opc_loader

Wensenlijst

Welk print overhemd kies jij in de herfst?

overhemd met print herfst

Welk print overhemd jij ook gaat kiezen voor de herfst. Afscheid nemen van de zomer doet altijd een beetje pijn. De verleiding om jezelf terug te trekken voor een winterslaap is groot maar we adviseren je vooral wakker te blijven. Want de herfst trends van print overhemden met bloemen maken veel goed.

Cocktail maakt plaats voor rode wijn

Natuurlijk gaan wij het zomerse zonnetje ook missen. Maar één blik op de pagina met print overhemden en ons verlangen naar een cocktail maakt langzaam plaats voor het smachten naar een rode wijn. De kleurrijke zomerse overhemden met korte mouw maken weer plaats voor print overhemden met lange mouw. Korte broeken gaan de kast in en maken plaats voor een Chino of mooie jeans.
De print overhemden met bloemen, dieren, schilderijen of retro uit de collectie van Menlook zorgen ervoor dat de herfst en de winter van 2020 een waar feestje gaat worden. Die winter zelf, dat moeten we nog maar afwachten. De covid19 kan roet in het eten gooien, maar de trends van Menlook geven de wintermode voor mannen goede hoop.
Overhemden met print zijn een blijvertje geworden in de modewereld, ook al lijkt het alsof bepaalde patronen nooit helemáál van het toneel zijn verdwenen. Deze trendy overhemden met print zijn kleurrijk, hip, modern en geschikt voor elke dag. Lees hier in deze blog ook weer alles over een print overhemd, maar dan voor de herfst en  over de meest stijlvolle doch eenvoudige combinaties met deze aparte overhemden.
 





Een mooie blouse met patroon is niet alleen mooi om naar te kijken, de print kan ook interessant zijn en biedt de mogelijkheid om eindeloos te combineren met de rest van uw garderobe, door de verschillende kleuren die in de print terug komen. Op je werk kan een subtiele of bescheiden dessin leven brengen in de doorgaans sombere omgeving. Het motief en de kleur inspireert niet alleen jou, maar ook je omgeving en zal de productiviteit en samenwerking op je werk ten goede komen. Wat wel zeker is, is dat we weer veel meer overhemden gaan zien. De overhemden zijn niet meer alleen voor op de werkvloer met het jasje en dasje; eigenlijk hoeft dat bij de meeste bedrijven ook niet meer. Er zijn maar een paar sectoren waar de kledingstijl heel behouden is, maar verder zien we niet veel kledingvoorschriften meer. Het leuke is dat we dit jaar terug lijken te komen van het hele nonchalante en dat we weer veel overhemden met kleurrijke prints zien. Natuurlijk in zeer uiteenlopende stijlen die alles omvatten van klassiek tot sportief. In een pak, op een nette broek of juist op een jeans, met of zonder trui; echt alles kan. 2020 Wordt echt de herfst van het print overhemd!
In uw vrije tijd kunt u uiteraard voor een wat meer opvallend geheel gaan en in de spotlights gaan staan met een aparte of opvallende print overhemd. Zo geven zowel de overhemden met geluidsdragers als vinyl print en cassette een feestelijk en ritmisch geheel. Ook met een blouse in bloemen of dieren patroon op een chino of nette skinny jeans komt u net wat gekleder voor de dag. Mocht een overhemd in print nog een brug te ver zijn, een paar sokken met print zoals de opvallende sokken van Sock my Feet zijn ook leuke manieren om prints aan uw outfit toe te voegen.
Een andere grote trend deze herfst is de monochrome look, waarbij u een outfit in één kleur draagt. Ga van pet tot schoen in verschillende tinten blauw, grijs, zwart, bruin of groen, waarbij u niet alleen naar hartenlust kunt variëren met verscheidene dessins en opvallende prints in uw overhemd.

 

 



Bloemenprints

“Weet je wat ik wel zou willen zijn.. .Een bloemetjesgordijn, een bloemetjesgordijn”. De carnavalskraker van  Wim Kersten uit 1980. Oh ja, Menlook gaat ervoor, de bloemenprints en overhemden met bloemen blijven een trend en vind je terug bij de kleurrijke overhemden van BB Chum en print overhemden van Wolff Blitz.
Bloemen met een terugblik naar de jaren 60 en 70, grote, water geverfde bloemen en kleurrijk. Of juist heel klassiek geschilderd door Jan Davidsz wat hangt in het Rijksmuseum. Bloemen overhemd Rijksmuseum voor heren van Wolff Blitz is een blouse met prachtige print van kleurrijke geschilderde bloemen door op een strak donker blauw geweven katoen. Het schilderij print overhemd is geschilderd door Jan Davidsz en hangt te pronken in het Rijksmuseum.
Bloemenprints zien we altijd terugkomen, maar dit jaar is het een donkere bloemenprint die we echt enorm veel gaan zien. Denk aan fleurige opvallende winterbloemen! Dus geen al te vrolijke zomerkleurtjes deze herfst en, maar we kiezen voor donkerdere tinten, opgefleurd met letterlijke schitterende bloemetjes. Ook heel erg leuk te combineren met colbert en chino!
Overhemd Paradijs Vogel print voor heren van BB Chum is een blauw slim-fit shirt met kleurrijke vogels en bloemen. Een overhemd met een kleine stretch voor een fijne pasvorm voor een comfortabel draagplezier en een moderne spread-boord voor de trendy uitstraling.
Een van de mooiste dingen aan de herfst vinden wij de warme kleur van de verandering in de natuur. Prachtige rood en bruin achtige herfstbladeren. Heren overhemd bloemen en vlinders doet ons hier aan denken. Maar niet alleen de kleur, ook het dessin maakt dit model zo trendy. De print is een slimme mix van Herfst bladeren en rond dwarrelende kleurige vlinders. Wij garanderen u: dit shirt van poplin geweven katoen en een modern fit pasvorm zult u elke dag willen dragen!

 

Bloemen print overhemd Wolff Blitz Bloemen blouse heren met vogels 




 

Panterprint of andere dierenprint

Over pit geven aan je garderobe, gesproken, een van mijn favoriete print overhemden is deze herfst, de panter print! Hier kan ik dus heel erg blij om worden. Ja,ja! Panterprint is zeker niet alleen voor de dames. Wat het ook is, panterprint voor mannen is met de herfst weer hot en happening. Je kan de panter of dierenprint print overhemd combineren met vele andere trends en accessoires die je bij Menlook vind zoals de kleurrijke herenschoenen, met daarbij passende opvallende kleurrijke riemen, sokken, armbanden en nog veel meer. Ook erg hip dit seizoen: print met print combineren! Voor de echte durvers onder ons.
Kleurrijk print overhemd Shiny Panther van BB Chum is een aquablauw overhemd met panterprint. Dit slim-fit overhemd met een oranje en vuurrode panterprint van deze zeldzame katachtige is een meester in het zich verbergen.

 



Overhemden met schilderij print

De collectie overhemden met schilderij print zijn geïnspireerd door de schilderijen van bekende grote meesters. Denk aan ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt van Rijn: Luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht is een heren overhemd van Wolff Blitz met daarop het beroemdste schilderij van de wereld de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn geprint.
’Meisje met de Parel’ van Johannes Vermeer:  Heren overhemd Vermeer is een print overhemd met een collage van mooie schilderijen van Johannes Vermeer op katoen. U staat meteen in de spotlight met een overhemd van de grote meester. De kleuren van het heren overhemd zijn ingetogen en van een verbijsterende lichtgehalte.
‘de tuin der lusten’ van Jheronimus Bosch: Bijzonder heren overhemd Jhernimus Bosch van Wolf Blitz wordt gekenmerkt door de zondigheid van de Tuin der Lusten en de hedendaagse modische uitstraling. dankzij de all-over print heeft dit overhemd een vlotte uitstraling.
‘Model Judith’ van Gustav Klimt: Overhemd Gustav Klimt print is een bijzonder heren overhemd waarop de bijbelse vrouw Judith wordt afgebeeld in haar mooiste kleren. Op het print overhemd beeld Gustav Klimt Judith half naakt af met transparante stof in een bijzondere decoratieve achtergrond vol bladgoud.
Abstracte kleurrijke schilderij van Piet Mondriaan: Kleurrijk overhemd met Mondriaan print van Wolff Blitz is een herkenbare inspiratiebron en krijgt een artistieke allure. Mondriaans kunst op een print overhemd maakt van je overhemd een iconische overhemd. De abstracte beeldelementen van de  primaire kleuren rood, geel en blauw, en horizontale en verticale lijnen veroorzaken een interessante dynamiek. De pure abstractie van de Stijl op het print overhemd ademt een sfeer van tijdloosheid en artistieke design.
Alle overhemden met schilderij print zijn haarscherp en schilderachtig digitaal geprint op fijn poplin geweven katoen wat heel zacht aanvoelt.

 

Overhemd Gustav Klimt print  Luxe overhemd met print Rembrandt Nachtwacht 




Vintage look

Vintage is hot! In de Herfst mode zie je veel kleding die gebaseerd is op de modetrends  uit de jaren 60 en 70! Het printje uit de jaren 60 is weer helemaal terug en de wijde pijpen look uit de jaren '70 is voor de koudere dagen een Musthave!
Ook in onze collectie overhemden vind je overhemden met een vintage print uit de jaren 60 en 70 gepimt naar het nu. De herenmode aan het begin van de jaren '60 werd, mede dankzij de invloeden uit de Italiaanse mode, een stuk eleganter. Mannen droegen steeds vaker strakkere jasjes en broeken, en begonnen te experimenteren met kleur en print.
De vintage geïnspireerde overhemden met diverse kleurrijke prints zoals geluidsdragers en vinyl, maar ook retro en grafische vormen voor de mode bewuste zelfverzekerde man.
Overhemd met retro print, de Rocking Rotery van BB Chum is een blauw katoenen overhemd met retro stippen print. Het retro overhemd heeft een kleine spreadboord en een slim-fit pasvorm met een kleine stretch voor een comfortabele fit.
Vintage overhemd vinyl is een vintage geïnspireerd overhemd met lp's. Een diep rood overhemd met een print vol met zwarte lp's oftewel vinyl. Dit bijzondere heren overhemd is niet alleen een topper voor de DJ op het podium maar voor iedereen die graag in de spotlights wil staan. Sinds 2010 maakt de lp een opleving in de de hiphop en dance-scenes. Deze blouse met lp's print is kleurrijk, bijzonder, hip, trendy met een grote dosis vintage look, maar bovenal een muzikale beleving. Kortom een apart overhemd voor iedereen die om geluidskwaliteit geeft en terug gaat in de nostalgie van de tijd.
Overhemd met cassette print is net zo hip als een vintage look als de muziekcassette zelf. Een overhemd met kleurrijke cassettebandjes als print op zacht geweven poplin katoen. Het cassette design op het shirt zijn met aquarelverf geschilderd in de kleuren rood, blauw en paars. Als vintage en muziekliefhebber waan je terug naar de jaren ’70 en 80 als je met dit overhemd met cassette print naar een feestje gaat.

 

Overhemd met vinyl print Overhemd met cassette print



Drukke patronen

Een andere belangrijke regel in mode is, meer is ook echt meer. Weten hoe je meerdere stijlen kan combineren. Deze herfst zullen patronen en kleurrijke prints  populairder dan ooit zijn. Kleurrijke patronen en prints zijn een prachtige manier om je expressieve persoonlijkheid naar voren te laten komen. Schrik niet af door de drukte, patronen zijn makkelijk te mixen en matchen met effen kledingstukken omdat het zo’n hippe overhemden zijn. Met een patroon verander je een simpele outfit in een echte blikvanger. Het is wel belangrijk dat je de rest van je outfit afstemt op de kleur van je patroon en/of print. Zoek je nog een blikvanger als apart overhemd met print voor het uitgaan? Kijk dan eens naar het bloemen overhemd van Vincent van Gogh de amandelbloesem. Met dit overhemd trek je alle aandacht naar je toe en knoop je door de aandacht doe de print vraagt sneller een gesprek aan.
Bloemen overhemd Dutch Artist Blossoms voor heren is een print overhemd met de geschilderde amandel bloesems van Vincent van Gogh. Op dit overhemd staat een van zijn lievelingsonderwerpen van van Gogh, grote bloeiende amandel takken bloesem tegen een blauwe lucht. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. 
Met dit bloemen overhemd van Vincent Van Gogh's Amandel Bloesems verover jij gegarandeerd complimenten en sta je niet alleen in een museum in de spotlights!

Wij van Menlook zijn heel benieuwd met welke prints jij deze herfst gezien moet worden?

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen