opc_loader

Wensenlijst

Heren, blijf trouw aan je eigen stijl

Heren, blijf trouw aan je eigen stijl

Het dragen van kleding en in het bijzonder een overhemd is voor de man onmisbaar. Het is daarom extra belangrijk dat je je hier goed en comfortabel in voelt en dat de items die je draagt bij je passen. Je hebt het tenslotte de hele dag aan, dus je wilt je niet onprettig voelen in je eigen outfits. Iedereen is uniek en dat geldt ook voor ons lichaam en onze stijl. Wanneer je trouw blijft aan je eigen stijl zul je je altijd prettig en comfortabel voelen, maar hoe pak je dat aan?

 

Je stemming

Voor een groot gedeelte bepaalt je stemming van de dag wat je aantrekt. Wanneer je je niet zo lekker voelt, dan ga je waarschijnlijk eerder voor donkere kleding en met een rustige print. 

De Neon rozen print overhemd of een old school shirt zoals ‘Retro overhemd Boogie Nights Blue’ kan je dan heel goed dragen om deze stemming enigszins te verbloemen. Wanneer je vrolijk bent daarentegen, wil je dat uiten met bijvoorbeeld opvallende of kleurrijke kledingstukken. Een bloemenprint overhemd van August Monet kan dan heel goed passen in je outfit

 

 

Comfortabel

Het is belangrijk dat wanneer je je outfit bij elkaar zoekt, je direct het gevoel hebt dat het goed zit, dat het bij je past en dat je je er de hele dag lekker in zult voelen. Krijg je dit gevoel niet, dan kun je beter een ander overhemd uit de kast pakken. Zorg ook dat je kleding koopt die goed bij je figuur en pasvorm past. De een vindt oversized items fijn terwijl de ander het liefst in slim-fit rondloopt. Hierdoor zul je je zekerder voelen over je lichaam én stijl. Menlook heeft oogstrelende overhemd met print voor heren met een fijne modern of tailored fit pasvorm welke zelf bij mannen met een buikje mooi en comfortabel zit.

 

 

 

Kwaliteit

Het kan soms verleidelijk zijn om goedkope overhemden te kopen, maar dat is niet altijd even slim. Het is wél goed om te investeren in exclusieve of luxe overhemden. Deze items vormen de basis van je garderobe die je kunt aanvullen met goedkopere of specifiekere trend gebonden kledingstukken zoals broeken, gillets of colberts. Een heren garderobe bevat altijd minstens één luxe overhemd die voor verschillende gelegenheden geschikt is, zoals bijvoorbeeld overhemd met print Rembrandt Nachtwacht of andere overhemden van beroemde kunstenaars.  Deze zijn wat kostbaarder, maar daar heb je mede door de hoogwaardige kwaliteit van de print zeker nog jaren plezier van. Zorg dus dat de overhemd, of een ander kledingstuk, goed bij je (stijl) past en dat je echt blij wordt wanneer je ‘m koopt. 
Het welbekende wow gevoel krijgen we in de winkel op de Sonsbeeksingel in Arnhem vaak horen.
Twijfel je al in de paskamer als je het overhemd aan het passen bent? Dan is het waarschijnlijk niet écht iets voor je en kun je beter een andere print kiezen. Je wilt tenslotte wel dat wow-effect waar je je gelijk goed en mannelijk stoer, trendy of stijlvol in voelt. Zo heb je altijd iets leuks om aan te trekken, welke stemming je ook hebt.

 

 

 

Tenslotte

Overhemden van Menlook zijn onmisbaar als je stijl kleurrijk en bijzonder is. Deze heren overhemden zijn het investeren waard als je voor een stijlvolle outfit wil gaan. Kwalitatieve goede overhemden van zacht en langvezelig katoen waardoor het niet alleen zacht aanvoelt maar ook nog een comfortabel om je lijf zit.
Menlook is bijzonder in overhemden voor de man met een eigen stijl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen