opc_loader

Wensenlijst

Happy Socks

Resultaat:1
Resultaat:1

Happy Socks giftbox

Happy Socks giftbox maak je jezelf of een ander happy, het zijn sokken in vele kleuren en designs. Happy Socks is geen alledaags product maar een kleurrijke sok met opvallende print dat geluk en vrolijkheid verspreidt. Cadeaus voor vrolijke mensen in leuke geschenksets van Happy Socks.

Menlook en Happy Socks staat voor kleur

Menlook en Happy Socks staat voor kleur, uniek, eigenheid, karakter en net dat tikkeltje anders. Wij van MenLook hebben Happy Socks toegevoegd aan onze collectie, omdat Happy Socks net als de kleurrijke  overhemden van BBChum en Wolff Blitz, de riemen en  herenschoenen met print van Men Of Global allemaal een bijzondere visie hebben. Het veranderen van een alledaags product in een opvallend, kleurrijk item, dat blijheid en geluk verspreidt. Soms leuk, dan weer gekke prints, soms met grappige voorstellingen of terug in de tijd met Retro, maar dan met vrolijke kleuren. Maar altijd van de beste kwaliteit en wat een leuk cadeau om te geven of om jezelf cadeau te doen bij aankoop van een kleurrijk overhemd of schoenen.
Wie er ook jarig is, wat je ook te vieren hebt, al deze Happy Socks Gift boxen zullen gegarandeerd in de smaak vallen!

Happy Socks Menlook

Of je nu wil combineren met een kleurrijk overhemd of puntschoen met print van Menlook of een subtiel kleurdetail wilt toevoegen aan een formeel pak. Happy Socks kan je helpen. Kijk maar eens naar de coole sokken. dit zijn toch perfecte patronen en gedurfde ontwerpen die je nergens anders tegenkomt. Van grappige dierenprints, vele streepjes in vele composities en stippen en meer!! Je voeten zullen net als bij de overhemden en herenschoenen van Menlook stijl uitstralen. Ja, inderdaad de MenLooker.
Wanneer je je in de ochtend aankleedt wil je je prettig en goed voelen. Met deze opvallende sokken kun je jezelf zijn elke dag met een fijn positief gevoel beginnen.


En als laatste, het vinden van unieke cadeaus is lastig. Vooral voor mannen. Met een gift box van Happy Socks vol kleurige sokken weet je zeker dat ze zullen grijnzen van oor tot oor. Menlook heeft zo gekozen voor sokken in leuke moie spannende geschenkdozen van Happy Socks omdat deze  perfect zijn voor verjaardagen, feestdagen of gewoon voor als je iemand wilt opvrolijken. Bovendien is het fijn om te weten dat het een cadeau is dat ze daadwerkelijk zullen gebruiken. Niemand vindt het leuk als zijn cadeau achter in een kast verdwijnt. Deze sokken zijn zo grappig dat ze de sokken keer op keer aan zullen doen om alles op te vrolijken, van saaie werkkleding tot behaaglijke weekendkleding. En mannen als jij jezelf een mooi kleurrijk overhemd of schoenen van Menlook cadeau doet, trakteer jezelf dan ook op een paar leuke sokken van Happy Socks