opc_loader

Wensenlijst

Zijn retro overhemden voor mannen met stijl?

Retro overhemden stijlvol

Ben jij een stijlvolle man?

Stijlvolle mannen investeren in retro overhemden en tijdloze kledingstukken die nog jaren mee kunnen. Je overhemd moet goed getailleerd zijn rondom je lichaam,  je kraag moet niet te groot of te klein zijn en ongeveer één vingerdikte tussen zitten. De retro print moet niet alleen opvallen, maar ook van een goede kwaliteit zijn, dus geef daar je geld aan uit.
Voor de stijlvolle mannen onder ons die begrijpen dat je outfit een weespiegeling van jezelf is. Van je kernwaarden, je familie, je bedrijf en ten slotte van je levensstijl. Jij bent trots op wat je hebt gepresteerd en laat dit op deze manier zien.
De stijlvolle man kijkt goed waar ze hun kleren kopen. Kies je kleding met zorg uit en probeer niet op geld te besparen. Zorg ervoor dat je kleding goed om je lichaam past en valt.
Elke man ontwikkeld zijn eigen stijl en naarmate je ouder wordt leer je jezelf steeds beter kennen. Dit is een ontwikkeling die gevormd wordt door jou oog voor details maar ook door gewoontes die jij jezelf kan aanleren.

 

Retro ovethemd Boogie NightOverhemd met retro print

 

Retro overhemd met stijl en lef.


Tegenwoordig is het helemaal hip en stijlvol als man om een retro overhemd met een print uit zestiger en zeventiger jaren te dragen. De retro overhemden uit de collectie van Menlook zijn gebaseerd op ontwerpen en stijlen uit die tijd. De decoratieve print van de retro overhemden lijken op de oude prints van vroeger maar de kwaliteit van de prints en katoen zijn veel beter.
Met de retro overhemden van Wolff Blitz en BB Chum blikken we terug. Retro staat voor ‘retrospectief’(terugblikkend). Het kleurgebruik, de prints en de silhouetten van deze periode zijn zeer herkenbaar en zie je nu overal terug in het modebeeld. Natuurlijk gecombineerd met de kleuren en technieken zoals het digitaal printen van textiel van deze tijd.


Toon je lef

In de zakelijke wereld zijn de gebruikelijke kleuren over het algemeen vrij grijs, blauw, zwart en wit. Zeker qua overhemden en blouses. Kies voor de verandering voor een overhemd met een retro print die je aanspreekt, bijvoorbeeld polkadots of voor de grafische print, bijna psychedelische retro overhemd Boogie Nights. En combineer dit met een pantalon of chino die je normaal gesproken zou dragen. Als dit bevalt kun je verder kijken. Vind je de jaren zestig stijl mooi, maar past deze colbert er niet bij? Kies dan voor een leuke Gillet of jack.
Naarmate je gewend raakt aan een overhemd met retro print of een andere opvallende print van een bepaalde stijl kun je eigenlijk telkens een stukje verder gaan. Denk aan een bloementjes overhemd in retro stijl en aan gave bijpassende kleurrijke schoenen met print. Belangrijkste blijft dat je jezelf goed blijft voelen in de kleding, dan straal je dit ook uit. In dat opzicht is een retro outfit niet alleen een hippe outfit, het weergeeft ook een stuk van je karakter en persoonlijkheid. En dat kan doorslaggevend zijn bij dat ene gesprek voor een nieuwe opdracht, een presentatie of een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld. Zeker in de zakelijke wereld heb je vaak te maken met een eerste indruk waarbij kleding onbewust een belangrijke rol speelt. De overhemden met print uit de collectie van Menlook hebben dan een grote toegevoegde waarde.
Combineer een retro overhemd op een moderne manier en je kunt zien dat je met lef stijlvol gekleed gaat.
Toon nog meer stijl en lef door je twee of driedelig pak uit elkaar te halen en de kledingstukken los van elkaar te dragen gematcht met retro overhemden in verschillende kleuren. Het lijkt ongestructureerd, maar door het kleurgebruik, de prints en de silhouetten krijg je wel de stijlvolle mannelijke Italiaanse look.
 

Retro overhemden die jou helpen op elke gelegenheid stijlvol voor de dag te komen

Overhemd met retro print, de Rocking Rotery van BB Chum is een blauw katoenen overhemd met retro stippen print. Het retro overhemd heeft een kleine spreadboord en een slim-fit pasvorm met een kleine stretch voor een comfortabele fit. Een prachtig retrostijl shirt met een onovertroffen vormgeving van dots uit de jaren 60-70. Een boeiend en kleurig overhemd om casual te dragen, maar ook voor een zakelijk gesprek in combinatie met een colbert. Een overhemd die je niet mag missen in je garderobekast. Hippe overhemden heren Polka Chase van BB Chum met een retro patroon van kleurrijke poladot op het strak geweven wit katoen. De klassieke dots  in retro stijl in kleuren blauw en oranje maakt het overhemd een ware retro overhemd.
Volgens Japanse kunstenares heeft de polkadot de vorm van de zon, dat is een symbool van de energie van de gehele wereld en ons leven, en ook de vorm van de maan, die kalm is. Rond, zacht, kleurrijk, gevoelloos en onwetend. Stippen kunnen niet alleen blijven; net als het communicatieve leven van mensen worden twee of drie stippen een beweging… Stippen zijn een weg naar oneindigheid.
Een overhemd met stippen of dots is goed te combineren met een jeans en zelf met een klassieke colbert voor de man die echt anders wil. Het dragen van dit hippe overhemd heren geeft de dag veel vrolijkheid.


 

Hippe overhemden heren Liberty Kite van BB Chum met retro ruitenprint op het strak geweven katoen. Mooie diepe multicolour kleuren maken van dit hippe overhemd vol met vliegers een levendig schouwspel tot een gedurfd grafisch motief die vibreren op je lichaam.
De haarscherpe en digitaal geprint met de mooiste lijnen en kleuren. Dit hippe overhemd of moeten we zeggen dit retro overhemd is een echte eye opener voor je omgeving. 
Dit overhemd is goed te combineren tot een casual look voor de dag, maar kan ook voor een zakelijke look gecombineerd worden met een klassiek maatpak voor de excentrieke man. Dit hippe shirt vraagt om complimenten, je staat hiermee in de spotlights.
 


Retro overhemd Boogie Nights heeft een old school print met een nachtelijk patroon waar de rust van de jaren 70 je tegemoet komt. Of wil je swingen met de Boogie Nights in P60 in je nieuwe print shirt in Amstelveen. Boogie Nights is een uniek feest voor iedereen die weer terug verlangt naar de muziek uit de 70's, 80's en early 90's. Hoe uniek is dat!!
Het retro overhemd voor heren zit heel comfortabel en zacht op de huid. Het valt heel soepel langs je lichaam door de hoge kwaliteit katoen.

Retro overhemd Old School plaatst je weer terug in de tijd van de nostalgische geluidsdragers. Retro print overhemd met een composite van platenspelers, bandrecorder, cassette en andere analoge geluidsdragers. Grijs zwarte tekeningen met mooi blauw paarse accenten om de spanning op te bouwen. 
Met dit kleurrijke retro herenoverhemd met Old School print verover jij gegarandeert complimenten en jouw plek in de spotlights!
Bestel vandaag nog jouw print overhemd en ga binnenkort weer analoog door het leven.
Overhemd met retro filmposter print van Wolff Blitz is een heren overhemd met een patroon van retro film posters op een zacht polpin geweven katoen. Print overhemd heeft een bijzonder design wat geïnspireerd is door het in Rotterdam georganiseerde Internationaal Film Festival (IFFR). De verschillende retro film posters op het overhemd zijn digitaal geprint in de kleuren van weleer. Niet alleen de afbeeldingen op de film posters, maar ook de kleuren van de print geven het overhemd een retro look.
Het retro overhemd met filmposter print van opkomende en gevestigde filmakers met allerlei achtergronden en artistieke projecten kijkt als een film, voelt zacht en zit daarbij ls gegoten door de modern fit pasvorm.

 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen. Uw reactie zal worden geplaatst zodra deze is goedgekeurd.
Tags
Populaire artikelen