte ‘Tour de France’

Heren blouse fietsenprint ‘Giro d’Italia’

 

Menlook summer Styling 

De vlinder en bloemen overhemd is een enorm veelzijdig item. Dit jaar hebben we de vlinder en bloemen blouse ook met korte mouw. De short-sleeved shirts met bloemen scoorden bijzonder goed in Arnhem. De witte blouse is voorzien van een botanische print en binnen no time verliep de verkoop geweldig.

Je kunt ‘m namelijk combineren met ontzettend veel verschillende kledingstukken. Zoals je weet dragen de meeste mannen de blouse met een jeans of chino.
Al variëren veel mannen daar ook genoeg mee. De een gaat voor een blauwe jeans en de ander gaat voor een groen, grijs of andere kleur. 

 

Wil je deze botanische blouse met vlinders liever een nog zomerse uitstraling geven? Dan speel je dat makkelijk voor elkaar door de blouse te combineren met een licht kleurige broek of een short. Maak de look af met een bruine riem, witte sneakers en je bent klaar om je beach look te rocken. Easy does it! 

 

vlinder-en-bloemen-overhemd-heren

bloemen-blouse-met-vlinders

 

Laat je verrassen door zomerse prints

Deze zomer staat in het teken van kleur, beleving en weer op vakantie. Laat je inspireren door deze vrolijke tijd van het jaar en kies voor een zomer overhemd met een bijpassende print. Natuurlijk komen bloemenprints zoals de ‘Madeliefjes’ door de kleur en de bloem goed tot hun recht in deze zomer. Het is een fleurig boeket in talloze kleuren blauw en geel waarin je straalt en voor het strand, terras of feestje stijlvol gekleed bent. Je kunt kiezen voor een madeliefjes print met lange mouw en de mouwen bij warm weer goed hoog oprollen of je kiest voor de bloemen blouse met madeliefjes met korte mouw. Wat je ook kiest, deze print geeft altijd een zomerse look.

Ook zomerfruit, vogels en zonnebloemen van Vincent van Gogh maken je zomerse look compleet. Zoek je een overhemd zomer dat net een tikkeltje anders is? Laat je dan verrassen door designs met maskers en rode lippen, roze en paarse wilde tulpen of een overhemd vinyl print. De zomer is het moment om te spelen met leuke dessins en dankzij het trendy aanbod van Menlook kan dat ook. 

 

Overhemd-met-vinyl-print

 

Prachtige kunst deze zomer 

Draag prachtige kunst altijd met je mee deze zomer dankzij de overhemden van Gustav Klimt en Monet uit de collectie van Menlook. Die Jungfrau (De maagd) is een schilderij van Klimt geschilderd tussen 1912 en 1913. Een heren overhemd met een print van ‘De Maagden’ van de Oostenrijkse Kunstenaar Gustav Klimt met prachtige lichte zomerse kleuren en dames en bloemen. 
Dan het oogstrelende en opvallend bloemenprint overhemd van Monet met prachtig geschilderde Chrysanten in de kleuren geel, paars en oker met wat rood. Een bonte en kleurrijke patroon bloemen uit de tuin van Claude Monet (1897). Zomerse kunst op je overhemd van twee wereld beroemde kunstenaars voor een verfrissende look en alle ogen zijn op u gericht.

 

Gustav-klimt-print-overhemd

De Maagden / Die Jungfrau

 

Bij Menlook vind je alleen unieke zomer overhemden

Houd je van kleding die opvallend, exclusief en uniek is? Dan vind je bij Menlook wat je zoekt. Wij specialiseren ons in het verkopen van de leukste overhemden met print, perfect voor mannen die niet van simpel en alledaags houden, maar graag complimenten willen ontvangen. Ook voor een trendy zomer overhemd ben je bij ons aan het juiste adres. Laat je verrassen door onze unieke collectie en ga deze zomer stijlvol in met nette zomer overhemden met bijzondere grafische prints en kunstzinnige bloemendesigns.

 

 

Bloemenprint-overhemd-monet

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen