opc_loader

Wensenlijst

Welk bloemen overhemd gaat mee op vakantie?

vakantie slippers print overhemden.

Geniet van de zomerse dagen in je bloemen overhemd

Met een bloemen overhemd is het elk moment genieten van een welverdiende vakantie. Of het nu gaat om een cocktail in het zonnetje op een terras en wandeling door het park. Tijdens een bezoek een vreemde stad of slenteren langs het strand. In een fleurig overhemd met bloemen leef je in het moment en geniet je van alle zomerse vakantiedagen.
Deze zomer is de mode speels, kleurrijk en intens. We dragen overhemden met bloemenprints die laten zien hoe we in het leven staan. Comfortabel, koel, luchtig, fleurig en casual. We voelen ons fantastisch. Bij Menlook vind je alle overhemden met een leuke print voor een topzomer!

Bloemen blouse korte mouw en vogels Bloemen blouse met korte mouw




In onze collectie springen de overhemden met bloemen prints er deze zomer weer helemaal uit. Wat zijn de shirts voor de zomer weer prachtig en trendy, zoals de bloemen blouse met vogels en de overhemden met de impressionistische bloesemtakken van Vincent van Gogh. Sommige bloemenprint overhemden lijken wel een schilderij op zich, zo mooi zijn de prints!
Deze zomer heeft Menlook heerlijke overhemden met korte mouw van Wolff Blitz. Comfortabel, koel, luchtig en kleurrijk zomers. De overhemden staan super mannelijk! Geniet extra van een feest of bbq in een bloemen blouse met korte mouw. Er zijn deze zomer zoveel leuke, nieuwe opvallende en stoere modellen. Keus genoeg!
Madeliefjes op een hippe bloemen blouse met korte mouw geeft je eeuwige schoonheid in de zomer. Een heerlijke blouse voor de warme dagen om comfortabel te chillen in de tuin, maar het shirt staat net zo goed op een jeans met een trendy look voor op je werk. 
Wat te denken van een bloemen blouse korte mouw met vogels voor heren, het is een zomerse blouse. Vrolijke bloemen en kleurrijke vogels op dit overhemd maken de dag meteen al aangenamer. Een trendy en stijlvol overhemd voor deze zomer. Dit Wolff Blitz bloemen overhemd is gemaakt van 100% katoen en heeft een prachtige glans door de poplin weeftechniek.
Ben je helemaal weg van bloeiende bloesems net als Vincent van Gogh in de periode dat  hij in Arles woonde. Kruip dan in het amandelbloesem overhemd met korte mouw van deze Hollandse Grootmeester. Een wereldberoemd schilderij als print op je shortsleeve overhemd. Dit bloemen overhemd  staat symbool voor een nieuw leven en voelt gegarandeerd zacht en comfortabel aan op de huid door de hoge kwaliteit katoen. Heeft een prachtige turquoise kleur en is voorzien van een all-over bloemenprint. Daarnaast is het overhemd voorzien van korte mouwen, een klassieke boord en ecru gekleurde knopen, wat het overhemd een trendy touch geeft. Stijlvoller kun je niet lopen op de Franse stranden deze zomer.

 

Bloemenprint-overhemd-blue-almond-blossom Overhemd-korte-mouw-met-fruit-print



 

Op reis met je bloemen overhemd

Of je nu vertrekt naar verafgelegen oorden met vele zandpartijen of op weg gaat naar een gezellige afgraving in de buurt, wij hebben de juiste bloemen overhemden voor je in onze collectie zodat je tijdens je vakantiedagen ook stijlvol blijft. Zoals je van Menlook gewent bent. Tropische bestemmingen vragen om overhemden met felle kleuren en grote bloem dessin, gecombineerd met chino-shorts. Waar ter wereld jij ook naartoe gaat, je blijft met onze opvallende en aparte overhemden steeds trendy en stijlvol op het strand, terras of welke bestemming dan ook.
Een bloemetjes overhemd is een van de meest praktische bovenstukken voor deze zomer. Een bloemen blouse met korte mouw is Ideaal voor de dagen met hoge temperaturen op het strand. Bovendien kan je een bloemen overhemd met korte mouw op verschillende broeken dragen. Zo kan dit shirt niet alleen stijlvol gedragen worden op een pantalon of jeans, maar op al jouw shorts en zwembroeken.
Ook is een overhemd met print in meerdere stijlen te rocken en matchen. Een overhemd met korte mouw gaat niet alleen goed samen in een Beach-Look maar kan ook in een casual look gedragen worden, openhangend met een basic T-shirt eronder.
Een overhemd met korte en een print overhemd met lange mouw van Wolff Blitz mag je zeker niet vergeten wanneer jij je koffer inpakt voor een zomerse trip.

Bloemen-overhemd-blue-heaven Vlinder-en-bloemen-overhemd-heren


 

Kreukvrij inpakken van je bloemenprint overhemd


Bloemenprint overhemd Blue Almond Blossom van Vincent van Gogh is een overhemd met de prachtige geschilderde amandel bloesems als print. Die je niet gekreukt wilt dragen. Dit overhemd met bloesemprint is ideaal voor de meer casual events in jouw vakantie. Het poplin geweven overhemd met klassieke kraag is gemaakt van 100% poplin geweven katoen. Van alle bindingen voelt poplin het zachts aan, dus ook wat betreft comfort zit je met dit overhemd helemaal goed deze zomer. Voor een echt vakantiegevoel!
Maar hoe neem je dit kleurrijk en trendy overhemd mee in de koffer zonder al te veel kreukels. Door je overhemd stevig en strak op te rollen voorkom je dat het gaat kreuken als het uit de koffer komt. Deze manier van inpakken  bespaart ook ruimte. Mocht je meerdere print overhemden willen meenemen, dan zijn ze gemakkelijk opgerold in een kledingzak te doen. Dit zijn vacuumzakken voor textiel. Daarmee kan je de lucht uit de zak persen. Al je print overhemden zijn dan vacuüm verpakt. 

Wat gaat er allemaal mee op vakantie?

Hoeveel kleding er mee gaat op vakantie is voor iedereen anders. Voor de een is één koffer al voldoende, terwijl de ander nog niet genoeg heeft aan twee koffers.
Hoeveel kleding moet je meenemen en waar moet je vooral aan denken? Menlook geeft je een paar handige tips om jou vakantiekleding in te pakken.
Ga voor kleding waarmee je makkelijk kunt combineren als je op vakantie bent. Je bent dan veel flexibeler en je ziet er dan telkens weer anders gekleed uit. Leg voordat je gaat inpakken alles op bed of op de grond om te kijken of je de kleding welke je gekozen hebt met elkaar kunt combineren. Let op kleur, print en patroon.
Met 2 tot 3 setjes kleding kan je een week zeker goed voorruit.
Ga je veel langer, neem dan een klein beetje zeep mee om je kleding te kunnen wassen indien dat nodig is.
Hoeveel je mee kunt nemen hangt af van de tas of koffer die je mee kunt nemen.
Als basis neem je een jeans en/of chino, sportieve korte broek en eventueel een nette bermuda broek. Een bermuda en een Chino zijn altijd handig voor alle andere situaties. Verder pak je in, t-shirts in verschillende kleuren welke passen bij je bloemen overhemd.
Eventueel voor de avonden een pullover in een kleur die combineert met je bloemenprint overhemd.
Twee casual overhemden met bloemen print en twee bloemen blouses met korte mouw voor op het strand en als het echt warm is.

Vier trendy overhemden met print is fijn om te mixen en matchen met andere kledingstukken.
Let ook op je schoenen, fijne wandelschoenen, open schoenen voor op strand. Ga je vaak uit eten of gezellig uit, neem dan ook je kleurrijke herenschoenen met print mee. Een avondje in een trendy stijl maakt de avond compleet. 

Als laatste je sokken. Match leuke sokken van Sock my Feet met je bloemen overhemd en jeans. Sock my feet is ook leuk te dragen met sneakers en een korte broek in de avonduren op het terras.
Is jouw koffer ingepakt? Dan kun je jouw zonnebril opzetten en op reis gaan naar jouw heerlijke vakantiebestemming.
Ook zo’n zin gekregen in de zomer? Kijk in onze webshop en scoor die bloemen overhemd of een bloemen blue met korte mouw die je niet kunt missen tijdens je vakantie. Of maak jezelf blij met een zomerse bloemen blouse voor thuis of op het werk.









Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen