opc_loader

Wensenlijst

Modern fit overhemden met print voor heren

overhemden met schilderij print

Modern fit overhemden met print voor heren hebben een licht getailleerde pasvorm waardoor het overhemd mooi aansluitend sluit om de taille dan een 'regular' overhemd.
In de volksmond ook wel een moderne pasvorm genoemd. De modern fit pasvorm ontstaat door een iets slanker gesneden rugpand.
Deze overhemden zijn modieus en staan symbool voor elegantie. Dat komt omdat je geen onnodige stof en zichtbare contouren van het overhemd ziet. De modern fit overhemden met print van Wolff Blitz in onze shop zijn van een hoogwaardige kwaliteit en afwerking. De overhemden zijn gemaakt van 100% katoenpoplin geweven en dat zorgt voor een optimaal draagcomfort. Want katoen is sterk en voelt aan als een tweede huid.
Iedere man met een gemiddelde bouw kan een modern fit overhemden met print van Wolff Blitz dragen. Het is de ideale pasvorm wanneer u van taillering houdt, maar de tailored fit pasvorm te strak vindt. Het overhemd valt een klein beetje slanker dan een normaal gesneden overhemd, maar ruimer dan de slim fit en tailored fit overhemden. Een modern fit overhemd kleedt de meeste mannen mooi af, maar geeft meer bewegingsruimte dan de slim fit modellen.


Hippe overhemd zonnebloem Vincent van Gogh

Stijlvolle look met de modern fit overhemden voor heren van Wolff Blitz

Mannen en overhemden met print van Wolff Blitz is een goede combinatie. Met een modern fit print overhemd laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Of het nu in je vrije tijd is of voor de formele situaties. Modern fit overhemden met een apart design geven jou een fashionabele uitstraling om dat het overhemd nauw aansluit om je lichaam en omdat waarschijnlijk je print ook opvalt en daardoor een Eye-catcher is. De overhemden met een aansluitende pasvorm zijn perfect voor onder een colbert. Je pakt er een nette chino of pantalon bij en jij gaat stijlvol en gekleed de deur uit. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor de casual look en het modern fit print shirt dragen op een spijkerbroek of jeans. Of laat je creativiteit met de print overhemden van Wolff Blitz los en experimenteer met andere prints, broeken, jacks, armbanden en schoenen zoals bij de Bohemain oftewel Boho chic.
Je kunt het heel rustig houden door een all-over print blouse te dragen. Maar soms wil je eens een keer iets anders en ga je voor een te gekke opvallend overhemd. Bijvoorbeeld een schilderij print overhemd van Gustav Klimt of Piet Mondriaan. Ervaar het maar eens en je zult versteld staan hoeveel complimenten je krijg van vrienden en collega's. Je creëert dus je in een handomdraai een geheel andere look met deze oogstrelende overhemden. Voor veel mannen onder ons zal een overhemd een dagelijks kledingstuk zijn. Dan wil je ook graag dat deze perfect zit en je deze zo min mogelijk hoeft te strijken. De overhemden van Wolff Blitz zijn van poplin geweven katoen en daardoor een stuk makkelijker te strijken.
De overhemden van Wolff Blitz hebben allemaal een klassieke boord. Dit geeft het overhemd een stijlvol karakter en het oogt met een knipoog chique samen met de modern fit pasvorm.


Overhemd met een Gustav Klimt print voor mannen van Wolff Blitz


Kleurrijk overhemd met Mondriaan print van Wolff Blitz

Modern fit overhemden met korte mouw met zomerse prints

Een modern fit overhemd met korte mouw en zomerse print doen je misschien denken aan het heerlijke tropisch weer en een Hawaii blouse. Zoals alle andere overhemden uit de collectie van Menlook zijn de overhemden met korte mouw voor heren ook kleurrijk, bijzonder, trendy en altijd hip. De shirts met korte mouw hebben allemaal een zomerse print. Van een liefelijke bloemen blouse print met madeliefjes tot de Amandelbloessem van Vincent van Gogh als print, overhemden met zomerse kleuren, grafische prints en designs. Het maakt je casual of trendy outfit apart, uniek en modieus door de opvallende prints.

In de lente en zeker in de zomer worden deze overhemden met korte mouw namelijk het meest gedragen. Maar er zijn veel mannen die ook in de winter een modern overhemd met korte mouw dragen. Bijvoorbeeld vanwege het werk of omdat ze het van zichzelf al snel warm hebben. Maar er zijn ook mannen die een hekel hebben aan een overhemd met lange mouwen. Voor hen is er een overhemd met korte mouw. Je kunt een overhemd met korte mouw heel goed onder een colbert combineren om representatief voor de dag te komen. Je kunt variëren in verschillende prints. Zo kun jij helemaal je eigen look creëren. Ga je toch voor een geklede look? Neem dan een modern fit shirt of een overhemd met een rustig all over print in rustige kleuren. Dit in combinatie met een colbert en een passende chino. In een handomdraai heb jij een nette en geklede look!


Bloemen blouse korte mouw Blue Heaven met flora print

Bloemen blouse korte mouw met vogels

Amandelbloesem overhemd met korte mouw

Hoe draag je modern fit?

Door de slanke pasvorm geven de overhemden met een modern fit pasvorm een verzorgde look. De getailleerde overhemden van Wolff Blitz kleden mooi af, waardoor het overhemd voor u op maat gemaakt lijkt. Daardoor ziet u er direct verzorgder uit. Het regular overhemd is recht gesneden en valt dus wijder. Strak gesneden modern fit overhemden daarentegen zitten als gegoten en geven daarom een frissere uitstraling. Een getailleerd overhemd ziet er niet alleen uit alsof het voor u op maat gemaakt werd: mits u de juiste bouw hebt, is de pasvorm gewoonweg fijner. De modern fit pasvorm wordt steeds populairder.

Kleurrijk vogel overhemd  Overhemd met cassette print

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen