opc_loader

Wensenlijst

Heren overhemd van de week: de Gustav Klimt print overhemd

Heren overhemd van de week: de Gustav Klimt print overhemd

 

Terwijl overhemden met print de afgelopen jaren al erg populair zijn geworden, wordt deze trend in de komende seizoenen naar een hoger niveau getild. Wolff Blitz heeft weer gekozen voor Gustav Klimt, het resultaat van het samenvoegen van en composite van de maagden uit het Nationale museum in Praag.
De Maagd (ook bekend als Die Jungfrau) is geïnspireerd op de kleurrijke en emotioneel expressieve werken van Munch, Matisse en de Fauves. In De maagd droomt een slapend meisje (in het midden) over haar seksuele ontwaken. De vrouwen om haar heen worden verondersteld verschillende levensfasen voor te stellen. Het is altijd een genot om echte kunst te dragen.

Gustav Klimt print overhemd

Waarom je het wilt hebben:

Draag kunst altijd met je mee met het Gustav Klimt print overhemd ‘De Maagd’ Het is een kleurrijk en bijzonder overhemd voor stijlvolle mannen  die graag in de spotlights willen staan. Een heren overhemd met rijkdom aan versieringen, contrasterende kleuren in een oosterse sfeer.

De fijne pasvorm voor een comfortabele plezier in het dragen van dit shirt geeft je meteen een lifestyle-trent gevoel waar comfort een prioriteit is.

 

Overhemd virgin gustav klimt

 

Waar is het gespot:

Deze trendy heren overhemd word op in Arnhem van meerdere op de jeugd en stijlvolle mannen gesignaleerd. De Gustav Klimt print overhemd werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de Nacht van de Mode in het Modekwartier in Arnhem. Publiek en klanten reageerde enthousiast op de overhemd met kunst. Later op de avond zag je meerdere Gustav Klimt overhemden in het Modekwartier.

 

Hoe moet je het stylen:

Laat je in overeenstemming met de Maagden van Gustav Klimt inspireren door de nostalgische en verfrissende look, en door de hoge kwaliteit van de print zullen alle ogen op u gericht zijn. Combineer een ruimvallende Chino met leuk bijpassend patroon en het maakt je meteen moderner en meer gekleed voor elke doelgroep. Menlook heeft nu ook diverse leuke Chin’s met aparte en opvallende patronen in de winkel in Arnhem.
Maak de outfit compleet met armbanden van Bad Ass Bracelets of andere eenvoudige accessoires.
Blijf ‘on trend’ en in trek bij nieuwe kleurrijke generatie met ontspannen stukken geïnspireerd op diverse unieke en te gekke ’print’ ontwerpen.

 

 

Gustav Klimt print overhemd

De Maagden Gustav Klimt

Maagden van Gustav Klimt

 

Gustav Klimt week 

De Maagden van Wolff Blitz is een overhemd die je graag wilt toevoegen aan je garderobe. Makkelijk te stijlen en een genot om naar te kijken en te dragen. Online te koop en in de winkel in Arnhem

 

Overhemd Gustav Klimt printGustav Klimt

Gustav Klimt schilderij print overhemd

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen