opc_loader

Wensenlijst

Retro kleding, de juiste toon?

Retro kleding, de juiste toon?

Overhemden met retro print beleven een grote comeback in de modewereld

Overhemden met retro print beleven een grote comeback in de modewereld, ook al lijkt het alsof bepaalde patronen uit het verleden nooit helemáál van het toneel zijn verdwenen. De vorm van oneindigheid is zo’n retro motief en geschikt als inspiratiebron voor een nieuw dessin retro overhemd. 
Wij van Menlook lanceren ook een overhemd met een verwijzing naar het oneindig symbool.

 

Retro overhemden staan bekend om de perfecte pasvorm, opvallende printjes en natuurlijk de mannelijkheid die in de print centraal staat. Van feestjes tot een zomerse terrasje: de kleding is geschikt voor iedere gelegenheid. Dankzij de unieke ontwerpen van het dessin zijn de shirts uit de collectie van Menlook op verschillende manieren te dragen, voor een unieke en speelse fashion look. 

Waan je in de jaren 50 met Retro overhemd Boogie Nights Blue Om jouw outfit helemaal af te maken, mag een goed paar kleurrijke herenschoenen niet ontbreken. Perfect voor een avondje uit, dé gelegenheid om eens flink uit te pakken met je shirt en retro outfit.

 

Nu de juiste toon

Benieuwd wat de absolute ‘Retro’ musthaves overhemd is voor dit seizoen?
Wij hebben de bestsellers én onze persoonlijke favorieten voor je geselecteerd. In welk oogstrelend retro shirt zie jij jezelf al lopen?

 

Retro blue

Retro overhemd Boogie Nights Blue is een echte seventies, met de bekende oneindige retro vormen in de kleuren blauw, paars, geel en wit.

Boogie Nights Blue is een old school print is een apart overhemd voor heren  en zit heel comfortabel en zacht voor op de dansavonden, maar ook voor je werk of vrije tijd.

 

 

Retro purple

Retro overhemd Boogie Nights Purple is ook een shirt met print uit de collectie van Wolff Blitz. Dit paarse Boogie Nights print shirt is een retro geïnspireerd overhemd met een patroon of dessin van het symbool oneindigheid. Wil je avonden en nachten lang te swingen op muziek uit de jaren ’70 en ’80 ga dan in dit unieke en opvallende en te gekke overhemd met een print in de kleuren paars, geel en blauw voor heren die ook nog eens comfortabel en heerlijk it op de dansvloer. 

 

 

Retro old school

Retro overhemd Boogie Nights heeft een goud gele old school print op bruin katoen. Een nachtelijk patroon waar de rust van de jaren 70 je tegemoet komt. Of wil je swingen met de Boogie Nights in P60 in je nieuwe print shirt in Amstelveen. Boogie Nights is een uniek feest voor iedereen die weer terug verlangt naar de muziek uit de jaren ‘70. Hoe uniek is dat!!
Met dit oogstrelend retro overhemd met Boogy nights verover jij gegarandeerd jouw plek in de spotlights op het feest!
Bestel vandaag nog jouw print overhemd en ga vanaf morgen blij en swingend door het leven.

 

 

Tenslotte, retro kledingstijlen heeft met het verleden te maken.

Een mode term welke slaat op fashion van de jaren “70. Retro fashion is een voorwerp of kleding dat doet denken aan deze mode van vroeger. Menlook heeft een aantal leuke en aparte retro overhemden voor heren in zijn collectie van Wolff Blitz en 
BB-Chum. Speciale momenten zorgen ervoor dat je er nog beter uit wilt zien dan je allerbeste beste ‘retro’ danspartner. Wij helpen u graag met onze heren overhemden met print deze uitdaging aan te gaan. Dit kan in de winkel in het Modekwartier in Arnhem of online.

 

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen