opc_loader

Wensenlijst

Je look helemaal afmaken? Draag een stoer armband!

bad ass bracelets

Dat je op Menlook.nl terecht kunt voor een groot aantal bijzondere overhemden, dat weten jullie inmiddels wel. Maar wist je ook dat wij hét adres zijn voor de meest stoere mannen armbanden die je kunt vinden? 

Met de hand gemaakt

De Tilburgse broers Jeroen en Coen, eigenaars van Bad-Ass Bracelets, maken hun armbanden met de hand. Zij hadden zelf behoefte aan hippe armbanden die duurzaam en haast onbreekbaar zijn. En die je dus zelfs niet af hoeft te doen tijdens het sporten of tijdens een uitdagende Viking Run. Omdat deze armbanden van stoere materialen als paracord, zeiltouw en staal ook nog eens een origineel uiterlijk hebben en er varianten zijn in prachtige kleuren, vind je ze natuurlijk op Menlook.nl! 

Ook bij de armbanden van Terra Genova van natuurlijk gelooid Toscaans leer komt een knap stukje vakmanschap kijken. Waarom alle mannen een armband verdienen van één van deze twee merken? De armbanden van deze twee merken zijn niet alleen stoer, maar ook op en top mannelijk én trendy. De echte durfal combineert bovendien meerdere armbanden tegelijk. 

Armbanden van eersteklas materialen

Mannensieraden worden steeds populairder. De mannenarmband is een nonchalant accessoire waarmee je een persoonlijke touch toevoegt aan je uitstraling. Perfect dus om je look helemaal mee af te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de combinatie van een geweldig kleurrijk overhemd, stoere jeans, een mooie bijzondere riem en twee stoere mannen armbanden? Daar kun je mee thuis komen! 

De leren armbanden van Terra Genova hebben een natuurlijke tekening en onvolkomenheden in het leer en worden na verloop van tijd iets donkerder. Zo’n armband als jij hebt, heeft dus echt niemand anders. De mannensieraden van Bad-Ass Bracelets zijn gemaakt van materialen als Amerikaans paracord type III 550 en hebben hoogwaardige sluitingen. Paracord is het nylon koord dat de Amerikaanse parachutisten tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikten. Ook heeft dit merk hippe armbanden met natuurstenen kralen. Perfect voor bij een festival-look of voor een dagje naar het strand. Neem bijvoorbeeld de armband van tijgeroog, waarvan de stenen met bruine, rode en zwarte tinten prachtig staan bij een moderne outfit. Deze armbanden met beads kan je tijdens het zwemmen uiteraard beter af doen.

Robuuste sieraden die je outfit de finishing touch geven

Terra Genova armbanden worden door Nederlandse ambachtslieden gemaakt en hebben een tijdloze Italiaanse look. Het volnerfleer wordt soepeler met de tijd, wat bijdraagt aan de vintage-uitstraling. De sieraden hebben een natuurlijk, puur uiterlijk en mooie verzilverde details. Deze armbanden passen geweldig bij een speelse look en zijn ideaal voor wie houdt van vintage-accenten bij zijn outfit. De paracordarmbanden en armbanden van zeiltouw van Bad-Ass zijn sterk en stoer en vormen een rustig contrast bij de levendige overhemden die je vindt bij Menlook. Ben je al overtuigd? Vraag deze bijzondere armbanden dan cadeau of geef ze cadeau aan jezelf!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen